Şimdi Ara

Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam diyor garanti kötü düzeltcez.Şajr soketini kabul ediyor.Adam direk yorum`Adam gibi kullan' Kraldan çok kralcılar bunlar.4.4 kitkat nisan dediler millet nerde diyor.Muzaffer bey twitwrde gecikmeden dolayı özür diyorum diyor.Burada fanboy 'Almasaydim diyor.'Tel bazı oyunlara uyumsuz yazıyor .GMD 'Düzeltmeye çalıyoruz diyor 'Fanboy yine 'almasaydin diyor' Zaten bu ülkenin de gelişene nedeni Kraldan çok kralcılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim adamlar hatalarını düzeltmeye çalışıyorlar ve bunuda başarıyorlar.Güncelleme konusuna ne taktınız anlamış değilim :) yakın zamana bi göz atın note 2 ve s3 4.3 güncellemelerine bi göz atmanızı öneririm.Ayrıca telefon marka fanboylugu falan yapmıyoruz daha dogrusu yapan varmı var ben kendi adıma söylüyorum ailemde 3 kişi kullanıyor 7-8 aydır hiç bir sorun çıkmadı memnunuz bu fiyata alına bilecek en iyi telefon da budur .(nokta)
    150-200 daha eklenebilirse moto g alınabilir onun dışında seçenek yok.Şunuda belirteyim ben olsam elite almazdım fiyatı pahalı çünkü nexus 5 ve lg g2 dururken alınmaz ama elite lite da o fiyatda 999 tl fiyat segmentinde tek onuda belirtmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertkovac

kardeşim adamlar hatalarını düzeltmeye çalışıyorlar ve bunuda başarıyorlar.Güncelleme konusuna ne taktınız anlamış değilim :) yakın zamana bi göz atın note 2 ve s3 4.3 güncellemelerine bi göz atmanızı öneririm.Ayrıca telefon marka fanboylugu falan yapmıyoruz daha dogrusu yapan varmı var ben kendi adıma söylüyorum ailemde 3 kişi kullanıyor 7-8 aydır hiç bir sorun çıkmadı memnunuz bu fiyata alına bilecek en iyi telefon da budur .(nokta)
    150-200 daha eklenebilirse moto g alınabilir onun dışında seçenek yok.Şunuda belirteyim ben olsam elite almazdım fiyatı pahalı çünkü nexus 5 ve lg g2 dururken alınmaz ama elite lite da o fiyatda 999 tl fiyat segmentinde tek onuda belirtmek gerek.

Sen olayı anlamamışsın sonu kadaroku.Zaten yazdıklarımdada adamlar kabul ediyorlar diyorumAma bazı insanlar adamlar kabule tse bile kraldan çok kralcı oluyor onu söylüyorum eli seviyorum zatem konuyuda telden açtım :D

• Keske almasaydim.
    Tutumayacaklari sozu vermesinler veyada nezman vereceklerini soleyip milleti hayal kirikligina ugratmasinlar.Ben tam 4 kisiye bu telefondan aldirdim kitkat gelecek dye adamlar simdi soruyor nerd kitkat diye bende mahcup oluyom

Benim tavsiyem ile toplam 9 oisiye aldirdim

• hayırlısı be gülüm
  • Steve nerde hayret...

• Yahu kardeşim beni diger firmalar iilgilendirmez. GM müdürü nisan dedi mmayısın oortası oldu. Hala avutmaya çalışıyorsunuz kendinizi. Telefon güzel kotu değil. kkimsenin buna bir lafı yok zaten :) kitkat vereceğiz demeseler kimse bu kadar tepki gostermezdi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steve nerdesin

• Steve konuya bekleniyorsunuz

• Yogun ystek var geleyym bari:))) bastan bery tutarly olarak para tuzagy dyyorum donanym toplamakla marka basyp kapaga satmakla olmaz bu ysler,,best of dyscovery..usenmeden okuyun hep ayny denylyyor ama aslynda guncellyyorum degysyk degysyk ornekler var..

Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla.

• ......

Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla.

• fanboylary gectym telpa bayylery var bana yyne cok kyzacaklar ama..
     Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla.

• ....
     Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla.

• adam kadrolu eleman yaaa :)

• Fatality yapmis valla :)
    (Elite kullanicisiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemgil -- 16 Mayıs 2014; 2:30:41 >
  • bende almayı düşünüyordum tarihlere baktımda çoğu şikayet 2013 tarihinde yazılmış telpa bu sorunu ortadan kaldırmış olamazmı ?
  • Vallaha azminize hayran kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

....
     Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla.

Burada bende varim kendimi tvye cçıkmış gibi hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: kozvir

bende almayı düşünüyordum tarihlere baktımda çoğu şikayet 2013 tarihinde yazılmış telpa bu sorunu ortadan kaldırmış olamazmı ?

aslında mart nısan aylarındada var..

Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla. Bazı savunanları anlayamıyorum.GMD fanboylarida çok fazla.

• s3 bile güncelleme ALMICAK'ken

Gmd alacak sarj soketi vb sorunlar telefonun aşırı derecede satış yapmasından acele üretimden kaynaklanıyor bence ben ilk parti telefonlardan aldım cok memnunum sarj soketı bıle sıkıntı yaratmadı .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.