Şimdi Ara

Bazen tüm yaşananların aklımın bir oyunu olduğunu hayal ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizin de böyle hissettiğiniz oluyor mu ?

Ne bileyim böyle çocukluk zamanımda bana araba çarpmış , ben komaya girmişim ve tamamen bitkisel hayata geçmişim. Şuan dahil her şey bitkisel hayattaki beynimin bir hayali. Ve bir gün gerçekten de öyle kalkacağıma korkmuyor değilim.

Bilmiyorum neden ama çocukluğumdan beri ara sıra böyle düşündüğüm olmuştur. Bugünki yayımlanan diziye bağlamayın hemen , bunun öncesi de var. Ve merak ediyorum tek ben de var kafamdaki deli sorular ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle kalkarsan daha iyi işte hem burda bu kadar yaşamış olursun hemde çocukken uyanırsın.mis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

öyle kalkarsan daha iyi işte hem burda bu kadar yaşamış olursun hemde çocukken uyanırsın.mis.

Üstüne bir de kitap yazdın mı "Komada öğrenilenler" diye , oh miss

Ama harbiden çok ilginç bir şey. Şuan bizlere bu durum fantastik gelebillyor ama ne bileyim hani haberlerde muhakkak duymuşsunuzdur " hayatında rusça tek kelime bile bilmeyen çocuk komadan çıktıktan sonra rusça konuşmaya başladı" tarzı haberler. Belki hikayedir ama belki de cidden öyledir. Benim kurduğum hayali bizzat yaşamışlardır.

Düşünsene 5 yaşında komadan kalkıyorsun , yıl 1990 , hem okuma yazma biliyorsun , hem ingilizce hem de kültürün 5 yaşının çok üstünde. Filmleri falan billyorsun en önemlisi gelecek yıllarda neler olacağını biliyorsun... Aslında güzel film senaryosu ha acaba tam anlamıyla böyle konulu film var mıdır

• Örneğin : Leyla İle Mecnun Final
  • leyla ile mecnun
  • albırt fazla düşünme hemde şimdi bununla ilgili kitap yazıyorum telif hakkı çıkartmazsın demi albırt?
  • çok eskiden düşünce olarak gelirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sendeki nedir ki? Millet hepten kafayı yemiş!

Derdin bu olsun
  • Lise 1 zamanlarımda bende böyle şeyler düşünürdüm. Ama neden böyle oluyor, en ufak bir fikrim bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 26 Ekim 2013; 20:11:59 >
  • hayat diye yaşadığımız bu şey, bir öküzün poposu etrafında vızır vızır dönüp duran bir at sineğinin sabah kabusu olabilir

• waking life terk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.