Şimdi Ara

Bazı Halo 3 Konsolları 65nm!!! +TEST

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halo 3 konsollarının Bazılarının 65nm olduğu farkedildi!

İşlemci az ısındığı için İşlemci soğutucusu değişmiş ve daha az malzeme kullanılmış.
    + Xbox360'ın daha düşük bir akım çektiği de tespit edilmiş. Eski Xbox360 01.0 Amper çekerken 65nm modelleri 00.6 A çekmiş.

NOT: KONSOLLAR HALA FALCON ŞEKLİNDE GEÇMİYOR. BU DA FALCONLARDA GPU'NUN DA 65NM OLABİLECEĞİ İHTİMALİNİ KUVVETLENDİRİYOR.

CORE PAKETLER KALKIYOR

Yerine 256MB Hafıza kartlı başka paketler düzenleniyor alt sınıf için. (Just Play , Go Pro , Go Big haberini hatırlayın)

X KELEPÇELERİ YERİNİ VİDALARA BIRAKMIŞ

3 Kırmızı verme nedenlerinden biri olan ve anakarta müthiş bir baskı yapan bu metaller yerini daha sağlıklı Springlere bırakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 29 Eylül 2007; 10:12:51 >

• Bence bu 65nm lik konsollar kesin elite dir
  • Halo 3 konsolu cidden çok karizma gözüküyor görünüş olarak. Demekki içi de çok karizma imiş.

Acaba Ocak ayında TR'ye de gelir mi?
  • halo 3 her alandan bomba gibi geldi
  • beyler gülmeyin ama halo 3 dediğiniz konsol nedir xbox ın bir versiyonmu acaba
  • HALO 3 Edition

Valla iyi haberler bunlar,en kısa sürede komple 65nm üretime geçerler inşallah.
  • eğer her halo 3 versiyonu böle ise hmn bi tane almaya gidiyorum ama sanmam jepsi böle deildir zaten olsa bile bana en dandiği gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rengi çok iğrenç ya
  • Vallla rezalet bir renk.

Zaten önemli olan GPU nun 65 nm e geçmesi CPU niye ilgilendiriyor insanları bu kadar sorunu CPU da değil ki şu aletin 65 bin defa söyledik
  • bana hala o sogutucu sistemi yetersiz gozukuyor, umarim 3kirmizi isik olayi son bulur 65nm ile . isterdim board mimarisindede degisiklikler yapsinlar , ama ayni dizayn ile geliyor bu'da hala 3kirmizi isik sorunu olabilecegi anlamina gelebilir tabiki.
  • valla ya bu kadar uğraştınız rengini niye bukadar kötü seçtiniz yav:)eğer gerçekten bazıları 65nm,bazıları değilse çok buyuk saçmalık .bu microsoftın işleri niye hep sakat anlayamıyorum?!!
  • Bence Halo edition'ın rengi,gayet güzel ve uyumlu olmuş.65nm'lerle oyunun kendisi gibi konsolu da yenilik getirdi.

Bu Halo'daki muhteşemlik başka yerde yok
  • Spartan Armor'lu Xbox 360 işte, sıkıyorsa 3 kırmızı versin.
  • halo3'e özel tasarlanan konsolu beğendim.Ancak bu tasarım COD4 için olsaydı daha uygun olurdu..
  • halo3 editionlar temmuz 07 yapimi utubeda biri yayinlamis detaylari
  • bu halo editionlar ne zmn piyasaya çıkacak yani türkiyeye garantisiz ne zmn gelecek acaba

benim için renk fln önmli deil isterse b.... rengi olsun fark etmez ama önmli olan donanım yane 3 kırmızı mevzusunun yaşanmaması neyse ne zmn çıkacak bu alet
  • E3'te tanıtılan 20GB'lik Xbox 360 Halo Edition bu eylülde 399 dolardan satışa sunulacak. Premium konsoldan 50 dolar daha pahalı olan Halo Edition'da HDMI port, kulaklık seti, kontrolör, 'Play and Charge' kiti mevcut. HDMI kablosu içinde gelmediğinden kullanıcılar başının çaresine bakacak.
    Buna ek olarak Halo kablosuz kulaklık seti 59.99 dolardan satılacak ve selefine nazaran daha ileri bir teknolojide olacak. Büyük ihtimalle bu üründe eylül ayında piyasada olacak.

alıntıdır

fiyat iii bence ama 65 nm olduğunu nasıl anlıcaz bunun acaba üstünde yazarmı
    neyse alet çıkmış ama alınmaya değermi hem 65 nm ya (nasıl anlıcaz ya) fiyat 400$
  • Konsolun arkasındaki deliklerden el feneri tutup bakıyorsun resimdeki soğutucuyu görürsen tamamdır
  • Bazıları da fotoğraf makinesi ile fotoğrafını çekiyor deliklerden doğru. Birkaç forumda görmüştüm Renk haricinde oldukça iyi bir model. Şans olsa da denk gelse. Ama sanmıyorum. Bendeki Elite bir gün kırmızı ışıktan ölürse, o zaman 65nm beklerim herhalde.
  • http://forums.xbox.com/6/15804553/ShowPost.aspx#15804553 bu forumda yazilanalra bakilirsa, gerci ingilizce bilmem ama, anladigim kadariyla butun 360 makinalarda yani yeni makinalarda lot 735 ve yukarisi 65 nm ve falcon anakart takilarak uretiliyorlarmis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.