Şimdi Ara

Bazı Xiaomi telefonlarına güncelleme desteği kesiliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LG g2 modelinden dünyanın parasını kazandı, ün yaptı ama güncelleme desteği vermedi , Şu anda içinde bulunduğu durum tüketicinin ahını aldığı için sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    Ya arkadaşım oldukça eski yongalar dediğin 2-3 yıllık yongalar, bir çok giriş seviyesindeki yongadan kat kat iyi. 615 ve 801 hele ki. Oreo 8.1 ile bile rahatça kullanılabilecek yongalar.

    Önce firmalara hak verir gibi "oldukça eski yongalar" diyor yazının sonunda adamlara helal olsun çektiriyorsun.

    Bence baştan aşağı bu gidişatın eleştirilmesi lazım. Bir çok donanım sitesi bu konuyu eleştirse, kullanıcılar tepkilerini arttırsa 3 yıl önce aldığın telefon bile bir çok güncellemeyi alır ve şu android gelişim hızıyla 2020ye kadar sıkıntısız da çalışır.

    Ama bunu yapmak yerine "iyi bile destek verdiler" dersen adamlar git gide işine geleni yapar ve sen anca 1-2 sürüm üstünü anca görür sonra yazılımların x.x versiyon altında çalışmaz ayaklarıyla eşek gibi fişek gibi yeni model almak zorunda kalırsın. Tüketimin özendirilmemesi adına firmalara "takdire şayan" kelimesi seçerek gaz vermemek lazım. Sen vermiyecek x vermeyecek belki o zaman bir tepki yükselecek.

    615 ve 801 in oyun dışında tökezlediği kaç durum var?

    +1 bu işlemcilere kim hangi kafayla zayıf der anlam veremiyorum. Xiaomi nin desteğini kesmesinin en büyük sebebinin zırt pırt model çıkarması yüzünden olduğunu düşünüyorum ben. Adamlar hangi biriyle uğraşacaklarını şaşırdılar artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi güncelleme konusunda bence apple ile kapışır. Eski telefonlara bile güncelleme veriyor. Bazı arkadaşlar saf android telefonlardaki gibi hızlı bir şekilde en son sürüme geçmek istiyor ama bu işler öyle olmuyor. Miui arayüzünün geliştirilmesi ve o android sürümüyle sorunsuz çalışması zaman ve emek isteyen bir şey. Ben android sürümünden ziyada miui güncellemelerine bakarım zira miui saf androidden çok daha fazlasını veriyor.

  • Hiçbir şeyi beğenmeme timi iş başında. Xiaomi şuan Apple dahil en iyi yazılım desteğine sahip marka. Verdiği güncelleme SAPITTIRMIYOR. Cihazı sapıttırsın diye güncelleme istemiyoruz biz.
  • tipik çinli firması işte eşşşekk gibin çalışıyor adamlar daha ney?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.