Şimdi Ara

BAZI GÜZELLİKLERİ YAKALAMAK..HİSSETMEK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel olurdu 15 li 20 li yaşlarda olsaydım.Bağlama çalmayı iyice öğrenirdim.Hele resim yapmak inanılmaz derecede güzel bir duygu.Genç yaşlarda burun kıvırırdım ilgilenenlere.O zaman ressam olmasamda kendi kendime iyi bir şeyler yaratırdım.Maalesef arayış yaşım çok geçmiş. Ama yinede sanat dalları ile ilgilenmek her gencin amacı olmalı diye düşünüyorum.
    Hele resim yapmak...

• Hiçbirşey için geç değildir ve geç değildir birşey için hiçbirşey...
  • bilgisayar ortamında yaptığım bir ilk resim.

BAZI GÜZELLİKLERİ YAKALAMAK..HİSSETMEK..
  • ben genç sayılırım ama böyle şeylerle uğraşmak bana boş geliyor,yani ileride hiçbir değeri olmıyacak ve tekrar edilmeyince unutulacak,
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

ben genç sayılırım ama böyle şeylerle uğraşmak bana boş geliyor,yani ileride hiçbir değeri olmıyacak ve tekrar edilmeyince unutulacak,

dostum dünyaya bi defa geliyoruz ve herşeyi yapmak lazım dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

ben genç sayılırım ama böyle şeylerle uğraşmak bana boş geliyor,yani ileride hiçbir değeri olmıyacak ve tekrar edilmeyince unutulacak,

dostum dünyaya bi defa geliyoruz ve herşeyi yapmak lazım dimi

yapmak lazım ama illa yapıcam diye birşey yok dimi

Zaten konu heves etmek ile alakalı.Konuyu açan abimizin bu düşünceleri bile ona güzel hayaller kurduruyordur

• bende gitar calmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum dersler okul iş , hayatın akışı
    ama yaşım ne olursa olsun şimdi 20
    ne zaman bir
    nefes aldığım bosluk bulursam
    öğrenicem
    sonra eşime çalar şarkı söylerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

bende gitar calmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum dersler okul iş , hayatın akışı
    ama yaşım ne olursa olsun şimdi 20
    ne zaman bir
    nefes aldığım bosluk bulursam
    öğrenicem
    sonra eşime çalar şarkı söylerim

ben çalıyorumda ne oluyor bişeye yaramıyor eskiden elimden düşürmezdim şimdi tozunu bile almıyorum ki ben gitarı aldıgımda 500 $(o zaman dolar 125000 liraydı )
    diyelimki çalıyorm grup kurucan %100 olmuyacak başka gruba gidicen aynı kafalar uymuyacak bende başka şeylere ilgimi verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 18 Mart 2007; 22:24:23 >
  • yarattığın değerler maddi veya manevi bir işe yaramayabilir.Haklısın.Ama yine de hiç olmazsa yeteneklerini sınamış ve tatmin olmuş olursun diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

yarattığın değerler maddi veya manevi bir işe yaramayabilir.Haklısın.Ama yine de hiç olmazsa yeteneklerini sınamış ve tatmin olmuş olursun diye düşünüyorum.

tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

yarattığın değerler maddi veya manevi bir işe yaramayabilir.Haklısın.Ama yine de hiç olmazsa yeteneklerini sınamış ve tatmin olmuş olursun diye düşünüyorum.

tabikide

yani +1
    arkadaşlar bu hayat gelip geçici vakit gelipte geri dönüp bakıcağımız an geldiğinde, neyi başardığımıza değil hayallerimiz yakalamak için sarfettiğimiz emeklere bakmalıyız.başaramasakta en azından "denedim ve şimdi içim rahat" diyebilmeliyiz.mesela ben bundan 2 yıl öncesine kadar kısa film çekip ilerde iyi bir yönetmen olmak aklımın ucundan bile geçmezdi..
    küçüklükten beni beni yiyip bitiren ,yakıp kavuran bişeyler üretme isteği "bakan olmaktansa yapan olmak" arzusu meğerse sinemayla ilgiliymiş Allah a şükür aradığı buldum ve yeterli gayretlede başarabileceğime inanıyorum.
    insan bir şeyi inanasın istesin başarmaması için hiç bir neden yok.çalışanı kulda sever Allah ta.öyle bir an gelirki Allah "Yürü Ya Kulum" der ve aklınızın ucundan bile geçmeyen yerlere gelirsiniz.örneği çoktur gezegenimizde.
    birşeyi kafaya koyup, hakkıyla çalışarak kazanmak elbetteki güzeldir.ama hakkıyla çalışıpta başarısızlığa uğrarsakta asla isyan etmemeliyiz bir kapı örtülür, öbürü açılır yeterki içimizdeki o ışık sönmesin..hayırlısı neyse o olsun Allah herkesin gönlüne göre versin.yaş-maş bence o kadar önemli değil çevremde var öyle 35-40 yaşında yönetmen olcam diye didinen. yenetek ve istekle olur gider.

bence uzaktan bakmaktansa deneyen olmak her zaman için iyidir.
    saygılar.

bu arada
    @pagan_chris hocam merhabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 23 Mart 2007; 16:10:24 >

• İspider Hocam alıntıları yapıştırmayı beceremiyorum bir türlü.aynı duyguları hissetmişiz.Katkılarınıza teşekkür ederim.
    Çevremizde hayattan kopmuş o kadar çok insan var ki.Tabi bu kopuş büyük oranda yaşama ilişkin endişeler.Maddi imkansızlıklar stres huzurlu ortam olmaması vs gibi etkenler bizi sanattan koparıyor herhalde.Sanatı bırakın hayatımızı riske ediyor maalesef.Bunun yanında yaşam endişeleri olmayan çok durağan ve monoton bir hayatta sürenler bu etkinliklere boş işler diyerek küçümsüyorlar.Ancak..
    Bu ortamlarda dahi pozitif düşünen yılmayan didinen yokluklardan değer üreten ve daha büyük ufuklara yönelen insanlarda var.Onlar gençlerede örnekte oluyorlar.Hepsine selamlarımı gönderiyorum.Saygılar.
  • hiçbirşey için geç değil
  • Herşeyi zamanında yapmanın da önemi çok büyük.

Resmim çok güzeldir. Küçük yaştan bu yana kendi halimde resim çizerim. Küçüklüğümde çizdiğim resimleri görenler çok yetenekli olduğumdan bahsederlerdi. İnsan söylenenlerden hoşlanıyordu ama farketmiyordun. Bu yeteneğimin büyük olduğunu tam olarak orta okulda gitmiş olduğum resim kursunda farkettim. Resim kursunun sahibi adam bana ne övgüler ne övgüler yağdırıyordu. Geleceğin ressamı. Büyük yetenek falan filan. "Seni değerlendirmemiz lazım.", "Yeteneğini daha da geliştirmemiz lazım" dedi. Amam ben üzerinde durmadım. Adamın gereksiz büyüttüğüne inandım ve öyle kaldı. O resim kursuna 5 - 6 ay gittim.

Ve şimdi 24 yaşındayım ve yaptığım resim kimse tarafından ilgi görmüyor. Görsün de istemiyorum ama yeteneğimi kaybettiğimi acı bir şekilde görüyorum. Küçük yaşta yapılan herşeyin ve gösterilen becerinin daha bir önemi oluyor.

Her şeyi zamanında değerlendirmek lazım. Arayışı da, gelişimi de.. Bu yüzden konuyu açan arkadaşı anlıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Herşeyi zamanında yapmanın da önemi çok büyük.

Resmim çok güzeldir. Küçük yaştan bu yana kendi halimde resim çizerim. Küçüklüğümde çizdiğim resimleri görenler çok yetenekli olduğumdan bahsederlerdi. İnsan söylenenlerden hoşlanıyordu ama farketmiyordun. Bu yeteneğimin büyük olduğunu tam olarak orta okulda gitmiş olduğum resim kursunda farkettim. Resim kursunun sahibi adam bana ne övgüler ne övgüler yağdırıyordu. Geleceğin ressamı. Büyük yetenek falan filan. "Seni değerlendirmemiz lazım.", "Yeteneğini daha da geliştirmemiz lazım" dedi. Amam ben üzerinde durmadım. Adamın gereksiz büyüttüğüne inandım ve öyle kaldı. O resim kursuna 5 - 6 ay gittim.

Ve şimdi 24 yaşındayım ve yaptığım resim kimse tarafından ilgi görmüyor. Görsün de istemiyorum ama yeteneğimi kaybettiğimi acı bir şekilde görüyorum. Küçük yaşta yapılan herşeyin ve gösterilen becerinin daha bir önemi oluyor.

Her şeyi zamanında değerlendirmek lazım. Arayışı da, gelişimi de.. Bu yüzden konuyu açan arkadaşı anlıyorum..

katılıyorum, klasik cevap hiç bir şey için geç değildir ama bazı şeylerin de zamanı oluyor.

• Hayat kısa istediğini yap
  • keşke herkes rahatlıkla bir şeye kara verebilse ve onda ilerleyebilse bie gaye edinebilse maymun iştahlılık olmasa
    ama ben maalesef hala temel bir amaca sahip değilim
  • quote:

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninurta

keşke herkes rahatlıkla bir şeye kara verebilse ve onda ilerleyebilse bie gaye edinebilse maymun iştahlılık olmasa
    ama ben maalesef hala temel bir amaca sahip değilim

evet hocam,aynen bende. keşke bi hedef koyabilsem önüme. çok boş geçiyor günler..
  • Zaman kadar kıymetli bir şey var mıdır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.