Şimdi Ara

Bazı Almanlar Neden Hitleri Sevmezler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRTFR

Ülkelerini felakete sürükleyip milyonlarca Alman'ın ölümüne sebep olduğu için olabilir. Savaş sonrası Almanya ikiye bölündü. Ne toprağından bahsediyorsun sen?

hacı kızma ya haritaya baksana onu kastetdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Zarbican

quote:

Ülkelerini felakete sürükleyip milyonlarca Alman'ın ölümüne sebep olduğu için olabilir. Savaş sonrası Almanya ikiye bölündü. Ne toprağından bahsediyorsun sen?

Kusura bakma birkaç konuda sinirim vardı.

Sıkıntı şu. Almanya galip olarak ayrılmadı. Yani haritan bu konuda işe yaramıyor. Hitler'in kişisel hırsı, doyumsuzluğu ve gaddarlığı hem Almanlar hem de diğer uluslar için felakete sebep oldu. Hitler sadece Versay Antlaşması'ndan kurtulup Almanya'yı kalkındırmakla yetinseydi bugün pekçok Alman'ın gurur duyduğu biri olurdu belki de.

Fakat o bununla yetinemeyip hakkı olmayan toprakları istila etti. Sebepsiz yere çeşitli ülkelere saldırıp saldırmazlık antlaşmalarını hiçe saydı. Generallerini dinlemeyip kafasının dikine gitti. Zaferlerin tüm övgüsünü kabullenip, tüm mağlubiyetler için astlarını suçladı. Holokost'tan falan hiç söz etmiyorum bile. Şahsen ben Alman olsam hiç de gurur duyacağım biri olmazdı. Almanlar yıllardır Hitler'den kalan pis imajı temizlemeye çalışıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakma birkaç konuda sinirim vardı.

Sıkıntı şu. Almanya galip olarak ayrılmadı. Yani haritan bu konuda işe yaramıyor. Hitler'in kişisel hırsı, doyumsuzluğu ve gaddarlığı hem Almanlar hem de diğer uluslar için felakete sebep oldu. Hitler sadece Versay Antlaşması'ndan kurtulup Almanya'yı kalkındırmakla yetinseydi bugün pekçok Alman'ın gurur duyduğu biri olurdu belki de.

Fakat o bununla yetinemeyip hakkı olmayan toprakları istila etti. Sebepsiz yere çeşitli ülkelere saldırıp saldırmazlık antlaşmalarını hiçe saydı. Generallerini dinlemeyip kafasının dikine gitti. Zaferlerin tüm övgüsünü kabullenip, tüm mağlubiyetler için astlarını suçladı. Holokost'tan falan hiç söz etmiyorum bile. Şahsen ben Alman olsam hiç de gurur duyacağım biri olmazdı. Almanlar yıllardır Hitler'den kalan pis imajı temizlemeye çalışıyorlar.

cidden hitler, Versay Antlaşması yokedip almanyayı en üst seviyeye getirdi

ciddi ciddi burdan ileri gitmeseydi, almanya şuanki konumdan kat kat daha güçlü olurdu dimi.hemde efsane olurdu

• Almanları severim, özelde kadınlara genelde ise milyonlarca Alman kadınına tecavüz edilmesini bir türlü kabullenememişimdir,nazilerin Almanlar'ın başına getirdiği en büyük felakettir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 7 Mart 2016; 17:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P. Alemdar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi sevmiyor olabilirler. Fakat Hitleri iktidara getiren onlar oldu. Ayrıca Hitler dönemi Nazi mitinglerin fotoğraflarına bakarsanız, tek karede milyonları görebilirsiniz. Zamanında neredeyse hepsi Hitlerin arkasında oldu. Hitler fetihler yaparkende memnunlardı.

Fakat ne zaman faşizmin acı bilançosunu tattılar, ne zaman milyonlarca Almanın savaşda telef olduğuna şahit oldular, ne zaman toprak kaybetmeye başladılar ve ne zaman Ruslar Berlin'e girip tecavüz etmedik Alman kadın bırakmadılar, işte o zaman Hitlere büyük bir kin duymaya başladıklarını görüyoruz.

Fakat hala Nazizmi arzulayan kitle var Almanyada. Genel olarak Alman halkının Nazizmden soğuması için milyonlarca Alman ölmek ve bi o kadarıda tecavüze uğramak zorunda kaldı, tüm ülke yerle bir olunca nasıl bir cehennemin içine düştüklerini anladılar.

İşte Hitlerin hikayesi tüm dünyaya ders olmalıdır. Demokrasinin açıklarından faydalanarak (ki Platon bunu Devlet adlı kitabında anlatır) iktidara gelip halkını savaşa sürüklemek için elinden geleni yapan ve kendini Kral sananlara ders olmalıdır. Onların halkıda bu tip durumlara karşı uyanık olmalıdır. Tüm dünya için geçerlidir bu.

Ruslar Berlin'e girip tecavüz etmedik Alman kadın bırakmadılar

bu gerçek mi??? bide kaynak varmı

Adın kadar gerçek. Eve gidince kaynak belirteceğim.

Hatta bu olaylar Staline intikal ettiğinde verdiği tepki buydu; "Askerlerimin biraz keyiflenmesini çok görmeyin. "

Ayrıca kendinde araştır bu konuyu. Birde "Berlin'de kadın olmak" adlı filmi izleyebilirsin.

la sinirimi bozdun gerçeklerle

almanlar hadi bir sürü rusu öldürdüder

ruslarda alman askerlerini öldürseydi. kadınlardan ne istediler

acaba almanlarda, rus kadınlarınamı yaptılar yoksa bunlarda intikam aldı

Bu batılıların savaşı kural tanımaz. Herşey meşru maalesef. Milyonlarca Alman öldü zaten. Birbirlerini böcek gibi katlettiler.

e şuanda almanlar süper güç gibi birşey

nasıl döndüler bu günlere tekrardan hayret

Şuan dünyada tek süper güç ABD. Tüm Avrupa Birliği bir ABD etmiyor maalesef. Rusya ve Çin ise bölgesel bir güç olmaktan öteye gitmiyor.

Sanayilerini ve şehirlerini tekrar kurarak hayata döndüler neticede.

schindler's list ve kapıdaki düşmanı şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar saçma ergen konuları açılıyor bu bölümde.

Türklerin Hitler sevdası bitmiyor. Adam ari alman ırkı dışındakileri alt sınıf sayıyor. Türkler de dahil doğu toplumları hala evrimlesmeyi tamamlamamış hayvan. Filistin sorunu nedeni ile Yahudilere karşı kin ve bundan dolayı bir Hitler sevdası var.

Ama lakin Hitler durdurulmasaydi İstanbul'a elinde lokum ile gelmeyecekti.

Hitler almanlari arkasından sürükledi, Almanya'yi güçlendirdi ama manyak kafa yapısıyla herşeyi mahvetti. Yaptığının bin katı fazlasını odettirdi almanlara.

Tamamiyle yıkılmış bir Almanya bıraktı arkasında,

438 bun km2 den geriye 357 bin km2 kaldı almanlarin elinde.

Ülke 1992 ye kadar 2 ye bölündü.

8 milyon Alman, 6 Milyon Yahudi öldü. Almanlara asla silemeyecekleri bir leke bulaştı.

İkinci Dünya Savaşı sonrasında Avrupa'da almanlara karşı öyle bir kin vardiki eğer abd sovyetlere karşı batı Almanya'ya sahip çıkmasaydı Almanlara dahada çektirirdi Avrupalılar

• Benim asil merak ettigim, Almanlar neden kendilerine karsi uygulanan savas suclarini onemsemezler, dresden gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye ozaman hala almanyada hitler fanatikleri var?

@BatuhanXxX
  • Lionel Zarbican kullanıcısına yanıt
    Her toplumda asiricilar vardir. Düsündükleri ve yaptiklarinda mantik ve akil aranmayanlar. Almanyadaki Neo nazilerin belirgin özelligi aile yapisinin sorunlu olmasi , egitimsizlik , insani deger yoksunlugu , ve yasadiklari yerde asiri fazla yabanci olunca kültür catismasi nedeniyle Hitlere sempati duyuluyor. Tipki araplarin israile gücünün yetmemesi sonuncunda Hitlere sempati duymasi gibi .
  • Lionel Zarbican kullanıcısına yanıt
    bu gerçektir hatta fransızlar bile amerikalılar fransayı kurtardıktan sonra(kurtarmak denebilinir mi tabi orasını size bırakıyorum) Alman işgali daha iyidi en azından kadınlarımaza dokunulmuyordu demişler.

Burda konuya yorum yapan yolda gezerken soracağın insanların alayı amerikan sineması ve yahudi öğretileri ile gelip buruya yorum atıyor hepsi fasan fison Bu dünyada gerçekten vatanı için çalışan herkes zalimdir onlara göre(Atatük ve onun gibiler savaşı kazandığı için bişey diyemiyorlar sadece) geri kalan herkes soykırımcı vahşi ne hikmetse

Size tek bir sözüm var gençler Tarihi kazananlar yazar
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    dikkat ediyorum da, ki bu konulara özellikle dikkat ederim,
    yahudi kadınlarının değişik bi güzellikleri var,
    siyah saç, beyaz ten, renkli göz.. çok hoş

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

dikkat ediyorum da, ki bu konulara özellikle dikkat ederim,
    yahudi kadınlarının değişik bi güzellikleri var,
    siyah saç, beyaz ten, renkli göz.. çok hoş

Bar Refaeli der ve kaybolurum

• Aldığı topraklara göre diktatörleri değerlendireceksek işimiz var. insan olanın faşizmin vücut bulduğu bir lideri sevmemesinden doğal ne olabilir. kim olursa olsun.
  • Aklı ve vicdanı olan bir alman elbette sevmez, Atatürk ün dedigi gibi: savaş zorunlu olmadıkça bir cinayettir. Bir delinin peşine takılıp savaş çıkarttılar, avrupayı mahvettiler, sonunda kendi kentleri yakılıp yıkıldı,tecavüze uğramadık kadınları kalmadı,milyonlarca insan öldü.Şimdi hitler mitler diye ortada dolanan genç zibidi almanlar bunları yaşamadı da ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Masum insanları sabun yaptığı için olabilir mi? Sırf yahudiler diye ölmeyi hakediyorlar mıydı?

Vahşet ve savaş üzerinden övünebilen normal değildir. Troll ol lütfen.

Kadın güzelmiş öldürmesinler

Beyaz ten fetisizmi seziyorum. Fetis falan diyorum affina siginarak : ) Giderayak ban yemeyelim sonra papaz oluyorum haha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O topraklar ne ise yaramis ? O topraklar icin olen insanlar ne icin oldu ?
    Komple tum dunyayi alsa neye yarayacak ki, halk mutli bir sekilde yasayamadiktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

quote:

quote:

quote:

Masum insanları sabun yaptığı için olabilir mi? Sırf yahudiler diye ölmeyi hakediyorlar mıydı?

Beyaz ten fetisizmi seziyorum. Fetis falan diyorum affina siginarak : ) Giderayak ban yemeyelim sonra papaz oluyorum haha

Üstüne bastın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üstüne bastın

Stoya hanimefendi ile tanistiniz mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üstüne bastın

Ciddi ciddi soruyor musunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üstüne bastın

Ciddi ciddi soruyor musunuz

Ilginizi cekebilir diye dusundum efendim, sonucta Mart ayindayiz : )

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.