Şimdi Ara

Beats By Dr.Dre Solo HD Videolu Kullanıcı İncelemesi(Bol Fotoğraf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba arkadaşlar,
    Amerika'dan getirtmiş bulunduğum Beats by Dr.Dre Solo HD kulaklığım dün elime ulaştı.Ulaşır ulaşmazda bir unboxing videosu çektim. Ayrıca şimdiye kadar olan deneyimlerimi ve yorumlarımı,bazı bilgileri paylaşacağım bu yazıda.

İlk izlenimlerim;
    Kutusunu elime aldığımdan beri kalitesini hissettiğim bir kulaklık.Kutusunu açarken insan bir an önce o kulaklığı ellemek istiyor ki;ellediği zaman da kaliteyi insan öyle bir hissediyor ki.
    Yapısına baktığımızda plastik gibi görünse de içinden metal geçiyor ve kullaılan plastik çok kaliteli bir plastik.Eğer kırma amacınız yok ise merak etmeyin bir şey olmaz. Kutunun içerisinden kullanım kılavuzları,kablo,temizleme bezi,taşıma çantası çıkıyor. Kablo iki tane bulunuyor. Biri Control talk özellliği olan diğeri normal mp3 playerlara kullanılması için tasarlanmış. Kabloların kalitesi zaten elinize aldığınızdan itibaren anlayabileceğiniz mükemmel bir kalite. Karışmıyor ve düğüm olmuyor. Uçları altın kaplama ve 1.2 metre uzunluğunda ve gayet yeterli.Dikkat edilmesi gereken nokta şu Control Talk'lu olan sadece iPod,iPhone ve iPad için başka playerlarla kullanmaya SAKIN kalkışmayın ses alamazsınız. Control Talk bulunmayan kabloda bütün mp3 çalarlar da kullanabileceğiniz kulaklıklar. Kulaklıkların bir ucu L şeklinde bu da uzun süreli kullanımdan sonra ki yıpranmaları önlemek için tasarlanmış. Kulaklık çok rahat ve kulağa oturuyor yalnız kulağı büyük olanla bir süre sonra rahatsız olabilir.Ses kalitesine diyecek bir şey yok zaten. Bassı müthiş aynı zamanda MİD ve TİZ'ler de dengeleniş normal SOLO'ya göre. Parlak bir yüzeyi mevcut. Bu da parmak izlerine yol açabilir(özellikle siyah olanda) işte burada da temizleme bezi devreye giriyor. Çok iyi düşünülmüş. Bu arada bass demişken FLAC gibi kaliteli müzik dinlediğinizde kulaklıklar kafanızda titreyebilir :) Control Talktan bahsedelim, bu özellik Ses açma ve kısmya iPhone larda arama cevaplamaya kapatmaya,şarkı değiştirmeye ve iPod da voice control'u kullanmaya yarıyor. İnanılmaz kaliteli. İnsanın basası geliyor. En önemli noktalardan biri şüphesis izolasyondur. Kulaklığı taktığınız an müzik çalmasa bile dışarıdaki sesler kısılıyor müzik dinlemeye başlıyınca bu dünyadan kopuyorsunuz :) Üstelik %60-%70 gibi bu kulaklık için baya yüksek seste bile dışarıya çok az ses veriyor ama %100 de işler biraz değişiyor ama zaten %100 de dinlemek baya bir zor:) Özetlersek, kalitesi yüksek,ses şiddeti,basslar,midler,tizlerin dengeli olduğu ses kalitesinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Sırf noise cancellation için Studio'ya para vermeye deymez çünkü dışardaki sesleri dumanın imkanı yok. Daha iyi kualklık yok mu tabii ki vardır ama benim dinlediğim kulaklıklar arasında en iyisi bu. İyi bri kulaklık arıyorsanız bu kulaklıkla birlikte Sennheiser,Shure,SKullcandy gibi markalarıda mutlaka deneyin ama ben bu kulaklığı şiddetle öneriyorum ama tabii yüksek kaliteli müzik ŞART yoksa parayı çöpe atmış olursunuz.Bana 230 dolara mal oldu.(Vergiler sırf Türkiye'de yok :P ) Yani 409 Tl gibi bir rakkama mal oldu. Türkiye'de 600 'den aşağı zor bulursunuz :) Yani marketlerde falan...
    Şiddetle tavsiye ediyorum bu kulaklığı... Sesi kendine gelince daha da güzel olacak:)))

http://www.youtube.com/watch?v=Shc6QaS1CB4

Bu kutusunun ön yüzü
    Bu da arka yüzü

Öncelikle kutusunun çok şık olduğunu belirmekte fayda var.Tasarımı gerçekten yakışmış.

İçerisindeki kutunun ön yüzü üzerindeki Beats logosu

Kutunun içi

Kutunun içeriği

Veee Kulaklıklar

Bu da baika açıdan

Control Talk
    İçi kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 20 Eylül 2011; 22:55:53 >

• Video ve inceleme güzel olmuş teşekkürler Yalnız fotoğraflar gözükmüyor sanırım sitede bir sorun var ben avatarlarımızı bile göremiyorum durum aynı mı sende de? Bir de Amerika'daki bir tanıdığa mı aldırdın yoksa internetten sipariş verdin adresine kargoladılar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 21 Eylül 2011; 0:23:04 >
  • Evvelen: Eline sağlık

Sânien: Sağlam bir tripod alman lazım, baya güldüm...

• Teşekkürler,evet almam lazım,gıcır gıcı selser çıkarıyo düşüp düşüp duruyo :D maikneyi kıracam diye korkıuyorum zaten makineninde auto focusu berbat ama:Dü

Amerika'dan bir yakınıma getirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 21 Eylül 2011; 16:55:05 >
  • Bu sene cesmede gezerken bi zenci cocugun kulagnda gormustm para konusuna girmicem cok para bence ama bilmiyorum bi heves tabi insanin alasi gelio :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 22 Eylül 2011; 0:54:26 >
  • Hayırlı olsun dışarıda gezerken-yürüyüş yaparken kullanımı ideal.Bu arada David Guetta'nın tanıttığı yeni Mixr modeli de çok cix birşey Studio aldığıma pişman oldum evde bile zor kullanılan bir yapısı var
  • Saoulun taşınbilirliği baya iyi... Pişman olmadım şimdilik aldığıma:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun öncelikle ;

Türkçe unboxing videosu izleyince bir garip oldum .

İlk deneme için gayet iyi . İyi günlerde kullan .
  • Teşekürler
  • hayırlı olsun.güzel inceleme olmuş teşekkürler
  • Ben teşekkür ederim
  • güle güle kullan video için de ayrıca teşekkürler. kulaklığın çok güzel insan imreniyor. daha iyileri bizim olsun :D
  • Teşekkürler
  • UP
  • 'UP'a gerek yok , ürün hakkında yorum okumak isteyen aramayı kullanır.
  • biliyorum alışkanlık işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

'UP'a gerek yok , ürün hakkında yorum okumak isteyen aramayı kullanır.

Monster almış adam, biraz göstersin elleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTech

Beatsby Dr.Dre Solo HD İncelemesi

Merhaba arkadaşlar,
    Amerika'dan getirtmiş bulunduğum Beats by Dr.Dre Solo HD kulaklığım dün elime ulaştı.Ulaşır ulaşmazda bir unboxing videosu çektim. Ayrıca şimdiye kadar olan deneyimlerimi ve yorumlarımı,bazı bilgileri paylaşacağım bu yazıda.

İlk izlenimlerim;
    Kutusunu elime aldığımdan beri kalitesini hissettiğim bir kulaklık.Kutusunu açarken insan bir an önce o kulaklığı ellemek istiyor ki;ellediği zaman da kaliteyi insan öyle bir hissediyor ki.
    Yapısına baktığımızda plastik gibi görünse de içinden metal geçiyor ve kullaılan plastik çok kaliteli bir plastik.Eğer kırma amacınız yok ise merak etmeyin bir şey olmaz. Kutunun içerisinden kullanım kılavuzları,kablo,temizleme bezi,taşıma çantası çıkıyor. Kablo iki tane bulunuyor. Biri Control talk özellliği olan diğeri normal mp3 playerlara kullanılması için tasarlanmış. Kabloların kalitesi zaten elinize aldığınızdan itibaren anlayabileceğiniz mükemmel bir kalite. Karışmıyor ve düğüm olmuyor. Uçları altın kaplama ve 1.2 metre uzunluğunda ve gayet yeterli.Dikkat edilmesi gereken nokta şu Control Talk'lu olan sadece iPod,iPhone ve iPad için başka playerlarla kullanmaya SAKIN kalkışmayın ses alamazsınız. Control Talk bulunmayan kabloda bütün mp3 çalarlar da kullanabileceğiniz kulaklıklar. Kulaklıkların bir ucu L şeklinde bu da uzun süreli kullanımdan sonra ki yıpranmaları önlemek için tasarlanmış. Kulaklık çok rahat ve kulağa oturuyor yalnız kulağı büyük olanla bir süre sonra rahatsız olabilir.Ses kalitesine diyecek bir şey yok zaten. Bassı müthiş aynı zamanda MİD ve TİZ'ler de dengeleniş normal SOLO'ya göre. Parlak bir yüzeyi mevcut. Bu da parmak izlerine yol açabilir(özellikle siyah olanda) işte burada da temizleme bezi devreye giriyor. Çok iyi düşünülmüş. Bu arada bass demişken FLAC gibi kaliteli müzik dinlediğinizde kulaklıklar kafanızda titreyebilir :) Control Talktan bahsedelim, bu özellik Ses açma ve kısmya iPhone larda arama cevaplamaya kapatmaya,şarkı değiştirmeye ve iPod da voice control'u kullanmaya yarıyor. İnanılmaz kaliteli. İnsanın basası geliyor. En önemli noktalardan biri şüphesis izolasyondur. Kulaklığı taktığınız an müzik çalmasa bile dışarıdaki sesler kısılıyor müzik dinlemeye başlıyınca bu dünyadan kopuyorsunuz :) Üstelik %60-%70 gibi bu kulaklık için baya yüksek seste bile dışarıya çok az ses veriyor ama %100 de işler biraz değişiyor ama zaten %100 de dinlemek baya bir zor:) Özetlersek, kalitesi yüksek,ses şiddeti,basslar,midler,tizlerin dengeli olduğu ses kalitesinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Sırf noise cancellation için Studio'ya para vermeye deymez çünkü dışardaki sesleri dumanın imkanı yok. Daha iyi kualklık yok mu tabii ki vardır ama benim dinlediğim kulaklıklar arasında en iyisi bu. İyi bri kulaklık arıyorsanız bu kulaklıkla birlikte Sennheiser,Shure,SKullcandy gibi markalarıda mutlaka deneyin ama ben bu kulaklığı şiddetle öneriyorum ama tabii yüksek kaliteli müzik ŞART yoksa parayı çöpe atmış olursunuz.Bana 230 dolara mal oldu.(Vergiler sırf Türkiye'de yok :P ) Yani 409 Tl gibi bir rakkama mal oldu. Türkiye'de 600 'den aşağı zor bulursunuz :) Yani marketlerde falan...
    Şiddetle tavsiye ediyorum bu kulaklığı... Sesi kendine gelince daha da güzel olacak:)))

http://www.youtube.com/watch?v=Shc6QaS1CB4

Bu kutusunun ön yüzü
    Bu da arka yüzü

Öncelikle kutusunun çok şık olduğunu belirmekte fayda var.Tasarımı gerçekten yakışmış.

İçerisindeki kutunun ön yüzü üzerindeki Beats logosu

Kutunun içi

Kutunun içeriği

Veee Kulaklıklar

Bu da baika açıdan

Control Talk
    İçi kısmı

Konuyu Uyandırıyorum Fakat Aldığın ürün çakma ;)
    Videoyu izle anlarsın kutunun arka kısmanda diller yazması lazım Ve Orjinal Kutudan O Kadının Olduğu Kitapçık Çıkmıyor Videoda Adamın Dediklere Bak Anlarsın Milletde Burda inanıyo.. ;) Orjinal DR de 650 ye geçen hafta aldım kutudan Kadın Kitapçıklı Felan Değildi Senin Kutunlada %100 Farklıydı Video Yu izleyen anlar
    http://www.youtube.com/watch?v=wnkzZTDopEk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakır91 -- 2 Mayıs 2012; 6:51:38 >

• Belki de sizin izlediğiniz videolar çakmadır. Kanada'dan Best Buy'dan aldım çakma çıkması olanaksız. Cidden şu kulaklığı adam gibi kaliteli müzik ile ve doğru ses seviyesinde dnlerseniz anlayacaksınız dengeli olduğunu. Solo gerçekten dengesiz ama Solo HD değil. Karıştırıyor olabilirsiniz. Ayrıca siz ne zaman aldınız kulaklığı Nisan ben Eylül kaç ay geçmiş arkadaşım kutu içeri değişemez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTech

Belki de sizin izlediğiniz videolar çakmadır. Kanada'dan Best Buy'dan aldım çakma çıkması olanaksız. Cidden şu kulaklığı adam gibi kaliteli müzik ile ve doğru ses seviyesinde dnlerseniz anlayacaksınız dengeli olduğunu. Solo gerçekten dengesiz ama Solo HD değil. Karıştırıyor olabilirsiniz. Ayrıca siz ne zaman aldınız kulaklığı Nisan ben Eylül kaç ay geçmiş arkadaşım kutu içeri değişemez mi?

Youtube a Yaz unboxing beats solo hd diye Arkadaşın Dediği gibi Orjinallerinde O Kadın Kitapçıklığı Çıkmıyor
    Bende 12 Eylülde Amerikadan Arkadaşıma Getirttirdim Kutusunun Arkasında Diller Vardı Ve Kadın Kitapçığı çıkmadı Ve adam videoda Sahte Kutudan Çıkan Kadın Kitapçığı için bu kitapçık ne bilmiyorum demiş
    Git Orjinal Beats Solo hd unboxing izle Hiç Birinden Çıkmıyor Ve Kutusuda Farklı Eğer Gerçekten 400 Lira Verdiysen Cidden Seni Yemişler Dostum Youtube Da Git Bak unboxing Videolarına Aldığın ürün fake :(
    Kutu Değişmiştir Diyorsun 2011 Videolarına Bak O Zaman Yine Çıkmıyor Ve Senin Kutu Fake Kutularla Aynı Kusura Bakma Ama ürün Çakma istersen benimkinin resimlerini Buraya Koyarım Senin Aldığın Tarihte Aldım Ve Kutusu Kesinlikle Farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_85 -- 3 Mayıs 2012; 0:17:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.