Şimdi Ara

Beagle Sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar beagle besleyenler ne gibi zorluklar cekiyor ? Geceleri ulur mu tuy fazla doker mi cok mu inatcidir faln biraz beni bilgilendirirseniz sevinirim yavru alicam ve apartmanda yasiyoruz alt kat bahceli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende golden arkadaşımda beagle var biraz inatçıdır geceleri hafif uluyabilir tüy dökmesi her köpekte olduğu kadar var apartmanda bakılabilir birde yanlız kaldığında ağlayabilir yani çok mecbur kalmadıkça yanlız bırakmayın. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bende golden arkadaşımda beagle var biraz inatçıdır geceleri hafif uluyabilir tüy dökmesi her köpekte olduğu kadar var apartmanda bakılabilir birde yanlız kaldığında ağlayabilir yani çok mecbur kalmadıkça yanlız bırakmayın. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Cevapladiginiz icin cok tesekkurler.peki tuvalet egitimini nasil kazandirabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fthemrex

quote:

Bende golden arkadaşımda beagle var biraz inatçıdır geceleri hafif uluyabilir tüy dökmesi her köpekte olduğu kadar var apartmanda bakılabilir birde yanlız kaldığında ağlayabilir yani çok mecbur kalmadıkça yanlız bırakmayın. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Cevapladiginiz icin cok tesekkurler.peki tuvalet egitimini nasil kazandirabiliriz ?

Şöyle söyliyeyim gazete işini boşver acayip zor ve benimki parçalıyor gazeteleri o yüzden geç. Dışarıya alıştır yemeğini yedirdikten sonra 5-10 dk yerleri koklamaya başlıyor o zaman çıkar dışarı mutlaka yapar hep alıştır bu şekilde eve daha az yapar. Küçükken zor oluyor ama büyüyünce kendisi çok belli ediyor 1 yaşına girdi benimkisi havluyor bağırıyor falan söyliyör yani.

• quote:

quote:

quote:

Şöyle söyliyeyim gazete işini boşver acayip zor ve benimki parçalıyor gazeteleri o yüzden geç. Dışarıya alıştır yemeğini yedirdikten sonra 5-10 dk yerleri koklamaya başlıyor o zaman çıkar dışarı mutlaka yapar hep alıştır bu şekilde eve daha az yapar. Küçükken zor oluyor ama büyüyünce kendisi çok belli ediyor 1 yaşına girdi benimkisi havluyor bağırıyor falan söyliyör yani.

Ama yavuyken aşıları tamamlanmadan dışarı çıkamazki evde bi şekilde tuvalet eğitimi alması lazım.Tuvalet eğitimi çoğu sitelerde anlatıyor. gazeteyi parçalıyor dersen tuvalet pedleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 38from38

quote:

quote:

quote:

Ama yavuyken aşıları tamamlanmadan dışarı çıkamazki evde bi şekilde tuvalet eğitimi alması lazım.Tuvalet eğitimi çoğu sitelerde anlatıyor. gazeteyi parçalıyor dersen tuvalet pedleri var.

Alınca görürsün zorluğunu. Orada anlattıkları kadar basit değil iş ayrıca aşıları bitmeden evin önüne bahçesi vs varsa çıkarabilirsin ben çıkardım gayet sağlıkla hatta fazla sağlıklı ayı gibi

• Resimlerini koysana kanka o zaman anlarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labrsan

Resimlerini koysana kanka o zaman anlarlar

Koydum öbür konuya
  • quote:

Arkadaslar beagle besleyenler ne gibi zorluklar cekiyor ? Geceleri ulur mu tuy fazla doker mi cok mu inatcidir faln biraz beni bilgilendirirseniz sevinirim yavru alicam ve apartmanda yasiyoruz alt kat bahceli

diger kopeklere gore inatcidir ama akıllı kopektir. uluma sorunu diye bisey yok sen kopegi nasıl egitirsen o sekilde ulur yada ulumaz.
    tuvalet egitiminde tuvalet pedi tavsiye ederim biraz masraflı ama en azından kucukken daha faydalı
  • Hepinize tesekkur ederim arkadaslar sanirim bu kopegi alicam ben butcemi denklestirince ama o zamana kadar beklemek istemiyorum tanidiginiz beagle ini sahiplendirmek isteyen arkadaslariniz tanidiginiz vs. varsa benimle iletisime gecebilirse sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.