Şimdi Ara

Bazı sitelere girerken internetin aşırı ağırlaşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 3 5 bölüm How I met your mother izliyorum hd online olarak ve hiç donma olmuyor bazı sitelerde oluyor sadece.

Bunun ttnet'in biri işi olduğuna eminim. ne zaman güzel bir bazı siteye girmeye kalksam internet yavaşlıyor ya site zaman aşımına uğruyor ya da video. Bundan nasıl kurtulabilirdim daha geçen hafta girdiğim site bu hafta girmiyor.

Bazı siteleri yasaklayan bir program yok bilgisayarda bu arada.

Not: Konunun yerinin burası olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 17 Ocak 2015; 22:17:12 >

• Tamamen server ile ilgili bazen youtube bile deli gibi kasiyor her halti TTNET'e atmayin

(Turkcell Fiber kullanicisiyim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de öyle alt tarafı bi video izliycem çektirmediği kalmıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş masturbasyon zararlı bırak ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell..

Tamamen server ile ilgili bazen youtube bile deli gibi kasiyor her halti TTNET'e atmayin

(Turkcell Fiber kullanicisiyim)

Günde 5+ bölüm How I met your mother izliyorum hd online olarak ve hiç donma olmuyor bazı sitelerde oluyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 17 Ocak 2015; 22:18:02 >
  • updullah!
  • Aynen Kanka Kaç Gündür Geceleri Giriyorum Youtube'a Kasıyor İnternet Hızıma Ve saniyelik Download Değerlerime Bakıyorum %100 Ttnetin İşi.Eskiden Adil Kullanım Kotasını Geçsemde 720 p İzleyebiliyordum Şimdi 480 p Zor Açılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.