Şimdi Ara

Bazen kötü hisserdersin sebebi aslinda yalnizsindir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimseye bisey anlatamazsin cunku kimse yoktur cevrende. En yakinim dedigin bile bi an anlayamaz beni degmez anlatmaya dersin. Bi sicaklik istersin bi soguk kis gecesi sokakta sevgilini isitmak istersin ama yapamazsin. Cunku seni seven biri olmaz. Kendimiz oluruz bizi seven cikmaz, yapmacik oluruz nefret eden dolar. Her sey guzel giderken birden bire aklina bisey gelir. Ya da gelmez olacagi varsa olur. Herkesin derdi farkli dersin, cunku bilirsin ki dert ne demek. Cunku bilirsin insani nasil mahveder. O yuzden herkesin derdini dinlersin, yardim etmeye calisirsin ama sira sana gelince herke bi adim geri cekilir. İste o sirada geri cekilenler papua yeni gine zebanisine donusur. Zindana hapseder, sirf derdin oldugu icin. Bi an dusunursun seni kimsenin anlamadigini. İs isten coktan gecmistir. Onlar da hakli dersin, herkes cikarini dusunmeli dersin su aralar. Kizamazsib yani sirf iyi niyetliliginden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anlamak nedir ki

• Kardeş yalnızsan camiye git imamla konuş çok sıcak kanlı oluyorlar anlat derdini artık yalnız kalmazsın sosyalleşirsinde
  • Turkceyle felsefe yapılmıyor

• Sene 1726, amma nası kar var...

• Okumayin papua yeni gine zebanisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.