Şimdi Ara

BEATS HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. Öncelikle sinirlerim bozulduğu için açtım bu konuyu :D beats kulaklık almak isteyen arkadaşlara dinden çıkmak istediğini söylemiş gibi bi tepki veriliyor. fakir ama gururlu arkadaşlarımız hiç görmediği halde beatse o kadar para verilmez berbat kulaklık gibisinden yorumlar yapiyorlar. Sennheiser al falan filan deniliyor. Insan bi huzursuz oluyor şimdi o kadar para veripte kötü bir şey çıkarsa diye. Arkadaşlar, beats kadar mükemmel bir şey görmedim ben hayatımda. Almak isteyen herkes mutlaka almalı. Parası başta koyuyor ama o paraya değeceğini anlayacaksınız. Hiç bir kulaklik beats kadar olmamaz tekrar söylüyorum. Ama beats alacaksanız bazı şeylere dikkat etmelisiniz. Öncelikle beatsi takacaginiz cihaz:
    Şimdi bunların hepsini denedim ben. Uydurma falan yazmayın. En iyi ses kalitesini nokia lumnialarda aldım. Dolby özelliğini etkinlestirip ekolayzer ayarlarını yapınca mükemmel oluyor. Sonra yine nokia 5800larda bass yükselticiyi seçip dinleyince çok iyi oluyo. apple ürünlerini söylemeye gerek yok. Htc'nin beatsli telefonları o kadar da iyi olmuyor. Ve hiç bir samsung telefon beatsi özel yapan sesi veremiyor. Zaten samsungdan nefret ediyorum o ayrı :D neyse bir de tabi şarkınin kalitesi var. Dinlediğiniz şarkılarin dosya boyutu ne kadar büyük olursa kalitesi iyi olur. Ben şu an studio modelini kullanıyorum. Deneyen herkes hayran kalıyor. Kimse denemeden yorum yapmasın. Ve tek kötü yani dinlediğin müzik olduğu gibi dışarı gidiyor. Tabi sesi sonuna kadar açınca. Normal sesle dinlersen sıkıntı yok. Ki zaten kulağa takınca şarkı çalmazlen bile dışarıdan gelen ses kesiliyor. Sonuç olarak olumsuz yorumları takmadan gönül rahatlıyla alabilirsiniz.

• ben hiç kulak içi modelini denemedim onlara değil sözüm iphone 5s de denedim yaklaşık 3 modelini ve ses gelmiyor denecek kadar az geliyodu hepsinde inan media markette denedim belki oradakiler arızalanmış olabilir ama etiketine bakıyorum 999 tl yazıyo iphoneda müzik formatı waw (55 tane parça var boyutu 2 gb) ama doru düzgün ses çıkmıyo farklı farklı modellerini taktım aşırı konforlular izolsyon vs. ama ses çok kötüydü :)
  • ya oradaki kulaklıklara çok kötü davranıyorlar. Kulak içi olanlar daha kullanışlı oluyor. Diğer modellerde bi süreden sonra basın ağrıyor açıkçası. O ses gelip gelmeme meselesi denediğin kulaklığın sorunlu olmasındandir. Yada şarji azalmıştir.
  • Çamaşır makinasında 40 derecede uzun programda yikandi. Hiçbirşey olmadı. Ayrıca bu kulakliklarda arapsaci olmama özelliği var ne kadar karıştirirsaniz karıştırın kendiliğinden çözülüyor... Birde bendeki htc telefonla gelen beats. E varın ayrı satilanini siz düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fodorn F kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli var sizde bilmiyorum, ama önyargılı olmadan solo modelini deneme fırsatım oldu. Ses rengi sıcak ama tiz ve midler basların gerisinde ve detaydan uzak geldi bana. Benim yakında SMS audio on ear gelecek, her yönüyle beatsden üstün bulunmuş, hatta bir kullanıcı M50'den bile iyi demiş.

• Hayatımda 2 tane büyük hata yaptım;
    1) Bose AE 2 almak (Gerçi akşamları Unreal Tournament ve dizi için sessizlik sağlıyor.)
    2) Beats serilerinin tüm kulaklıklarını test etmek.

6 yıldır Sennheiser HD555 ve HD650 kullanıyorum. Beats dünyanın en dandik kulaklığıdır sadece her bir modelini 2 dakika dinlemeye tahammül ettim.
    Tamam,; algı ve yorumlama herkese göre farklı olabilir ama Beats'e en iyisi demeniz için 60 yaşın üstünde falan olmanız gerekir.
    Saygılar;
    Audio Guru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 13 Şubat 2014; 15:44:54 >
  • solo hd biraz daha basit yani günlük hayatta kullanmak için. Beatsin yaratıcı rapci zaten. Tabiki basslar önde olacak yapılma amacı o. Boselerin normal bi kulaklıktan hiç bir farkı yok. Ve son olarak media markda denediğiniz beatslerle yorum yapmayın lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fodorn

solo hd biraz daha basit yani günlük hayatta kullanmak için. Beatsin yaratıcı rapci zaten. Tabiki basslar önde olacak yapılma amacı o. Boselerin normal bi kulaklıktan hiç bir farkı yok. Ve son olarak media markda denediğiniz beatslerle yorum yapmayın lütfen.

Boşu boşuna 900 lira verin öyle deneyin diyorsun yani.

Hangi cihazı kullanıyorsun ve ne tür müzik dinliyorsun hocam ?
  • Müzikten ve ekipmanlardan anlayıp yorum yapsa keşke herkes. Beats lerdeki bass boomy tabir edilen miktar olarak fazla bir bass tır. Beats lerde bu durumda daha da fazla olup diğer frekansların önüne geçmektedir. Rap içinse en önemli kısım vokal dir bass değil. ''by dre'' adı altında olup rap e uygun kulaklık yapmamaları da ayrı bir ironi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fodorn

solo hd biraz daha basit yani günlük hayatta kullanmak için. Beatsin yaratıcı rapci zaten. Tabiki basslar önde olacak yapılma amacı o. Boselerin normal bi kulaklıktan hiç bir farkı yok. Ve son olarak media markda denediğiniz beatslerle yorum yapmayın lütfen.

Media Market'de dinledğimi kim söyledi ?
    Beats eşittir: Çöp Bu arada o mesaja geç cevap vermemin sebebi 30 gün kendimi uzaklaştırmam.. Zaten konuyu da unutmuştum, tesadüfen gördüm ..
    Kolaysa HD650'me laf atsana ? o Beats'leri alır, 735 parçaya böler sırf üretim kalitesiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 9 Nisan 2014; 14:41:10 >

• Beats Studio modelini Teknosa mağazasında denedim. Jak sabit bir cihaza takılı olduğu için kendi cihazımla deneme fırsatım olmadı. Bu yüzden ses kalitesi hakkında pek olumlu bir yorum yapamayacağım. Güvenemediğim için almadım. İnsanlar o kadar para döküyor doğru dürüst bir cihaza taksalar ya şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Hayatımda 2 tane büyük hata yaptım;
    1) Bose AE 2 almak (Gerçi akşamları Unreal Tournament ve dizi için sessizlik sağlıyor.)
    2) Beats serilerinin tüm kulaklıklarını test etmek.

6 yıldır Sennheiser HD555 ve HD650 kullanıyorum. Beats dünyanın en dandik kulaklığıdır sadece her bir modelini 2 dakika dinlemeye tahammül ettim.
    Tamam,; algı ve yorumlama herkese göre farklı olabilir ama Beats'e en iyisi demeniz için 60 yaşın üstünde falan olmanız gerekir.
    Saygılar;
    Audio Guru

Üstad ;
    HD555 ve-veya HD650 nin en öne çıkan özelliği nedir size göre ? Bass sesler nasıl ? Deneyimlerinizi merak ediyorum.
    ben de kulaklık arayışı içindeyim belki bütçem HD650 ye yetmeyebilir
    amazon veya ebay tavsiye edermisiniz ?

• ConnorMcLeod kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Hocam
    HD555 zamanında Dünyanın en rahat kulaklıkları arasında yer alıyordu.. Amfi ve Dac gerektirmiyor çünkü tepkisi çok az..
    Kayıpsız Müzik tercih edin. En aşağı Realtek HD kullanan bilgisayar'da kullanmanız gerek. Sinema performansı çok iyi diyebilirim..
    Klasik Müzik, ve Jazz performansı yeterince iyi.. Oyun oynamak büyük bir keyif resmen.. Rock Müzik ve elektronik alt yapıya sahip müzik türleri için iyi bulmadım açıkçası.. Bass olarak çok bir şey beklemeyin, doğrusal vermeye çalışıyor her şeyi..
    Dolar kurunu da hesaba katarsak ben HD555'in hatırına 70, 85 Dolar'dan fazla vermem işin doğrusu şu an.. O kadar bile etmez ama rahatlık ve sunduğu bazı avantajlar nedeni ile kullananlar oluyor..
    Ben 2008 yılında almıştım sanırım 259 TL vermiştim o zamanlar..

HD650 ayrı bir Dünya, onu boş verebilirsiniz.. Kendisi feci derecede kullanılan ekipmana göre tepki veriyor.
    Boşuna kanser olmayın derim.. All Rounder tiplidir. Tüm Müzik Türlerini dinleyen insan tipi için üretilmiştir..
    Ancak, şaşırtıcı derecede Rock Müzik performansı vardır.. Steve Hackett'ın o meşhur Gitar tınılarını duymak insana kulak orgazmı yaşatıyor neredeyse..
    Umarım yeterince yardımcı olmuşumdur.. Tamam, HD555 güzel kulaklık idi 2006 yılında.. Ama şu an o paraları hak etmiyor..
    Daha yeni teknolojiye sahip, uygun fiyatlı ama performanslı ürünler üretebilen kulaklık markaları da var artık..
    Rekabet çok üst düzeyde artık..

Bu arada, hangi Müzik türünü dinlediğinizi ve kullandığınız ekipmanı da buraya yazın, gören arkadaşlar da size ayrıca tavsiye verebilsin..
    Üstte yazdığım yorumları sizin alışkanlıklarınızı bilmeden, kendime göre yazdım çünkü..
    Edit: Ufak bir pm yolladım, bundan sonrasını kıdemli arkadaşlar cevaplayabilir.. Benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 17 Nisan 2014; 13:09:02 >

• Üstad
    yorumlarınız için teşekkür ederim.
    dinlediğim müzik türleri arasında elektronik müzik house müzik rock , hareketli dans müzikleri dinlerim genel olarak. Slow jazz gibi nispeten yavaş ve duygular muzik hariç hemen hemen her müziği dinlerim. kulaklık seçimi bu kadar zormuymuş :) Allah bana kolaylık versin :)
  • Mobile Prof. kullanıcısına yanıt
    PM atacaktım ama kapalı sanırım sizde. Rock, Electronic, House müzik dinliyorum ağırlıklı olarak ve kendime kafa üstü bir kulaklık almaya karar verdim ancak seçim yapamıyorum. Shure SRH440, ATH M50X, ATH WS55i şeklinde ilk 3 seçeneğimi oluşturdum birkaç haftalık araştırma sonucu. Ne önerirsiniz bunlar arasından? Veya başka bir tavsiyeniz var mıdır?
  • Panasonic philips sennheiser marshall akg gibi birçok markanın birçok kulaklığını test ettim. Beats'ı ciddiye bile almıyorum kulaklıklarda tıpkı ipodlar gibi şişirmedir. Huzuru sony mdr-1 rnc de buldum. Ancak bunu besleyecek iyi bir kaynak olmalı pc felan pek kaliteli ses vermiyor ses kartı yada iyi bir player ile dinlenmeli. Gürültü kesme özelliği ile metrobüs yolculuklarının çilesini keyife çeviriyor. Çok geniş bir sahnesi var kulaklığın 300 küsür gram ağırlığına rağmen en ufak rahatsızlık duymak mümkün değil. Kutusunda güzel bir hard case tarzında kılıf çıkıyor ve iki farklı kablo çıkıyor. Biri akıllı telefonlar için mikrofonlu ve kontrol tuşlu diğeri normal bir kablo. Malzeme kalitesi için diyecek pek birşey yok evladiyelik bir cihaz. Kulaklık için yapacağım özet müzisyen kulaklığı mdr-1 rnc

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.