Şimdi Ara

Bazı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bazı arkadaşları görüyorum cs falan diyolar. bazıları çıkıyor ee diyor. İşte efendime söyleyeyim bazıları çıkıyor psikoloji falan diyor. Arkadaşlar Türkiyede tıptan başka alan yoktur. Tıp varken siz kendi bölümünüzü nasıl söylemeye utanmıyorsunuz arkadaşlar ?

Hepiniz diz çökeceksiniz tıpın karşısında

• Sen misin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imm hilmi bunu sevmedi -- 16 Ağustos 2020; 22:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam bilmiyorum artık , tıp varken hepsi diz çökecek. Haksız mıyım
  • cs değildir o cengdir.
  • GTÜ Ceng varken tıp kimmiş?
  • Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; 'Doğru mu, değil mi?' 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'Yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, tıp okuyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; 'Doğru mu, değil mi?' 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'Yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, tıp okuyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.
    Çok haklısınız hocam. Bu inanılmaz haberi aldığımdan beri yerimde duramıyorum şu an. Ailemi de çağırdım kutlama yapıyoruz tıp okuduğunuz için. Başarılarınızın devamını dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Imm hilmi bunu sevmedi kullanıcısına yanıt
    Zorunluluktan Tıp yazıyoruz

• bateren kullanıcısına yanıt
    Ne dertler var be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imm hilmi bunu sevmedi -- 16 Ağustos 2020; 23:5:13 >
  • Doktorlar insanları,mühendisler insanlığı kurtarır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iki tane bölüm biliyorum: Tıp ve diğerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thestalk -- 16 Ağustos 2020; 23:11:21 >
  • Birkaç yıla doktor adayları ceng okuyacakmis tıp yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 16 Ağustos 2020; 23:12:27 >
  • Cs programlama dili değil mi zaten.Computah enjinııring diyecekler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.