Şimdi Ara

bazı hataların telafisi yoktur(fıkra)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşlı kadın yolda bir çaydanlık bulmuş. Merakına engel olamayıp çaydanlığı alıp evine getirmiş. Evine getirir getirmez de çaydanlığı incelemeye başlamış. İçine bakmak isteyip kapağını kaldırınca çaydanlıktan dumanlar içinde bir cin çıkmış. “Yüz yıllardır bu çaydanlıkta hapistim. Beni sen kurtardın. Benden üç dilek dile hemen yerine getireyim” demiş. Yaşlı kadın hayretler içinde kalmış ama ağrıyan dişleri hemen aklına gelmiş ve telaşla “dişlerimi yepyeni yapabilir misin?” diye sormuş. Cin “Ondan kolay ne var” demiş ve bir el hareketi ile yaşlı kadının dişlerini yepyeni yapmış. Cin “İkinci dileğin ne?” diye kükremiş. Yaşlı kadın, “bana gençliğimi geri ver” demiş. Cin yine bir el hareketi ile yaşlı kadını yirmili yaşlarına geri döndürmüş. “Üçüncü dileğini söyle!” demiş cin, yine gürleyerek. Kadın bu kez telaşla çevresine bakmış, koltukta uyuklayan erkek kedisini fark edip “sevgili kedimi, insan yapar mısın, hayatımın erkeği olmasını istiyorum” demiş. Cin yine ellerini hareket ettirmiş ve dumanlar içinde gözden kaybolmuş. Dumanlar dağılırken kadın bir bakmış ki karşısında genç mi genç, yakışıklı mı yakışıklı bir erkek çıplak olarak duruyor. Kadın bir çığlık atmış. “Ah seni kısırlaştırdığımı nasıl da unuttum!”

not:alıntıdır(mel)

• İyiydi
  • muhahahaa!!!
  • eeee veteriner yolundayız hayvan hakları :)
  • tutar bu önlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldüm tekrar gül olmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyimiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.