Bildirim
Bazen en kötüsünü düşünmek (okb mi anksitiye mi?)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sürekli bir şeylerin ters gideceği hissi anksiyete bozuklugu.Bende de bi aralar vardı doktora gittim düzeldim Allaha şükür.Doktora görünmenizde fayda var , geçmiş olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: formen53
sürekli bir şeylerin ters gideceği hissi anksiyete bozuklugu.Bende de bi aralar vardı doktora gittim düzeldim Allaha şükür.Doktora görünmenizde fayda var , geçmiş olsun.
Sagolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
sürekli bir şeylerin ters gideceği hissi anksiyete bozuklugu.Bende de bi aralar vardı doktora gittim düzeldim Allaha şükür.Doktora görünmenizde fayda var , geçmiş olsun.
Nasıl geçti ya? İlaçlar daha kötü yapıyor diyorlar genelde. -
Toplum olarak çoğumuzda kaygı bozukluğu var ama bazılarımız kontrol edemiyor işte sizinkiside kaygı bozukluğu tedavi edilmediği zaman depresyon ile seyreder ve yaşam standartınızı ciddi oranda düşürür
benimkisi inatçıydı biraz tedavisi uzun sürdü 1.5 yılın sonunda yeniden doğmuş gibi hayata başladım ve şuan çok iyiyim geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: aky
quote:
Nasıl geçti ya? İlaçlar daha kötü yapıyor diyorlar genelde.
ilaçlar konusunda deneyimli biri olaraktan şunu söyleyebilirimki bir ilaç sizi mutlu yaparken aynı zamanda sinirli yapabilir bir diğer ilaç takıntınızı arttırabilir veya tam tersi mutsuz ve sinirli yapabilir işt bu yüzden bu ilaçlar doktor kontrolü altında kullanılmalıdır kullanıldığında da zaten hayat kurtarır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 24 Ağustos 2016; 2:06:41 >
-
Bende çok kararsız veya karar vermekte zorlanıyorum, aklımda olan birşey i yapmak yerine uyuma yı tercih ediyorum. Fakat yapılacak şey aklımı zorluyor, yattığım yerden kalmıyor um, bunada sinirim bozuluyor + iç baş ağrısı ve daha çok yorulup uyuma isteği.. hic biseye tahammül edemiyorum, hızlı düşünemiyorum, işimde hızlı olup sonra dinlenmek yerine yavaş olup uzun sure çalışmayı tercih ediyorum, diger arkadaşımın işini erkenden bitirmesi beni sinir ediyor, ama kaldırmıyor um, usta birşey sorsa nerdeyse yazı yazarken bile sorusuna cevap vermek beni o an çok yoruyor.. ailem birşey den bahsetse veya çay falan icecenmi diye sorsa, yok diyorum ve içimden offf ne çok konuştu yaa diyorum.. oysaki sadece çay kahve icecenmi diye sordular, şimdi bile basım hafiften yorgun.. kendime sinirliyim... Pisikolog ilk gorusme için 180tl istedi. Danışma falan yok, hepsi içinde, danışmak bile yani 180tl.. sordum sonra seansa gelirim diye bir durum söz konusu değil, ilk kapıyı çalmak para ile, akşam yatın ca veya gündüz bazen piskologa gidecek kadar doluyorum.. ne yapabilirim yardım edin, özelden yapabilirsiniz. iyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğiniz şeyleri kısmen yaşadım biri karşımda konuşurken içimden yav bi sus amma konuştun felan diyordum yada sorulan sorulara evet hayır hmm tamam boşver tarzında kısa cevaplar veriyordum ruhsal sorunlar birbirleriyle ilişkilidir malesef özellikke kaygı bozuklukları depresyonla birlikte seyredebiliyor dediklerinize göre sizde anksiyete mağdurusunuz malesef
Örneğin bir yere gitmeye karar verdiniz beyin hemen birşeyler düşünmeye başlar boşver gidip napıcaksın ya şöyle olursa ya böyle olursa ne giyeceksin gibisinden vede insanlara göre çok çok basit olan işler size göre aşırı karmaşık ve çok zor gelebilir buda hastalığın bize verdiği saçma sapan bir his işte .
Gelelim ne yapabiliriz kısmına malesef ülkemizde kazandığımız para ve yaşam standartımız az çok belli herkes psikolojik destek alamayabilir almaya kalksanız bile sizin de dediğiniz gibi 100-150 hatta 200 tl gibi rakamı gözden çıkarmanız ayda 2 senas olduğunu düşürsek en temizinden 200 tl vayy be :)
Kaygı bozuklukları depresyonlar ve obsesif bozukluklar ilaç + terapi ikilisi uygulandığında çok yüksek iyileşme oranına sahip rahatsızlıklardır.
Psikiyatr dalı bu konuda bütçemize daha uygun sigortanız varsa devlet hastanelerinde ücretsiz faydalanabilirsiniz veya psikiyatr merkezlerinde 50 tl gibi bir rakama muayene olabilirsiniz tedaviye başlayıp başlamamak sizin elinizde ama en azından danışmak için de psikiyatra başvurabilirsiniz
Paranız varsa tabikide ilk etapte konuşarak çözüm aramak çok mantıklı ilaç kullanımının getirdiği sıkıntılarda var bu konuyu doktorunuzlada görüşürsünüz zaten aklıma gelenler bunlar
Geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 24 Ağustos 2016; 22:51:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa3595
Dediğiniz şeyleri kısmen yaşadım biri karşımda konuşurken içimden yav bi sus amma konuştun felan diyordum yada sorulan sorulara evet hayır hmm tamam boşver tarzında kısa cevaplar veriyordum ruhsal sorunlar birbirleriyle ilişkilidir malesef özellikke kaygı bozuklukları depresyonla birlikte seyredebiliyor dediklerinize göre sizde anksiyete mağdurusunuz malesef
Örneğin bir yere gitmeye karar verdiniz beyin hemen birşeyler düşünmeye başlar boşver gidip napıcaksın ya şöyle olursa ya böyle olursa ne giyeceksin gibisinden vede insanlara göre çok çok basit olan işler size göre aşırı karmaşık ve çok zor gelebilir buda hastalığın bize verdiği saçma sapan bir his işte .
Gelelim ne yapabiliriz kısmına malesef ülkemizde kazandığımız para ve yaşam standartımız az çok belli herkes psikolojik destek alamayabilir almaya kalksanız bile sizin de dediğiniz gibi 100-150 hatta 200 tl gibi rakamı gözden çıkarmanız ayda 2 senas olduğunu düşürsek en temizinden 200 tl vayy be :)
Kaygı bozuklukları depresyonlar ve obsesif bozukluklar ilaç + terapi ikilisi uygulandığında çok yüksek iyileşme oranına sahip rahatsızlıklardır.
Psikiyatr dalı bu konuda bütçemize daha uygun sigortanız varsa devlet hastanelerinde ücretsiz faydalanabilirsiniz veya psikiyatr merkezlerinde 50 tl gibi bir rakama muayene olabilirsiniz tedaviye başlayıp başlamamak sizin elinizde ama en azından danışmak için de psikiyatra başvurabilirsiniz
Paranız varsa tabikide ilk etapte konuşarak çözüm aramak çok mantıklı ilaç kullanımının getirdiği sıkıntılarda var bu konuyu doktorunuzlada görüşürsünüz zaten aklıma gelenler bunlar
Geçmiş olsun
3 gün önce doktor paxil verdi bunun etkisini ne zaman görmeye başlarım? Şuan çok kötüyüm çünkü
-
etkisi en erken 1 ayda görülüyor iyi hissetmeye başladığınızda kesinlikle ben iyiyim diyip aniden bırakmayın düşüşünüz çok kötü olur geçmiş olsun -
Yorum için teşekkürler, bende aşırı çekingenlik ve ortamlardan sıkılmada var, çok yakın insanların benden birşey görmesi farketmesinden cekiniyorum. Çevreyi çok dusunuyorum, duygusal takıntılı gibiyim, geçen birini dusundum, o beni düşünmedi,, iş yerinde de kendimi dusundum tek iş yaptım ama diğerinden çok iş yaptım. Başka arkadaş sen salakmisin dedi, bende öyle yaptım ama rahattım dedim. Çünkü tek iş ti, tek düşünce. Ama diğer arkadaşımın beni düşünmemesi ve iş yerindede hine kendi hislerim için salak gibi fazla iş yapmak zoruma gitti yarim saat çok uzuldum ve bunun adını dengesizlik koydum kendine.. + aile evindende bunaldim, kiraya çıkma k istiyorum ama eşyası falan evlenmeden gereksiz harcama olacak, hanım farklı eşya ister, yalnız kalacam diye her ay 800 gider Yaw, kira su elektrik falan.
Hastanede kendi halimi unuturum.. çünkü orada fiziksel olarak da ruhsal olarak tA daha kotuleri var, ilaç olayından ziyade manevi iyileşme sağlaması lazım bana, çünkü bir ara gittim 3 sene önce 2 b12, 2 balık yağı, 2 çinko ilacina 250tl verdim.. ozaman yalnızlık tan hiç lik duygusu vardı, intiharı düşünüyordum, şimdiki sorunum Hayırlı bir bayan + çekingenlik olmaması +... Şimdi yanımda biri olmasının ne demek olduğunu biliyorum ve onun da acısı var, ince hastalık yani :). İşini iyi yapan, ilaç yerine beyninde olanlara manevî cozum bulan, ve birebir rahat olarak neresi bakar. Girerken çıkarken veya beklerken beni insanlar görsün istemiyorum. Teşekkürler.
-
Okb den kurtulus yok mu yav her mutfagaa gıttıgımde 3kere ocağı kontrol ediyom en az
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X