Şimdi Ara

BBM Android Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Android'lere Blackberry Messenger bugün resmi olarak gelmiş ama ben bulamadım? Bilen ya da bulan var mı?

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    markette yok dostum daha gelmedi ama apksi kullananlar var kuruyorum ama ben hata alıyorum diğer arkadaşlar kullanıyor şuradan indirebilirsinhttps://app.box.com/s/6os38v1m27umsxxo2uu2
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

markette yok dostum daha gelmedi ama apksi kullananlar var kuruyorum ama ben hata alıyorum diğer arkadaşlar kullanıyor şuradan indirebilirsinhttps://app.box.com/s/6os38v1m27umsxxo2uu2

Bendede hata veriyor markettekilerin ise hepsi fake

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marketlerde şuan resmi olan yok arkadaşlar. Anlamadım ben
  • apk olarak indirdim ama hata verdi en iyisi 1-2 gün daha beklemek hem ilk yükleyince elimize birşey geçmicek sonuçta başkalarının da yüklemesi lazımki program işe yarasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jporta

apk olarak indirdim ama hata verdi en iyisi 1-2 gün daha beklemek hem ilk yükleyince elimize birşey geçmicek sonuçta başkalarının da yüklemesi lazımki program işe yarasın :D

bir araştırma yaptım forumlarda vs. BBM whatsapp'dan daha iyi diyenler çoğunlukta. Gerçekten öyle mi sizce de?
    valla pin olayı devam diyorsa daha iyi. bb kullanırken çok güvenli bir sistemdi halada öyledir diye umuyorum. en güzel yanı telefon numarası vermek istemeyen kızlarla mesajlaşmak için biçilmiş kaftan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jporta

valla pin olayı devam diyorsa daha iyi. bb kullanırken çok güvenli bir sistemdi halada öyledir diye umuyorum. en güzel yanı telefon numarası vermek istemeyen kızlarla mesajlaşmak için biçilmiş kaftan :D

Valla orasını bilmem ben başımı bağlayalı 2 sene oldu :) pin olayı devam ediyormuş sanırım ve telefon numarası vermek gerekmiyormuş dediğiniz gibi
  • evet ayni linkle bi arkadasim yukledi pin devam bis olmamasida harika biz beklemedeyiz bendede hata verdi :)

benim de başımı bağlayalı 2.5 sene oldu ama bbmnin çıktığını duyunca heyecanlanmadım değil :D
  • Marketten indirmeyin hepsi fake büyük ihtimal virüslü

• quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

+1 S4 mini 4.2.2 sorunsuz calistirdi arkadasimla konustum hic bir sorun cikarmadi arkadasimda android almaya karar verdi

• ben hala markette orjinalini göremedim arkadaşlar, gören varsa haber etsin =)
    malesef henüz daha yok muamma çıkıp çıkmaması.
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    Çıkmasını bekliyoruz ozaman ne diyelim...
  • Haftasonu dağıtımın gerçekleşmesi beklenirken ne yazık ki işler istenilen doğrultuda gitmedi ve uygulama Android kullanıcıları için ertelendi. Ertelenmeye sebep olan gelişme ise, henüz tam stabil olmayan ve içerisinde hataların yer bulduğu sürümün Play Store’da yer alması olarak belirtildi. Durumun fark edilmesi ile uygulama Play Store’dan çekildi, ancak buna rağmen 1.1 milyon kullanıcı Android için BlackBerry Messenger uygulamasını indirmişti. alıntı andronova
  • muratkallioglu M kullanıcısına yanıt
    süpersin, bilgi için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

süpersin, bilgi için teşekkür ederim

ne demek hocam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.