Şimdi Ara

Bazı Sorularım Var Yardım Edin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi arkadasım paraya sıkıştı ve elindeki iphone 3g 16gb (4.2.1) satıyordu bende almaya karar verdim.(tel yurtdısından gelme ama buraya kayıtlı galiba turkcell kullanıyor.)

Telefonda mesajlara girerken ve ara geçişlerde biraz donma var ve arada kasılmalar.Ben telefonu alınca sıfırlayıp herseyi bastan yapayım diyorum.Jb falan yapmıs ama uzun süredir kullanıyor ve format atmanın iyi geleceğini düşünüyorum.(ilk aldıgında da biraz sistem dosyalarını falan karıstırmıs ondan da atmak istiyorum bir zararı olurmu ?)

1)Format nasıl atılır.

2)Format attıktan sonra ne yapmalıyım.

3)iOS u nasıl güncellerim i tunes ayrı mı güncelleniyor.(Telefonu en verimli hızlı olan sürüme yükseltim jb yapıcam bu sürüm hangisi 4.2.1 iyi diye okudum ama bazı yerlerde 4.1 daha iyi falan diyorlar.)

4)O sürüme uygun jb nasıl yapıcam.(Win8 kullanıyorum Mac mı gerekli)(Yanlış yaptıgımda herhangi bir sorun ortaya çıkarmı?)

Arkadaslar belki bunlarda bilinmeyecek falan ne var dersiniz ama daha önce iphone kullanmadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

• pc ye bapla teli itunes u aç, upgrade yada son sürümse restore yap, yeni iphone olarak yükle. 1 saate halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinistrad -- 21 Ekim 2012; 21:24:26 >
  • Yokmu diğer sorularıda cevaplıcak
  • iphone 3 G alma. Çok yavaş.

Not:100 e veriyorsa al tabi :)
  • Artik durumun en kotu ise bile en az 3gs alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam temız telefon 16 gb 350 tl hıc bı sorunu yok s ler benı asıyor

• ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yokmu yardım edecek

• 3G için en uygun versiyon 3.1.3.
    http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

bu adresten indirip telefonu DFU moda alacaksın. Itunes üzerinden klavyeden shift tuşuna basılı tutarak restore'a basıp bu fw dosyasını göster. DFU moda almak için ise telefonu komple kapat, 10 sn home+power'a basılı tutup powerdan elini çekip 15 sn home tuşuna basılı tutmaya devam et. Pcye bağlayınca itunes recovery modda olduğunu söyleyecek, dediğim gibi shift+restore ile fw'i yüklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

3G için en uygun versiyon 3.1.3.

bu adresten indirip telefonu DFU moda alacaksın. Itunes üzerinden klavyeden shift tuşuna basılı tutarak restore'a basıp bu fw dosyasını göster. DFU moda almak için ise telefonu komple kapat, 10 sn home+power'a basılı tutup powerdan elini çekip 15 sn home tuşuna basılı tutmaya devam et. Pcye bağlayınca itunes recovery modda olduğunu söyleyecek, dediğim gibi shift+restore ile fw'i yüklersin.

Hocam 4.2.1 kursam olmazmı daha cok uygulama ve program desteklıyo bırde su format nasl atılyr zararı varmı jb yapamazsam bı sorun olurmu 3 keredn snra telefonu kurtaramazsınız kapanr acılmaz falan dıyorlar yurtdısı urunu onuda soylıyeyım

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

3G için en uygun versiyon 3.1.3.

Hocam 4.2.1 kursam olmazmı daha cok uygulama ve program desteklıyo bırde su format nasl atılyr zararı varmı jb yapamazsam bı sorun olurmu 3 keredn snra telefonu kurtaramazsınız kapanr acılmaz falan dıyorlar yurtdısı urunu onuda soylıyeyım

4.2.1 kurun ama çok yavaş oluyor diyorlar ios4le. İstediğin kadar format at, restore et, öyle 3-5 değil 100 defa yapsan bozamazsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.