Bildirim
bayrampaşa sağmalcılar lisesine nasıl giderim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nereden gideceğini söylesen daha iyi olurdu..
Mass Plazanın karşısında kalıyor Sağmalcılar Lisesi..
Metro ile gideceksen Kartaltepe kocatepe durağında inmelisin. Onan sonra 10-15 dk. yürüdükten sonra varırsın.
Otobüs önünden geçiyor. Edirnekapı tarafından geleceksen Bereçten geçer mi diye sor.. Bereçten bir durak sonra iniyorsun ve karşında Sağmalcılar Lisesi.
-
allah razı olsun senden beni bi yükten kurtardın nereden gelecegim derken bagcılardan gelecegim yani otogara kadar tamam gerisini bulamıyordum sagolasın -
Amin cümlemizden.. Eskiden kocatepede oturuyordum.. O nedenle oraları iyi bilirim.. -
Bizim mekan. -
Bağcılar meydandan bayrampaşa sağmalcılar anadolu lisesine nasıl giderim otobüs metro..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Bağcılar meydandan bayrampaşa sağmalcılar anadolu lisesine nasıl giderim otobüs metro..
Kabataş-Bağcılar tramvayına bin, Topkapı'da in. Oradan Topkapı-Habipler tramvayına bin. Sağmalcılar durağında in.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X