Şimdi Ara

Bazı öğrencilerim çöpleri karıştırıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler sorun açık bazı aileler çöplere okul çıkışında çocuklarını gonderiyorlar oradan hurda toplatiyorlar onları satıyorlar. Tarihi geçmiş konserveleri yiyorlar copten toplayıp. Elektrik su bedava cocuk yardimi okul yardımı üstüne bir de kaçakçılık yapılıyor ama hala 50 kuruş verip kalem silgi almadan gelen var... banyo yapmadan leş gibi çöp kokusuyla geliyor erkek oöğrenciler. . Kızlar ise temizler. Anlayacağınız iyice bıktım daraldim.. sonynda tekme tokat dovecem çöpe giden çocukları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem aileler gönderiyor diyosunuz hem çocukları tekme tokat dövecem diyosunuz.Aileler gönderiyosa çocuklar ne yapsın siz ailelerle konuşun veli toplantısı yapın yapılacak tek şey ailelerle iletişime geçmek bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 18 Kasım 2013; 14:17:47 >
  • Defalarca denendi ben 2 yıldır buradayım benden once de bu çöp olayı varmış

• Up

• O zaman böyle gelmiş böyle gider hesabı.İş ailede bitiyor onlar bilinçlenecek sonra çocuğa bişeyler verecek aile oralı olmuyosa yapacak pek bişey kalmıyo malesef

• Afrikada mısın ?

• herkes bi öğretmen maaşı rerörerö der kaçarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay hangi ilde gerçekleşiyor?Milli eğitime durumu izah edin.Milli eğitim ilgilenmezse medya kuruluşlarını arayın , gündem oluşturun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Afrikada mısın ?

Şırnak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3. Yıldız Yolda -- 19 Kasım 2013; 9:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

herkes bi öğretmen maaşı rerörerö der kaçarım

Hocam ne dediğini anladım gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Afrikada mısın ?

Şırnak

çoğu kişinin kültür seviyesi Afrikadakilerle aynı o yüzden fark etmez

• O zaman soyle bir yol deneyin ornek veriyorum siz isterseniz farkli sekilde sistem kurarsiniz.

Konteynirina elekrik mekanizmasi duzenleyin dokunanan cocuk hissedilir derece elekrik yesin boylece konteynir cocuk icin itici uyari olacak dolayisiyla almak vazgececek ya da icine agir bir kokulu bir madde atin artik hangi maddeyse kokusu hemen gitmeyen oldukca pis olup 1 sn bile tahammul ettirmeyecek cinsten organizma karsilastigi anda koku ile konteynir arasinda bag kurup ona olumsuzluk kazandiracak.tabi arastirmanixi farkli yollar bulmanizi oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 19 Kasım 2013; 11:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

O zaman soyle bir yol deneyin ornek veriyorum siz isterseniz farkli sekilde sistem kurarsiniz.

Konteynirina elekrik mekanizmasi duzenleyin dokunanan cocuk hissedilir derece elekrik yesin boylece konteynir cocuk icin itici uyari olacak dolayisiyla almak vazgececek ya da icine agir bir kokulu bir madde atin artik hangi maddeyse kokusu hemen gitmeyen oldukca pis olup 1 sn bile tahammul ettirmeyecek cinsten organizma karsilastigi anda koku ile konteynir arasinda bag kurup ona olumsuzluk kazandiracak.tabi arastirmanixi farkli yollar bulmanizi oneririm.

Hocam tarihi geçmiş kuflenmis seyleri yiyen bile var koku fln kar etmez elektrik isi iyi aslında ama soruşturma açabilirler

• CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

CSB

De get işine :-)

• İstifa et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

Evet beyler sorun açık bazı aileler çöplere okul çıkışında çocuklarını gonderiyorlar oradan hurda toplatiyorlar onları satıyorlar. Tarihi geçmiş konserveleri yiyorlar copten toplayıp. Elektrik su bedava cocuk yardimi okul yardımı üstüne bir de kaçakçılık yapılıyor ama hala 50 kuruş verip kalem silgi almadan gelen var... banyo yapmadan leş gibi çöp kokusuyla geliyor erkek oöğrenciler. . Kızlar ise temizler. Anlayacağınız iyice bıktım daraldim.. sonynda tekme tokat dovecem çöpe giden çocukları

öğretmensinız ve sorunu burda çözüme ulaştırma derdindesiniz pekte inandırıcı değil. Okul idaresi yokmu müdür falan görüşün gerekirse kaymakam vali görüşün. Bu forum ne yapacak size. Haa olay tamamen hayal ürünü ise bilemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thook

İstifa et..

İnsanlara bir şeyler öğretmek varken sen istifa et diyorsun. Boş konuşma, hocamın canını sıkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

İstifa et..

İnsanlara bir şeyler öğretmek varken sen istifa et diyorsun. Boş konuşma, hocamın canını sıkma.

Bir iş bir insanı bu kadar bunaltıyorsa ve zoraki eğitim verdirtiyorsa, ne o insana faydası olur ne de eğitim verdiği öğrencilere.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

İstifa et..

Bir iş bir insanı bu kadar bunaltıyorsa ve zoraki eğitim verdirtiyorsa, ne o insana faydası olur ne de eğitim verdiği öğrencilere.

Sınıfta ortalık b.k kokarken ders vermek kolay değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.