Şimdi Ara

Bayramda gezen tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiç yurt dışına çıkmadım, şehir dışına 3-4 kere en fazla çıkmışımdır. Tatil yapmak nedir bilmem pek. Etrafımda herkes farklı farklı ülkelere şehirlere tatile gidiyor ben yazın bile gidemiyorum. Var mı benim durumda olan gelin dertleşelim

• Kölelere tatil gezmek nerde görülmüş karnını doyur reklamlarda ne görüyosan onu almak zorundasın tüm paranı yine onların istediği şirketlere ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Kölelere tatil gezmek nerde görülmüş karnını doyur reklamlarda ne görüyosan onu almak zorundasın tüm paranı yine onların istediği şirketlere ver

Malesef haklısın

YOK MU LAN BAŞKA EVDE DURAN
  • memleketinde mi yaşıyorsun köyün falan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çok çalış ki,torunların,çocukların çıkabilsin.Bizim dede,peder çalışmış,rahatız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Kölelere tatil gezmek nerde görülmüş karnını doyur reklamlarda ne görüyosan onu almak zorundasın tüm paranı yine onların istediği şirketlere ver

Malesef haklısın

Hemen konuyu siyasete Ulkeye baglamakta gec kalinmamis. bunda biraz daha mantikli dusunup yorum yapsak ilerleyecwgiz aslinda. neden yani ozgurlugunuz mu kisitlandi? yurtdisina cikmaniza Devlet yasak mi koydu? maddi durumumuz kotudur cikamayiz, iyidir cikabiliriz. mesela, calistiginiz sirket, yada okul Yurtdisina gonderse bile arada vize ve ucak bileti ucretleri var. yine Aile destegine ihtiyacimiz var. yani hersey altta Baytar arkadasin yazdigi yorumdan ibaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billaben

quote:

quote:

Malesef haklısın

Hemen konuyu siyasete Ulkeye baglamakta gec kalinmamis. bunda biraz daha mantikli dusunup yorum yapsak ilerleyecwgiz aslinda. neden yani ozgurlugunuz mu kisitlandi? yurtdisina cikmaniza Devlet yasak mi koydu? maddi durumumuz kotudur cikamayiz, iyidir cikabiliriz. mesela, calistiginiz sirket, yada okul Yurtdisina gonderse bile arada vize ve ucak bileti ucretleri var. yine Aile destegine ihtiyacimiz var. yani hersey altta Baytar arkadasin yazdigi yorumdan ibaret.

Konuyu siyasete bağlamadım siyaset basit bi oyundur benim eleştirim sisteme parasal sistemin kötü yönde kullanılmasına ve şirketlerin ülkelerden daha güçlü olduğuna vurgu yapıyorum

• ben varım kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda evden eve gezenler var(heryerdevardırzaten) bende onu diyon zanneddim

• bende hiç yurt dışına falan gitmedim şehir dışınada çok nadir giderim bayramda veya yazın köyümüz var oraya gidiyoruz 2-3 gün kalıp tekrar eve dönüyorum yazın ve bayramda pc başındayım genelde öyle akraba ziyaretleri filan hiç sevmem
  • quote:

Hayatımda hiç yurt dışına çıkmadım, şehir dışına 3-4 kere en fazla çıkmışımdır. Tatil yapmak nedir bilmem pek. Etrafımda herkes farklı farklı ülkelere şehirlere tatile gidiyor ben yazın bile gidemiyorum. Var mı benim durumda olan gelin dertleşelim

kardeşim ben de varım
  • 20 yaşındayım hayatımda 1 kere bile tatile denize gitmedim

Yazın hep evde online oyunlarla geçirdim özelikle metin2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 15 Haziran 2016; 9:39:45 >
  • Ne işin var tatilde otur bilimsel araştırma yap.Dünyaya faydan olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.