Şimdi Ara

Bear'ın Yedikleri Hakkında Düşünceleriniz nelerdir? :)) (Mideniz bulanabilir..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bear'ın Yedikleri Hakkında Düşünceleriniz nelerdir?

Videoları:

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=384209005425

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=383424580425

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=383400875425

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytax -- 24 Nisan 2010; 18:40:30 >

• Bu adamın bulunduğu ortamda tuvalet sorunu olmaz.
  • videolar gözükmüyor gizlilikten dolayı
  • Susuzluktan ölmemek için kendi işediğini, yani sidiğini içen adam , çoook enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytax -- 24 Nisan 2010; 1:50:36 >
  • Adama helal olsun..Midesiz bu adam..Genelde her bölümünü izlemeye çalışıyorum..Çok da güzel bir program..Yediklerinden ötürü bir iğrençlik duymuyorum ama bazen öyle şeyler yiyor ki hakkaten midem ağzıma geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

videolar gözükmüyor gizlilikten dolayı

Herkese açık duruma getirdim videoları izleyebilirsin.
  • 1 bölümünü hiç unutmam..Devenin mideyi falan boşaltıp, alttan içine girmişti..Birtek ayakları dışardaydı..Hatta devenin etrafına kurtlar gelmesin diye yuvarlak biçimde deveyi de içine alacak şekilde işemişti..O devenin içinde nasıl uyudu hala aklım ermiyor..Sanki yatak odasında gibiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam doğada kolay kolay ölmez yaşamını bir yol bulur yine sürdürür
  • bu programın adı ne ve saati ne ve kanalı ne.İzleyeyim bunu.Yanlız herif feci para kırıyodur.
  • Susuzluktan bir filin dışkısını sıkıp çıkan sıvıyı içmişti.

Bu arada Pazartesi Saat 23:00'da Discovery'de program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

bu programın adı ne ve saati ne ve kanalı ne.İzleyeyim bunu.Yanlız herif feci para kırıyodur.

Discovery Channel 'da " Man vs. Wild with Bear Grylls " / Yabanda Yaşam Savaşı
  • Hastasıyım programın Bear Grylls bi tanedir

Konu yediklerine gelince pek bir yorum yapamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 24 Nisan 2010; 2:02:09 >
  • Türkiyeye de geldi..Araştırırsanız videoları var
  • Devenin midesini açması ve sonra yaptıkları beni derinden etkiledi
  • evet geldim beyler..

6 sezon 51 bölüm izledikten sonra artık bende yiyebilecek duruma geldim hatta bazılarını denedim bile..mesela Balık Kafası çorbasını bizzat evde denedim..çiğ alabalığı da yapıcam bir gün..

bu adam başka

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

1 bölümünü hiç unutmam..Devenin mideyi falan boşaltıp, alttan içine girmişti..Birtek ayakları dışardaydı..Hatta devenin etrafına kurtlar gelmesin diye yuvarlak biçimde deveyi de içine alacak şekilde işemişti..O devenin içinde nasıl uyudu hala aklım ermiyor..Sanki yatak odasında gibiydi

hatırladım o bölümü
  • bögh kusacagım galiba.Ya bizde digiturk var discovery yok haliyle.İnternette izleyebileceğim bir site varmı bunu ?
  • benim ne düşündüğüm değil de.bu adamın karısı çoluku çocuğu var özellikle karısı nasıl şeyediyor bu adamla bilemiyorum.düşünsenize adam orda kendi idrarını, filin b*k unu falan yiyor.eve gelip karısına ne yüzle yaklaşıyor.
  • benim anlamadığım bu adamı çeken kameraman napıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quezé

benim anlamadığım bu adamı çeken kameraman napıyor

Kameramanda aynı seviyede sanırım Bearla.Yani belirli bir eğitim almış biri.Boş insan değil yani.

Tr'de peri bacalarının oldugu yere yakın bi yerde de bölümü vardı.Adını unuttum şimdi
    Bu arada bölüm başına 150 bin dolar gibi bir rakam alıyormuş sanırım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.