Şimdi Ara

Bayramda köye gitmek mi evde kalmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorsunuz bayramda el öpme merasimi işte resmi konuşmalar sıkıcı geliyor acıkcası.. akrabalar desen kendi aralarında bazı çatlaklar oluşturmuş durumdalar... evdeki büyükleriniz vefat ettiyse eyvah ki ne eyvah.. bide ne kadar yakın samimi olsanız da kendi evimin rahatlıgını bulamıyorum... sizce gitmemek konusunda yanılıyormuyum ? ailenmn yanında olmalımıyım... 2 bilader gidecek (büyükler derken babaanne dede)

asosyelsin falan demeyin evde kalıp şehirde arkadaşlarımla gezmeyi kasttediyorum...

• Ben gitmekten nefret ediyorum. Kesilen kurbanın etini bile yiyemiyorym gözümün önünde kesildiği için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen bayram akrabalar sag olsun 12 tabak yedik icinde dolma + baklava + borek vardi 12.de ben kusmak uzereydim teyzeler sag olsun yiii diyerek tiktilar 1 kilo aldim. koye gidip bayramlasma torenini es gecmeyi planliyorum pc ti gotursem oyun yok a.s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc götürsen garip kaçar boş bırakmazlar.
  • Köylü değilim kafam rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem evde gömüyorum kavurmayı hem orada ohh mis
  • Ben gidip çocukluğumun anılarını tekrar yaşatıyorum sonra yatıyorum ps i götürüyorum pes atıyoruz güzel oluyor da aileler kavgalı bikaç saat durup geri dönüyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şeker bayramında ordaydık sülalenin erkekleri gençleri toplandık 30 kişi falan , köyü gezdik , insanları ziyaret ettik güzeldi imkan olsa giderdim

• Kerem5466 K kullanıcısına yanıt
    cocuklugunda ps vardı yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Meaning

cocuklugunda ps vardı yani..

Yok yav eskiden köyde yaptıklarımı tekrar yaparım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.