Şimdi Ara

Bearshare,Limewire,Ares gibi programlar internetimi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anlıyacağınız gibi butür programlara bağlanamıyorum.Sadece Limewire 5 e 1 hafta gibi bağlandım.Sonra gitti.Yani demek istediğim bu programlar internetimi görmüyor.İnternetim 3G VINN .Sorun büyük bi ihtimalle benim windowsumda.Bir tür ayar yapmam gerekiyor ama bulamadım.Bu 3G den de kaynaklanıyor olabilir.ADSL le diğer bilgisayarımda giriyordum.Bu tür hatalar alanlar olupta çözenler veya konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• O sorun bende de oluyodu bi oluyodu bi olmuyodu.

Güvenlik Duvarını aktifleştir. Sonrada ares i aç engelleme uyarısı çıksın engellemeyi kaldır de. böle çözülür sanırım
  • olmuyo arkadaşım.yokmu başka bien.Yani sadece bu tür programlar diil.mesela eyeinstaller(internet üzerinden online oyun oynama programı,call of için fln) onuda çalıştırmıyor.yani herhandi bi program internet isterse çalışmıyor sizin anlicanız
  • tamam karde� yakla�m���m... G�venlik Duvar� ile ilgili ama oralar� kurcala...

Güvenlik Duvarı simgei sağ altta açık bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 3 Eylül 2009; 15:16:28 >
  • Heryeri karıştırdım olmuyor.Yanlız sağ alt köşede dediğin güvenlik duvarı simgesini çıkartamıyorum.vista kullanıyorum bu arada.windows defender ve güvenlik duvarını etkinleştiriyorum ama denetim masasındki güvenlik merkezinde kapalı gözüküyor.İlla burdan sorun oluyor diosan bilemicem.başka tahmini olan var mı.ağ ımın ss ni yolluyorum

Bearshare,Limewire,Ares gibi programlar internetimi görmüyor
  • yok mu yardım eden??
  • acillll yardımm arkadaşlarr aynıı sorunn bizdde de var bearshareye baglanamıyrumm
    tekrar deneyin diyoorr. adsl ama yinede aynıı sorunn yardımm ederseniz acill
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera İçin Video Downloader
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.