Şimdi Ara

baz model ile en üst model arasında 60 bin TL fark var🤣 neyin kafası bu? Renault Clio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    harbiden 150 bin TL'ye Clio alan babayiğitler varmı? yada alan çıkarmı?
    150 bin TL'ye Clio alan bi babayiğit çıksa bile, eş dost arasında bile clio'ya 150 bil TL verdim demeye utanır ve gizler. yanlış anlaşılmasın derdim bu marka ve bu model değil. benzer durumlar VW polo ve diğerleri içinde geçerli.

velhasıl 60 bin TL'ye 2 el clio alınabiliyor.

baz model ile en üst model arasında 60 bin TL fark var🤣 neyin kafası bu? Renault Clio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 17 Ağustos 2019; 15:24:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 bin TL'ye 100 binde Clio alırsın bir 100 binde sen binersin, hadi hiç bir şey olmasa satarken sıkıntı yaşarsın.
  • Vergi dilimi değişiyor vergi matrahı değiştiği için. Bu en önemli fiyat farkı. Bir de bu modellerin doluluğu arasında uçurum fark var.

• Sen hele bir de vw opsiyonsuz ve opsiyonlu arasındaki fiyat farkına bak. Bir araba parasına opsiyon satıyorlar.
  • Üst donanım keriz avlama satmak isterlerse pazarlıkla uyguna verirler.
    O arabaya 150 veren olmaz çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Vergi dilimi değişiyor vergi matrahı değiştiği için. Bu en önemli fiyat farkı. Bir de bu modellerin doluluğu arasında uçurum fark var.
    sanırım devlet fiyata görede yüksek vergi istiyordu. ayrıca aralarında 600 cc bi fark ama yinede bunlar bu kadar fark olmasını maruz göstermez! ayrıca üst modelin donanım doluluğuda kesinlikle maruz göstermez! sonuçta altın ve platin kaplama olmuyor en üst donanım. :)
    hatta o 60 bin TL'lik farkı dolara çevirsek bile yurt dışında sıfır clio ediyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Sen hele bir de vw opsiyonsuz ve opsiyonlu arasındaki fiyat farkına bak. Bir araba parasına opsiyon satıyorlar.
    ya mercedes?

Mercedes B 180 D'nin fiyatı 255 bin TL
    hatta + 103 bin TL'lik donanım farkı istiyorlar! 🤣

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Joy ile icon arasında 9 bin fark var.

• Clionun 90 bin tlden başlaması başlı başına saçmalık

• Aynı durum diğer araçlarda da mevcut vergi dilimi değişiyor polo mesela 110 bin tl den başlıyor 175 bin liraya kadar yolu var siz acaba clio kötülemek için mi konu açtınız yok eş dosta 150 clio ya verdim denir mi bilmem ne parası olan istediğini alır aynı 150 bin tl lik aracın düşük km li 2.elini 90 95 arası alabiliyorsunuz

• Liste fiyatına bakarak yorum yapmak zaten yanlış. Orda 150 diyor ama o arabayı 120'ye havada karada gelene verirler. 90 binlik olan giriş seviyesini de 80'e her türlü inerler.
  • Liste fiyatının çok çok altında veriyorlar.
    120-130 arasındaydı galiba.
    Bu sınıf araç alacak olsam ben Clio alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrozenThroneTR

Aynı durum diğer araçlarda da mevcut vergi dilimi değişiyor polo mesela 110 bin tl den başlıyor 175 bin liraya kadar yolu var siz acaba clio kötülemek için mi konu açtınız yok eş dosta 150 clio ya verdim denir mi bilmem ne parası olan istediğini alır aynı 150 bin tl lik aracın düşük km li 2.elini 90 95 arası alabiliyorsunuz
    zaten konuya özellikle yazmıştım; "yanlış anlaşılmasın sözüm sadece bu marka ve modelle alakalı değil. vw'de ve diğer markalarda da benzer durumlar var" yazmıştım.

VW'nin sitesinde bi polo oluşturup, opsiyonları da eklemiştim ama fiyat bilgisi çıkmadı!! bayimizi arayıp fiyat bilgisi alın dendi! anlaşılan opsiyonlarla birlikte fiyat extrem seviyeyi çıkınca utançlarından fiyat bilgisi yazmıyorlar. belki de bayiden alıştıra alıştıra söyleyip, adamına göre yolacaklar. artık ne kadar kandırabilirlerse!

misal Mercedes MPV sınıfı bi araç için 255 bin TL para istiyor! bence bu parayı veren ağır ruh hastasıdır! benim böyle bi tanıdığım olsa, ya selamı sabahı keserim, (bana neden ters bakıyorsun diye vurma ihtimali de var) yada kendisine iyicene yanaşırım! bakarsın bana arkadaşım diye güvenip evini bile üstüme yapmış 😁
    hele birde 255 bin TL'nin üstüne + 103 bin TL'lik donanım farkı veriyor ise katli vaciptir! geri kalan herşeyi ise ganimet sayılıp devlet garantisi altında katledene verilmelidir!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 18 Ağustos 2019; 17:47:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Liste fiyatına bakarak yorum yapmak zaten yanlış. Orda 150 diyor ama o arabayı 120'ye havada karada gelene verirler. 90 binlik olan giriş seviyesini de 80'e her türlü inerler.
    madem 120 bine vereceklerse, zaten alacak adamda yokken neden 150 bin TL yazsınlar? Renault'un sizin dediğiniz gibi bir düşüncesi olsa, 125 bin tl ister pazarlık ve nakit ilede 120 bine düşer!
    şahsen ben 120 bin TL'ye bile en üst donanım dahi olsa almazdım. zaten 2inci elde 120 bin TL'ye hala premium seçenekler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 18 Ağustos 2019; 18:8:21 >
  • Şu internetten listesine bakıp boş konuşanlar bi bitmedi kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

madem 120 bine vereceklerse, zaten alacak adamda yokken neden 150 bin TL yazsınlar? Renault'un sizin dediğiniz gibi bir düşüncesi olsa, 125 bin tl ister pazarlık ve nakit ilede 120 bine düşer!
    şahsen ben 120 bin TL'ye bile en üst donanım dahi olsa almazdım. zaten 2inci elde 120 bin TL'ye hala premium seçenekler var.

Alıntıları Göster
    Tek Renault yapmıyor. Vw, BMW, Mercedes, audi, Peugeot, bla bla bla. Hepsinde böyle. liste fiyatına bakilmaz. Bayiyi arayıp yada gidip soracaksın.

• 20bin donanım farkı, 20bin motor farkı ve 20bin de otomatik vites farkı almışlar resmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.