Şimdi Ara

BB Bold 9000 Hakkında (Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suan e72 kullanıyorum ve telefonu degistirmek istiyorum. BB Bold 9000 düşünüyorum. Bold 9000 i sıfır olarak nereden alabilirim ve fiyatı nedir? Ayrica e72 ile kıyaslandığında artıları ve eksileri nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim

• Kardeş sıfır alabileceğin bir adresi pm ile yolladım sana yolladığım ilandaki adamla uzaktan yakından hiçbir ilgim alakam yoktur.
  • Ben de E71 kullanıyordum fakat artık işim gereği daha ciddi bir telefon kullanmaya karar vererek 9900 aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. İnternetten alışveriş yapabileceğiniz bir çok site var bunlardan belli başlı olan sitelerden alışveriş yapın derim. ( vatan,teknosa,gold,istanbulbilisim...vb...)
  • 9000 sıfırı artık bulamazsınız.Bulsanız bile fiyatları yüksek olur.9000 klasik bir sorunu olan top sorunu var ancak senede bir değiştirseniz bile işinizi görür.Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum topta herhangi bir sıkıntı olmadı.Ekran olarak çok iyi bir seçenek
  • İstanbulbilisim'de 1015 TL , Hepsiburada'da 1700 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornedo

9000 sıfırı artık bulamazsınız.Bulsanız bile fiyatları yüksek olur.9000 klasik bir sorunu olan top sorunu var ancak senede bir değiştirseniz bile işinizi görür.Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum topta herhangi bir sıkıntı olmadı.Ekran olarak çok iyi bir seçenek

Blackberry 9000 sıfır 2 yıl garantili kapalı kutu 560 tl istersen yardımcı olurum.
  • sıfır bulman zor ama 2.el sağlam temiz bulursan da kaçırma derim çünkü ekran boyutu klavye rahatlığı açısından zaten bb 9900 bile şuanda efsane kasa olan 9000 bold kasasına dönüş yaptı resmen boyutu neredeyse aynı klavyesi falanda.sadece özellikler ileri seviyede ama bold 9000 işini görür dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

Blackberry 9000 sıfır 2 yıl garantili kapalı kutu 560 tl istersen yardımcı olurum.

Hocam teklif için teşekkürler.Bende BB9000 kullanıcısıyım :) sıfırı bulmak zor kaç yıllık telefon sonuçta hayırlı satışlar.
  • bu akşam forum istanbul daki satürn mağzasında gördüm 800 lira fiyatı vardı 9000 bold modeli
  • Bende tavsiye ederim çok güzel ekran kalitesi .Sıfırına bence o kadar para verme yinede sen bilirsin 2 .el çok temiz telefonlar var.300 -400 arası .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.