Şimdi Ara

Bazen Diyorum ki... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önemli olan şu. Kendine bir sor bakalım ben bu oyunu neden oynuyorum ? diye. Emin ol içindeki ses yanlış söylemez . . .
  • düşünsene elinde sun var yenilmezsin minikler sana abi abi abi diye bağırdığını .. Oyuna girersin Ooo abi hoş geldin ..Unıque katili olursun yapacak şey çok ve çok zevkli..Haklıda olabilirsin ama zevk almasak zaten oynamayız ..Senin düşünceni yazıya dökmüşün ama tüm sro ailesi bu anlattığın olayı birçok kere kendine sormuştur.. Ama bırakılmasa bırakılmıyor..Çok zevk verici bir oyun birçok kere denedim ama yapacak başka şey bulamıyorum..Gidiyorum arkadaşlarımın yanına onlarda srodan bahsedince insanın dahada oynayası geliyor..Adeta rekabet söz konusu ..Ama bu oyun çok farklı harcadığım silkler helal olsun bu oyuna birde lag olmasa süper olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_L!F3 -- 9 Temmuz 2009; 9:11:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K_L!F3

düşünsene elinde sun var yenilmezsin minikler sana abi abi abi diye bağırdığını .. Oyuna girersin Ooo abi hoş geldin ..Unıque katili olursun yapacak şey çok ve çok zevkli..Haklıda olabilirsin ama zevk almasak zaten oynamayız ..Senin düşünceni yazıya dökmüşün ama tüm sro ailesi bu anlattığın olayı birçok kere kendine sormuştur.. Ama bırakılmasa bırakılmıyor..Çok zevk verici bir oyun birçok kere denedim ama yapacak başka şey bulamıyorum..Gidiyorum arkadaşlarımın yanına onlarda srodan bahsedince insanın dahada oynayası geliyor..Adeta rekabet söz konusu ..Ama bu oyun çok farklı harcadığım silkler helal olsun bu oyuna birde lag olmasa süper olacak

+10000

• belli bi yaştan sonra zaten arkadaşlar azalıyor, dostlar kalıyor. bide durumunuz iyi değilse tüm dostlarınız yazlığa-tatile gidiyor siz köyden beter bi kasabada kalıyorsunuz yapacak ne var
  • oyunu bırakacak warsa babelde özelden bana herşeyini verebilir :)
  • Yaşanılan yer, sosyo-ekonomik durum kişinin davranış ve ihtiyaçlarında büyük rol oynuyor. Güzel arkadaşım bazı eksikliklere karşı duyduğu özlemden bahsetmiş. Zaten, küçükten bir örnek vermek gerekirse, şu forumda bile kafa sayısı kadar farklı dert farklı ihtiyaç var. Oyunu oynayanlarımızın çoğu, eğlenme amaçlı oynuyor bu oyunu. Kimisi sürekli mmo oynar asosyal olur, kimisi offline oynar psikopat olur... Bunların dışındaki kimileri de, yani oyun oynamayan kesim, hayatlarında aslında ne büyük eksikliklerin olduğunu da farketmez.
    Bakın şurda "MMO" tarzı bir oyun forumunda konuşup tartışıyoruz. Hep oyunun kötülüğünden dem vuruluyor. Allah aşkına kendinize bir kez sorun; "yahu bu oyun bana hiç mi iyi bir şey katmadı?"
    Afedersiniz kimse mal mal bir oyuna gömülüp kalmaz. Mutlaka bilincinde olmasa da ona yarayan bir yönü vardır ki hala oynar.
    Oyundan kopamama meselesine ise ben kişisel yaklaşmak istiyorum. Pek sağlıklı bir durum değil, evet.
    Çoğumuz özellikle kız arkadaş olayından bahsediyoruz. Kız arkadaşın olunca ne olur?
    Söyleyeyim (buradan itibaren yazdıklarım tamamen benim kişisel spekülasyonumdur :):
    Bu yaz aylarında hatunun canı gezmek ister; orada burada oturup bir şeyler içmek, sinemaya gitmek ister. İnanın bana bu olay bütçenize öyle bir vurgun yaparki, hele hele bizim gibi yanındaki hatuna asla para ödetmeyen "centilmen" bir toplumda...
    Ben kendim, şahsen, hiç hatundan yana dert yanmam. Kız arkadaşım varmı? Yok
    Eksikliğini hissediyor muyum? Hiç de bile
    Etrafımda kız mı yok? Afedersiniz elimi sallasam Angelina Jolie'lere çarpar.
    Hacettepe gibi memleketin dört bir yanından güzellerin akın ettiği bir okuldayım 4 yıldır. Lam insan birinden bile hoşlanmaz mı? Hoşlanmaz
    Belki standartlarım yüksek; ama neyse.

Diyeceğim şudur: Abicim kendine dingin kafayla bir sor.

"Ulan ben oyunu oynarken zevk alıyor muyum?"

Cevabın evet mi?

O zaman devam, kim tutar seni. Gerisinin koy götüne rahvan gitsin!

• toorji resmen beni anlatmissin yazdiklarini okurken dedim noluyo :) hayatimda ilk kez beni bu derece iyi anlatan bi yazi okudugumu soyleyebilirim benim sebebim de dogdugum yerdeki bütün insanlarin düsünce ,kafa yapisinin bana ters olmasi babamla bile her gün bi ögün kavga ediyorum hickimseyle bu derece iyi anlaşamazken bütün gün evde tek başima yapacak bi şey bulamiyorum ve solugu ya tvnin ya da sronun karsisinda aliyorum inanamazsiniz ama onglarda free kasılırken bile bil. basinda oyalaniyorum o kadar yani...
    sadece 1 tane arkadasim (dostum demiyorum) war . o da her konusmamızı sroya bagliyo ve beni benden ettigini dusundugum srodan uzaklasmak icin solugu arkadasimin yanında almis olmama ragmen bu 'tek' arkadasim da benimle sro dısında baska seyleri paylasmaktan kendini alıkoyuyor... o da yetmezmis gibi okulumdan nefret ediyorum ( lise 1 bitti bu sene ve rahatladıgımı düsünürken simdi de sro gibi uzaklasmak istesem de kopamadigim bi derdim war..)

Kısa bi özgecmisten sonra :D ... Genel anlamda konusacak olursam insanlarin gercek hayatta elde edemedikleri 'diğerlerinden üstün olmak icin gereken gücü' oyundan elde ederek kendilerini tatmin etmesi bence.... Bence bu oyun tamamen bencillik hırs ve rekabet üstüne kurulu...... İnsanlarin bu gibi eksik noktalarindan faydalanip parayi götürmek icin planlanan kelamsa '''silk olayi'''

ιηѕαηℓαя вιяαz¢ıк υηυткαη вιяααz ∂α νєƒαѕız νє αρтαℓ...

• quote:

Orjinalden alıntı: FrostStorm

Yav arkadaşlar ne kasıonuz kendinizi size extra süper full +full eylence yöntemleri söylüyeyim.
    1-Arkadaşlar ile kız erkek farketmez denize gidilir ve güzelce eylenilir.(deniz yoksa havuzlar var)
    2-Böyle balık avlamantan hoşlanan arkadaşlar ile tatlı tuzlu su balıkçılığına gidilir (Mümkünse bi çadırda 2 gün göl kenarında kamp kurulur) Bir 10 kg lık sazan tutacak oltaya oyundaki en değerli çarı değişirim ben
    3-Dışarı çıkılır mahalle arkadaşları ile sokaklar gezilir çekirdek alınır parkta çitlenir kızlara bakılır Laf atılır.
    4-Bir cafeye gidilir arkadaşlarla okey batak oynanır öyle ortak hesabına...
    5-Kız arkadaş yapılırOnunla değişik dünyalara adım atılır.Anlatılmaz yaşanır
    6-Arkadaşlarla dağlarda ormanlarda değişik yerler mekanlar gezilir1 pazar günleri doğal ortamlardaki sessizlik ve güzellik iliklerinize kadar hissedilir.(Benim en çok hoşuma giden bir pazar günü arkadaşlarımla bir akarsu kenarında hem piknik yapıp hem geçen balıkları izleyip tutmak olurdu ah bi gelsemde o günleri yaşasam tekrardan diye 4 gözle bekliyorm)

Daha SAYABİLECEĞİM çokk var arkadaşlar şuan asker olduğum için bunlardan ayrıyım ama benim hayatım hep bunlardan ibaretti tabi işimizi yaptıktan sonra arta kalan vakitlerimizde.
    Ben de bu oyunu oynadım çokta iyi çarlarım oldu lakin şuan bedavaya 100 lvl çar verseler açıp yüzüne bakmam.
    Zaman kaybı küçücük monitör de hayat varmıs gibi bakıp dururuz içine.

DURUN BİRAZ VE ÖNCE MONİTÖRÜN KENARLARINA BAKIN VE SONRA DÜŞNÜN HAYATINIZI NE KADAR ALANDA KISITLADIĞINIZI?

(BENİMKİ 17 İNÇ Dİ:dZUHAH)

Bunlarında çoğunu yapıyoruz

• Sen bazen diyorsun da, ben hep söylüyorum yazık bu oyuna verilen paralara diye

Not: 100 Silk 15,50 TL, Pm atarak ulaşabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Önemli olan şu. Kendine bir sor bakalım ben bu oyunu neden oynuyorum ? diye. Emin ol içindeki ses yanlış söylemez . . .

Senin için ne söylüyor müco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 9 Temmuz 2009; 17:39:54 >
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Yaşanılan yer, sosyo-ekonomik durum kişinin davranış ve ihtiyaçlarında büyük rol oynuyor. Güzel arkadaşım bazı eksikliklere karşı duyduğu özlemden bahsetmiş. Zaten, küçükten bir örnek vermek gerekirse, şu forumda bile kafa sayısı kadar farklı dert farklı ihtiyaç var. Oyunu oynayanlarımızın çoğu, eğlenme amaçlı oynuyor bu oyunu. Kimisi sürekli mmo oynar asosyal olur, kimisi offline oynar psikopat olur... Bunların dışındaki kimileri de, yani oyun oynamayan kesim, hayatlarında aslında ne büyük eksikliklerin olduğunu da farketmez.
    Bakın şurda "MMO" tarzı bir oyun forumunda konuşup tartışıyoruz. Hep oyunun kötülüğünden dem vuruluyor. Allah aşkına kendinize bir kez sorun; "yahu bu oyun bana hiç mi iyi bir şey katmadı?"
    Afedersiniz kimse mal mal bir oyuna gömülüp kalmaz. Mutlaka bilincinde olmasa da ona yarayan bir yönü vardır ki hala oynar.
    Oyundan kopamama meselesine ise ben kişisel yaklaşmak istiyorum. Pek sağlıklı bir durum değil, evet.
    Çoğumuz özellikle kız arkadaş olayından bahsediyoruz. Kız arkadaşın olunca ne olur?
    Söyleyeyim (buradan itibaren yazdıklarım tamamen benim kişisel spekülasyonumdur :):
    Bu yaz aylarında hatunun canı gezmek ister; orada burada oturup bir şeyler içmek, sinemaya gitmek ister. İnanın bana bu olay bütçenize öyle bir vurgun yaparki, hele hele bizim gibi yanındaki hatuna asla para ödetmeyen "centilmen" bir toplumda...
    Ben kendim, şahsen, hiç hatundan yana dert yanmam. Kız arkadaşım varmı? Yok
    Eksikliğini hissediyor muyum? Hiç de bile
    Etrafımda kız mı yok? Afedersiniz elimi sallasam Angelina Jolie'lere çarpar.
    Hacettepe gibi memleketin dört bir yanından güzellerin akın ettiği bir okuldayım 4 yıldır. Lam insan birinden bile hoşlanmaz mı? Hoşlanmaz
    Belki standartlarım yüksek; ama neyse.

Diyeceğim şudur: Abicim kendine dingin kafayla bir sor.

"Ulan ben oyunu oynarken zevk alıyor muyum?"

Cevabın evet mi?

O zaman devam, kim tutar seni. Gerisinin koy götüne rahvan gitsin!

Arkadaşa aynen katılıyorum.Aklımdakilerin aynısını yazmışssın resmen
    +1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.