Bildirim
Bazooka Kafası!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu ne ya foto camur gibi cıkmıs,güzel resim yükleme sitesi önerisi alabilir miyim -
35 lik dimi o. Fenadır ama vodkaların içinde en hafif olanı da odur. Yalnız votka PC TV başında oturarak içilmez. Kafasını yaşamak istiyorsan içip gezeceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35lik!! normalde yurtdısından ucuz diye flirt getiriyorum ama uzun zaman oldu içmeyeli..quote:
Orijinalden alıntı: 742793
35 lik dimi o. Fenadır ama vodkaların içinde en hafif olanı da odur. Yalnız votka PC TV başında oturarak içilmez. Kafasını yaşamak istiyorsan içip gezeceksin.
istanbul ile fazla fark yok arasında..içtikten sonra biraz gezeceğim zaten -
5/10 -
teşekkürler!!quote:
Orijinalden alıntı: txsha
5/10 -
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales
teşekkürler!!
Alıntıları Göster -
Hocam benim bir arkadaş bundan içtikten 1 saat sonra helvasını yedik. -
helva güzel miydi!!quote:
Orijinalden alıntı: FlashKill
Hocam benim bir arkadaş bundan içtikten 1 saat sonra helvasını yedik. -
Hocam o tuz lambasını birkaç gün yakmadığında eridiği oldu mu hiç bilgi verir misin? -
Sen o ekranla oyunlarda Field of View'i en az 160 yapman lazım.
-
2 sene önce almıştım ve toplasan 10 kez yaktım hocam,eridği falan olmadı hiçquote:
Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37
Hocam o tuz lambasını birkaç gün yakmadığında eridiği oldu mu hiç bilgi verir misin? -
-
saf etanol çabuk tolerabilte yapar
bu yüzden birkaç ara verip devam ediyom
şu an ara verme dönemine mecburi girdim zira 1 litre etanolü 1 haftada tüketmeye başladım
nereden bulabiliriz..quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
saf etanol çabuk tolerabilte yapar
bu yüzden birkaç ara verip devam ediyom
şu an ara verme dönemine mecburi girdim zira 1 litre etanolü 1 haftada tüketmeye başladım -
Cevap için sağol hocam. Bu arada bazokaya dikkat et çok hızlı içme adamı fena çarpar İçim olarak sana tavsiyem kesinlikle sek içilebilecek bir vodka değil, vodka-vişne ya da vodka enerji yapıp içsen daha iyi olur senin için. afiyet olsun
-
kargo ile cam ve kilitli şişede gönderen firma var çok iyi hizmetleri varquote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales
nereden bulabiliriz..
Alıntıları Göster
ancak şu an 2 li şişede satışı kaldırdılar sadece 4 lü şişe ve 230₺
Bazoko kafa nasıl oluyor. Benim kafa bulgur kazanı gibi
daha çeyreğini içtim çıktım dısarı biraz gezdim,bir şey anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37
Cevap için sağol hocam. Bu arada bazokaya dikkat et çok hızlı içme adamı fena çarparİçim olarak sana tavsiyem kesinlikle sek içilebilecek bir vodka değil, vodka-vişne ya da vodka enerji yapıp içsen daha iyi olur senin için. afiyet olsun
vişne kompostosu var evde,meyve suyundan daha yogun tadı daha güzel oluyor teşekkür ederim arkadaşım.
Benzer içerikler
- aydın"da incir nereden alınır
- türk ifşa forum
- otomatik arabada el freni indirmeden gitmek
- sevgiliyle günlük ev kiralamak
- yanlışlıkla beyaz sirke içtim ne yapmalıyım
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
- telegram indirim
- huawei boykot mu
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X