Şimdi Ara

bazı sitelere giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bilgisayarımda bazı sitelere giremiyorum telefondan giriyor ama bilgisayardan girmiyor acaba neden olabilir mesale ntvnin sitesine giriyorum sosyomatın sitesine giriyorum bi giriyor sonra düşüyor hemen ntvde siteye giriyor fotolar falan yüklenmiyor acaba neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum tşkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lppryhoon

ben bilgisayarımda bazı sitelere giremiyorum telefondan giriyor ama bilgisayardan girmiyor acaba neden olabilir mesale ntvnin sitesine giriyorum sosyomatın sitesine giriyorum bi giriyor sonra düşüyor hemen ntvde siteye giriyor fotolar falan yüklenmiyor acaba neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum tşkler.

statik dns ayarla

8.8.8.8
    8.8.4.4
    olarak
  • dnsyle ilgili değil ben dnsyi değiştirdim ama hala değişmedi bilgisayarla ilgli olabileceğini düşünüyorum.çünkü aynı modemden telefonla girebildim.
  • Yok mu bi çözüm ?
  • dediğiniz flash player bozulması buyuk ıhtımalle format attıgınız zaman anca duzelıcektır
  • hoppa yok mu başka bi çaresi falan.
  • Farklı çözümler mevcut. Keşke kullandığın işletim sistemini ve tarayıcının versiyonunu yazsaydın.

Javascript, java kapalı veya güncel olmayan flash versiyonu sorunun olası sebepleri

-Daha önceki deneyimlerimden şunu öneririm. Tarayıcını başlangıç ayarlarına döndür.
    -Uyumluluk modülü ile tekrar dene. (ASP bazlı sitelerde daha geçerli)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera bazı sitelere girmiyor.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet haklısın bütün ama diyim windows 7 64 bit home basic var tarayıcım firefox 5.0 final sürümü ama diğer tarayıcılar da aynı şekilde açmıyor bi de öyle birşey var.
    tam olarak ne yapmalıyım ?
  • Önerisi olan arkadaşlar yok mu
  • quote:

Önerisi olan arkadaşlar yok mu

kaspersky internet security ile tarama yap ...
  • dostum bende trend micro var şimdi onu silip bi de kasperskyi yüklersem nerden bulacam key nerden bulacam şey bunlar da var :/
  • quote:

dostum bende trend micro var şimdi onu silip bi de kasperskyi yüklersem nerden bulacam key nerden bulacam şey bunlar da var :/

30 günlük deneme sürümyle yapabilirsin

taramayı ve temizlemeyi
  • ama trend microyu da silmem gerekmez mi şimdi? çakışma olmaz mı? yani sorun şöyle açılıyor başka sayfa geçiyorum gidiyor bazen hiç açılmıyor mesale ntvnin sitesine fotolar falan tam yüklenmiyor öyle kalıyor. sorun böyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coCloud -- 28 Haziran 2011; 19:58:43 >
  • quote:

ama trend microyu da silmem gerekmez mi şimdi? çakışma olmaz mı? yani sorun şöyle açılıyor başka sayfa geçiyorum gidiyor bazen hiç açılmıyor mesale ntvnin sitesine fotolar falan tam yüklenmiyor öyle kalıyor. sorun böyle birşey.

kardeşim sen ona antivirüs mü diyorsun yaa sil gitsin ...

En iyi virüs programının hangisi olduğu hem kullanıcılar hem de uzmanlar tarafından yıllardır hararetli bir şekilde tartışılan konulardan biridir.
    2011 Antivirüs raporuna göre Listenin tepesinde güncelleme işlemi ise yalnızca saniyeler süren, yavaş çalışan sistemleri bile yormayan ve en sinsi 'düşmanlara' bile merhamet göstermeyen Bitdefender yerleşmiş,
    İşte 2011 AntiVirus Yazılım İnceleme Ürün Karşılaştırmaları (AntiVirus Yazılım Değerlendirmesi) :
    1-BitDefender 2010
    2-Kaspersky 2010
    3-Webroot 2010
    4-Norton 2010
    5-ESET Nod32
    6-AVG Anti-Virus Pro 2010
    7-F-Secure Anti-Virus 2010
    8-G-Data 2010
    9-Avira AntiVir 2010
    l">10-Trend Micro 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Haziran 2011; 20:02:06 >

• dostum ben demiyorum iyi bi antivirüs kullanıyorum fakat bunu da silince bir başka antivirüs keyi falan arıyorsun bulamıyorsun öyle bi durum da var bundan bashediyorum fakat senin dediğin sorunu çözecek ise dediğini yaparım bi sıkıntı yok.
  • quote:

dostum ben demiyorum iyi bi antivirüs kullanıyorum fakat bunu da silince bir başka antivirüs keyi falan arıyorsun bulamıyorsun öyle bi durum da var bundan bashediyorum fakat senin dediğin sorunu çözecek ise dediğini yaparım bi sıkıntı yok.

çözecek emin olabilirsin 30 günlükle temizle ama sonra eset smart security katılımsızlar var adamlar yapmş onu kullan
  • deniyorum şimdi umarım olur :)
  • şimdi ntvnin sitesi düzeldi ama sosyomatta hâlâ devam ediyor sorun yani giriyorum başka bişeye tıklıyorum sayfa yükeleniyor :ı kafayı yiyecem.
  • modemini resetlermisin takrar kur...
  • modemi de resetledim yok olmuyor yani giriyorum başka bişeye tıklıyorum düşüyor hattan o site :ı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.