Şimdi Ara

BCAA kullanımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

İster antremandan 1 saat önce al ister 1 dk önce. Vücuda giren her proteinin faydası vardır. Tek fark antremana çok yakın alırsanız mide dolu olur, buda zorlar sizi. Gerçi 200ml'den fazla su ile karıştırılmıyosa onunda fazla etkisi olmaz. Bence burda noktala daha fazla rezil olma.

vücuda giren her proteinin faydası vardır?Sen şimdi fazla alınan proteinin karaciğere zararlı olduğuna ve yağa dönüştüğüne de karşı çıkarsın.Senin gibi cahille ne muhattap oluyorsam bloklayıp geçerim...

Bu işi yapanların günlük alması gereken protein miktarını bildiğinden ve hesapladığının dolayı yok fazlası şunu yapar bunu yapar hede hödö diye belirtme gereği duymadım. Ama sen verecek cevabın olmadığı için konuyu başka taraflara çekmeyi seviyorsun, daha fazla yazmaya da gerek yok.

@Executor06

Hem antreman öncesi hem de sonrası yazmıyor ki zaten çoğunda antreman öncesi veya sonrası yazıyor. Bir de sabah kahvaltısı onun dışında hem öncesinde hem sonrasında alın diye bi tabir görmedim supplement facts'de. Ama ileri seviyede olanlar alabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 31 Ekim 2013; 22:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Benim için antrenman öncesi protein tozu falan kullanmak gereksiz, hele bcaa kullanmaya hiç gerek yok. Önerilen kullanımlarda hem öncesi hem sonrası denmesine aldanmayın bence. Daha fazla ürün satmak için gereksiz yere abartıyorlar. Gece yatarken, sabah kalkınca, antrenman öncesi, antrenman sonrası falan, onlara kalsa 2 yumurta kırıp yememize gerek kalmayacak

o arkadaşın kafası makale dışında başka birşeye basmadığı için makale de makale tutturuyor antrenman öncesi almak gereksiz boşuna israf ama haberi yok

• Arkadaşlar herkes bir yerleden bilgi edinmiş ama en doğru bilgiyi edinmeden iddialaşmayın birbirinizle :) bende şuanda kullanıyorum ama salondaki hocanın tavsiye ettiği şekilde kullanıyorum. Onun da en doğruyu bildiğine emin değilim o yüzden sizlere de danışayım dedim. Sağolsun herkes fikirlerini söylemiş hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.
  • ben bcaa yı antremandan önce kullanıyorum sadece etkisi çok güzel oluyor hissediyorum.
    Ayrıca yanında bigjoy thermonator hap atıyorum 2 tane sırılsıklam bitiyor antreman.
  • Suplementlerin ne zaman alındığı çok büyük fark yaratmıyor. Bunlar Mucize ürünler değil. Savaş Cebeci bunu açıklamıştı. Kaldiki BCAA Glutamin gibi Suplementlerin Spordan önce yada sonra alındığındaki etkileri üzerine araştırma yok. Spordan 1 Saat önce aldığınız BCAA yada Glutamin hemen Hücrelere etki edip sizi Superman yapmayacak. BCAA Glutamin gibi aldığım ürünlerde genellikle Tavsiye edilen spordan önce. Kretain ise Spordan önce yada sonra hiç farketmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam Vücut 10 Gram Proteini 3 Saatte sentezliyordu. Yani Dünden aldığınız Protein BCAA vsvs daha vücutta varken yeniden hemen acil almaliyim yoksa eririm gibi endişelere gerek yok.

Mesela benim bazı Günler 250-300 Gram protein aldığım oluyor. Vücudun 3 Günde Kullanacağı kadar Protein Depolamisim... Spordan hemen sonra yok protein almaliyim BCAA almaliyim gibi takıntılar yapmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı bcaa kullanımı önermiyorum, protein tozu kullanıyorsanız içerisindeki bcaa'lar genellikle yeterli seviyede oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.