Şimdi Ara

bde windows 10 sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar delphi 7 de yazılmış bir programı windows 10 da çalıştırmam lazım ama bde hata veriyor.donuyor yanıt vermiyor diyor.karşılaşan ve sorunu çözen varmı acaba? şimdiden teşekkürler.

• BDE kullanan bir programi kullanmadan once BDE'nin sistemde yuklu olmasi gerekiyor. Internetten bulabilirsiniz saniyorum Borland database engine for windows 10 yazarak. Alias ayarlari falan da yapmak lazim eger program otomatik yapmiyorsa.

Borland, Windows Vista cikmadan once (veya o siralar) piyasadan elini ayagini cekmisti diye biliyorum, windows 10 uyumlu versiyonunu bulmak zor olabilir.

Sistemde BDE yuklu oldugu halde o hatayi aliyorsaniz muhtemelen uyumsuzluk problemleri yuzundendir. Delphi 7, 2002 yilinda cikmisti piyasaya bildigim kadariyla ve tabii BDE de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 13 Ocak 2017; 11:46:19 >
  • sistemde bde yüklü olsa neden bde yüklemeye çalışayım? sisteme bde yüklemeye çalışıyorum.çok aradım ama bir türlü bulamadım.ilgilendiğin ve cevap için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.