Şimdi Ara

bayrampaşa sağmalcılar lisesine nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayrampaşa sağmalcılar lisesine nasıl giderim? pazar günü sınav var. metro ile gitsem nerede inmem lazım ne kadar yol yürümem gerekir? metro yakın ondan otobus varsa oda olur hangi hat. yardımcı olursanız sevinirim

• Nereden gideceğini söylesen daha iyi olurdu..

Mass Plazanın karşısında kalıyor Sağmalcılar Lisesi..

Metro ile gideceksen Kartaltepe kocatepe durağında inmelisin. Onan sonra 10-15 dk. yürüdükten sonra varırsın.

Otobüs önünden geçiyor. Edirnekapı tarafından geleceksen Bereçten geçer mi diye sor.. Bereçten bir durak sonra iniyorsun ve karşında Sağmalcılar Lisesi.

bayrampaşa sağmalcılar lisesine nasıl giderim?
  • allah razı olsun senden beni bi yükten kurtardın nereden gelecegim derken bagcılardan gelecegim yani otogara kadar tamam gerisini bulamıyordum sagolasın
  • Amin cümlemizden.. Eskiden kocatepede oturuyordum.. O nedenle oraları iyi bilirim..
  • Bizim mekan.
  • Bağcılar meydandan bayrampaşa sağmalcılar anadolu lisesine nasıl giderim otobüs metro..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Bağcılar meydandan bayrampaşa sağmalcılar anadolu lisesine nasıl giderim otobüs metro..

Kabataş-Bağcılar tramvayına bin, Topkapı'da in. Oradan Topkapı-Habipler tramvayına bin. Sağmalcılar durağında in.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.