Şimdi Ara

Bazı(!) Kadınların Merhametsiz ve Hesapçı Olmasına Örnekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konu çok su götürecek. Benim onlarca örneğim var.


    "Kadınlar, kızlar bitiş çizgisinde bekler. Kazananın peşine düşer." diye bir laf var.


    Boşanma esnasında erkeği nafaka adı altında soymak beş parasız bırakmak için ellerinden geleni yaparlar.

    Çünkü eğer erkek iyi bir iş ve eş bulursa bunu çekemezler ve kıskançlıklarından her türlü silahı kullanmak isterler.

    Benim liseden bir arkadaşım var. bir kızı istiyordu. Öğretmen olarak atanamadığı için kız bunla evlenmedi. Arkadaş depresyona girdi. İlaç kullanmaya başladı.

    2 yıl sonra atandı ve kız bunla evlendi.. Ben nişan aşamasında buna akıl verip "YAPMA" diyecektim ama hayırlı bir işi engellemek istemediğimden bunu yapmadım.

    erkeği kılıbık yaptı. tam bir despot karıydı. erkeği ezdi. bunu evlerine 15 dk misafirliğe gittiğimde anladım. 15 dakika arızalı Pc sine baktım arkadaşın. Beni hemen göndermişti. Tanımıyorum bile..Bir çay vs teklif bile etmedi.


    Kılıbık erkeği kimse istemez. Karısı dahil. HER istediğini yaptırıyordu. Karı buna boşanma davası açtı. Kardeşlerini de araya sokarak bunu kaçırdılar, dövdüler.Zorla senet imzalayarak evini arabasını elinden aldılar. Samsunlu idiler. Üstelik çocuğu da vardı.


    Bir de maaşından nafakasını alıyor.


    2) Bana yazan bir kız vardı arada. Ben de arada öylesine yazıyordum. İşsiz kaldım. Kız aynı gün beni engelledi. Yarappi bu ne hız...


    3)Diğer bir arkadaşımın 2 çocuğu vardı. Zamparanın tekiydi. İyi bir işi geliri vardı. Ama sıkıntı yoktu. Bu 1 yıl hapse girdi. Karı anında boşadı onu..

    4) Rahmetli annem gelinini sevmiyordu. Ama oğluna aşıktı. Buna rağmen evlendiler. Bizim üst katta kalıyorlardı. Çocukları oldu 2 tane. Tabi annem torun sevmek istiyordu. Bir gün bile çocukları annemin yanına bırakmadı gelin... Abim de onun yoluna gitti. Annem ağlıyordu sürekli ve beddua ederek ayrıldı bu dünyadan. oğluna ve gelinine..

    bana da ayda yılda bir araba gerekiyordu. Senede 1 veya 2 kere arabasını istediğimde karı kavga çıkarıp vermek istemiyordu. Bunu gözümle görmedim . Ama anlamak zor olmuyordu.

    Neyse ki Allahtan çoğu sefer son anda ihtiyaç kalmadığı için anahtarı geri vermiştim kulllanmadan. yani sadece 1-2 kere aldım . onda da sıkıntı çıkarmıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 3 Aralık 2022; 16:53:42 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.