Şimdi Ara

Bazı web sitelerine giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar tp-link td8817 modemim var.Battlelog,vikipedi ve facebook a giremiyorum windows 7 kullanıcısıyım bilgisayarda eset nod 32 kullanıyordum kaldırdım.Ayrıca güvenlik duvarıda kapalı buna rağmen bu sitelere giriş yapamıyorum yardım edin lütfen teşekkür ederim.

• hot shield kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

hot shield kurun

Teşekkür ederim ancak bu geçici bir çözüm olur sağ olun yinede.
  • nod 32 gibi proğramlar kolaylıkla kaldırılamazlar.siz bir kez daha kaldırılıp kaldırılamadığını kontrol edin derim.
  • Host Dosyan Bozulmuş olabilir kontrol et. Yada Solucan Yemiş Olabilirsin, Facebook vb. gibi sitelere girişini engellemez Nod32
  • Aynı sorun bendede var ve benim senin gibi bir çok insanda TTnet te türkiye genelinde bi sorunmuş Bizim gibi altyapıs olanlarda oluyor malesef lanet olsun böyle teknolojiye bu türkiyede beklemekten başka bi şey yapamıyoruz modem ayarlarıyla vb şeylerle oynamamanı tavsiye ederim hotspot yine bi nebze işe yarar ;)
  • Aynı sitelere başka bir bilgisayarda girebildim ancak sorunum hala devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi -- 19 Ağustos 2012; 2:17:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera bazı sitelere girmiyor.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C:\Windows\System32\drivers\etc\ hosts dosyasını notepad yardımıyla aç.
    Ve Giremedğin siteler ile ilgili satırlar varsa sil kaydet tekrar dene
  • Teşekkür ederim arkadaşlar modemi değiştirdim sorunum çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.