Şimdi Ara

Beatles mı Metallica mı ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Beatles mı Metallica mı ??

(En Son Oy Tarihi: 28.12.2020)
Giriş
  • Bence Rock Beatles,metal Black Sabbath.
  • The Beatles şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş , kısa bir süre bir arada kalmalarına rağmen çok büyük işler başarmış , özellikle Imagine şarkısıyla tüm dünyanın ilgisini çekmiş bir gruptur . Beatles kıyamet gününe kadar unutulmayacak bir grup . Metallica ile karşılaştırılması mümkün değil . Çünkü the Beatles bir rock grubudur , Metallica ise trash metal . Ama hangisi daha efsanevidir derseniz kesinlikle Beatles . Metallica 90'lardan sonra işi iyice maddi yöne bindirdi , o eski ruhu yok .
    Rockta the Beatles ve Queen'in üstüne grup tanımam . Trash metalde ise en iyi her zaman Slayer'dır . Heavy metal derseniz tartışmasız Judas Priest derim . Tabi Pink Floyd , Led Zeppelin , Motley Crue , Deep Purple , Scorpions gibi grupları da unutmamak gerekir . Hepsi sonsuza kadar unutulmayacak kült gruplardır .

Saygılarımla ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Gelmiş geçmiş en iyi grup RATM'dir.
    Ama bu ankette oyun Beatles'a...

Oh yeaaa mada fa.aaaaaaaa

hıh aha killing in the name oF!

RATM diyorum baska da birsey demiyorum
  • She Loves You Ya Ya Ya
    Edit:Oy vermedim kulvarları farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 9 Aralık 2008; 23:46:26 >
  • Sahsen beatles ama Metallica ile birlikte tartismanzi ilginc.
    Ama Kalite dersenizde pink Floyd derim.Yahutta Led zeppelin
  • Sagopa kajmer mi hayko cepkin mi gibi oldu...Ya da santana mı 2pac mı...
  • THE BEATLES

Beatles mı Metallica mı ??
  • Aynı türde müzik yapsalar eyvallah da bu anketi açan arkadaş saçmalamış..

İkisi de türlerinin devidir,ikisi de işini iyi ve alınteri ile yapıyor..

İkisi de dinlenir,sevilir,konserine gidilir..

İkisi de çok eski gruplardır..
  • Arkadaşın bu soruyu Metallica'ya sorsaydı, James'ten ağzının ortasına yumruğu yerdi herhalde. Beatles, Metallica ve daha bir çok büyük grubun ilham kaynağı olmuş bir gruptur. James Hetfield birçok röportajında sıkı bir Beatles, Black Sabbath hayranı olduğunu, müziğe başlamalarında büyük etkisi olduğunu söyler durur.
  • luna park
  • quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

Arkadaşın bu soruyu Metallica'ya sorsaydı, James'ten ağzının ortasına yumruğu yerdi herhalde. Beatles, Metallica ve daha bir çok büyük grubun ilham kaynağı olmuş bir gruptur. James Hetfield birçok röportajında sıkı bir Beatles, Black Sabbath hayranı olduğunu, müziğe başlamalarında büyük etkisi olduğunu söyler durur.

evet ozzyle röportajarı vardı küçükken para biriktirip böyle grupların kaset mi plak mı o zaman ne varsa ondan alırlarmış yani şimdi her müzisyen birbirinden etkilenir misal kirkle vainin satrianiin öğrencileri olmaları onları kötü gitarist mi yapar hayır şimdi ikisi de satriani gibi birer müzisyen aynı şekilde metallica dahil bir çok grup eski gruplardan etkilenmiştir yani bizim şu anda dinlediğimiz gruplar kötü gruplar mı oluyor hayır hepsi birer müzisyen müzikleriyle duygularını vs. ifade ediyorlar yada ne biliyim sosyal mesaj falan verir adam müziğini kendine göre şekillendirir bu yüzden de müzisyenler karşılaştırılamaz zaten

hazır yeri gelmişken yok metallica işi paraya dökmüş falan filan tamamen saçmalık adamın bakış açısı değişmiştir yani her albümü birbirinin aynısı mı çıkartacak tamam load reload dönemi falan ilk 4 albüme uymamış... para için yapıldığını mı gösterir zaten istanbul konserinde ntvnin hatun spikerlerinden birisi konuşmuştu jamesle james de asla para için müzik yapmadım demişti para için yapılan müzik isterseniz tamamen teknolojik imkanlarla oluşturulmuş bir çok türk pop parçası bulabilirsiniz...

neyse sonuçta ben bu ankete oy vermiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slash7895123 -- 10 Aralık 2008; 11:54:08 >

• Beatles/Queen/Eagles/Metallica/Pink Floyd

Benim için hepsi efsane. Ama oyum Beatles'a
  • System of a Down...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StillOfTheNight

Bence PinkfLoyd

bence de pink floyd.pink floydun deneysel müziği sayesinde metal bu günlere gelmiştir.
  •  Beatles mı Metallica mı ??
  • Beatles

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.