Şimdi Ara

BAZILARIN KEYFİ KAÇIYOR DİYE BEN NET ÜZERİNDEN MP3 İNDİRİNCE HIRSIZMI OLUYORUM?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • avatara che koymakla che olunmuyor işde.hepsi birer heves ürünü..
    kadınlar neden çok yaşar?? karıları olmadığı için =)
  • açıkcası 2 tarafında haklı olduğu bi sorundur bu.Evet bu bi hırsızlıktır doğrudur.Evet kimi albümlerin 15ytl den başladığı bi ortamda albümün hedef kitlesi insanların günümüz Türkiyesinde yaşadığıda unutulmamalıdır.Bu internetten çekilen film/mp3 türevi dosyalar birer hırsızlık ürünüdür kabul.Ama bu indiren insanların kaç tanesi hak ettiği maaşları alabilmekte hatta günü gününe alabilmekte cidden bir cd ye o kadar para verme düzeyinde hayat statüsünde yaşamaktadır tabiiki muamma.
    bende üniversite öğrencisiyim gelir düzeyimde gayet parlak diil açıkcası internete ayda 30lira verdiiğim bu zamanda açıkçası kimse benden 15liralık bi cd almamı beklemesin
    Ama gelgelelim amerikada satılan albüm sayıları internetin gelişmesiyle azalma göstersede milyonları görmekte.Bizde yaşanan düşüşün sebebi artık albümlerin yeterli kalitede olmamasıdır benceki atılan bi palavradır korsan yüzünden satış düşmesi.Bu şikayet eden insanlarda genellikle bu işten karı olan hatta kardan öte rantı olan kimselerdir.Emek değeri demişssiniz ben emeğimin karşılığını tam alamadığım ortamda açıkçası dandik şarkılar üreten ve emek diye dolanan soytarının cdsinede para vermem derim

• güzel bir yazı dostum sağol ben albüm yapacak olsam parasız promosyonlarla ulaştırırım halka..ne kadar kişiye ulaşırsa o kadar ismi duyulur ve dinlenir çünkü..ismi tutmak= para,$$$$ demek zaten.. esnaf zihniyeti şart
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.