Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 BBC İngilizce Eğitim Seti, National Geographic Belgesel Seti, Film Seti ve Albümler Satılıktır Satın Al 2 Mart 2015 21:59 1 1 BBC İngilizce Eğitim Seti, National Geographic Belgesel Seti, Film Seti ve Albümler Satılıktır Evimde BBC'nin İngilizce Eğitim Seti, National Geographic Belgesel Seti, 1 Adet Film Seti ve 2 adet albüm vardır. Acil satılıktır. Ücretin Ziraat Bankası hesabıma yatırılması halinde karşı ödemeli olarak kargolayabilirim. Belgesel Setinin forumda açılmış bir konusu vardı bakmak isterseniz: Tıklayınız Fiyat olarak 30 TL belirledim. Albümlerin tanesini 15'ten düşünüyorum. Nilüfer-Esmer Günler , Kayahan-Benim Şarkılarım BBC Setinin İnternetteki bir ilanına bakmak isterseniz: Tıklayın Sette herşey tamam fakat sözlüğü ve 2 hikaye kitabı eksik. Hiç kullanılmadı alıştırma kitapları falan tertemiz. İsteyen olursa Whatsapptan ayrıntılı fotoğraf atarım. Sözlük ve 2 hikaye kitabı eksik olduğu için 250 TL'ye satabilirim. Son olarak Kapalı Gişe Filmleri Seti var. About A Boy filmi kaybolmuştu ama seti alanlara o film yerine Hoax filmini koydum :) . Fiyatı 10 TL. Eğer ayrıntılı resim vs isterseniz pm atın Whatsapptan konuşuruz, resimlerin tamamını simage olarak eklemeye çalıştım ancak sadece bazı resimler gözüktü. :))Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 305 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 7x2 Dambıl Set Satılık 25 TL
Up... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 7x2 Dambıl Set Satılık 25 TL