Bildirim
BB 8520 Curve Bir Sorunum Var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
seçtiğiniz zil sesi düşük seviyede olabilir. farklı zil seslerinde de aynı sorunu yaşıyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mrtk2
Arkadaşlar ne oldugunu anlamadım fakat sole bir sorun var telefon caldıgında once bir ses geliyor sonra melodiye geciyor bunu ben kendim ayarladım fakat ses seviyesi normal seyinde olmasına rağmen cok düsük.Ayrıca telefona kulaklık takıyorum ses gene ahizede kalıyor biri bana yardımcı olsun.
profillerden farklı bir profil seçerek denermisin orada da aynı sorun var mı? ses seviyesi profil değiştirince düzelmesi gerekli eğer düzelmez ise menü> telefon ayarları>telefon ayarları>genel ayarlar>geçerli arama sesi>%100 olarak ayarlarsın. ahizeye sesi veriyorsa kulaklığı taktıktan sonra bir şarkı çalarken seçeneklerden "kulalığa ilet" seçeneğini seçmelisin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X