Şimdi Ara

bayram umrumda değil çok sıkıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sokaklarda 3 ile 6 kişilik küçük guruplar halinde yürüyorlar herkes takım elbise giymiş ve ordan oraya gidiyorlar
    oturup nasılsın iyimisin derler ve durmadan tatlı yenir çok sıkıcı bayramlar birde heryer kapalı of

• dişardakılerde senin için ölüyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

dişardakılerde senin için ölüyorlardı
    Bayramı yaşamak istemiyorsan ya bayramı yaşayanlara ses çıkarmayacaksın yoksada türkiye dışına çıkacaksın başka çaren yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

dişardakılerde senin için ölüyorlardı
    ne güzel ismin var ama isminin hakkını yazılarında veremiyorsun,yazıklar olsun senin gibi düşünen bayramı yaşamıyan ve yaşatamıyanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepliusak

Bayramı yaşamak istemiyorsan ya bayramı yaşayanlara ses çıkarmayacaksın yoksada türkiye dışına çıkacaksın başka çaren yok!

+1 ALLAH ına kurban kardeşim ne güzel cevap yazdın bu bayramda böyle yazılar yazmak hiç hoş değil ama her zaman bu tür insanlar var vede bunun gibiler olduğu süzrecede yazacağız hepinize iyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

quote:

+1 ALLAH ına kurban kardeşim ne güzel cevap yazdın bu bayramda böyle yazılar yazmak hiç hoş değil ama her zaman bu tür insanlar var vede bunun gibiler olduğu süzrecede yazacağız hepinize iyi bayramlar

valla ben bu tür yazılara karşı gereken cevabı veriyorum teşekkürler bu arada bayramın mübarek olsun inşallah

• beni zorla koye goturuyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte Çok Boş Vakit Oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ne güzel ismin var ama isminin hakkını yazılarında veremiyorsun,yazıklar olsun senin gibi düşünen bayramı yaşamıyan ve yaşatamıyanlara

ismin anlamı neymiş ki ?
  • 4:30 da yattim 6da kalktim. bayramlasmalar bizi bekler yavastan yola koyulmak gerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bayram zaten müslümanların bayramı, senin gbi ateistlerin sıkıcı bulması normal. Şükür ki uzaklaştırmayı yemişsin daha fazla trolleyemeyeceksin.

Herifin atesit olduğunu nerden çıkardın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8BFDB86C5

quote:

quote:

valla ben bu tür yazılara karşı gereken cevabı veriyorum teşekkürler bu arada bayramın mübarek olsun inşallah

Alıntıları Göster
    boş verin ergenlere fazla takılmayın onlarda ilgiye muhtaç normal yollardan olmayınca saçmalayarak ilgi görmeye çalışıyorlar

• 3 günlük tatilimiz var bayramı sevmiyorsan buraya ya yazma ya da turkiyede yasama. Daha oncede böyle sacma konular açtığını biliyorum. Allah ıslah eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FosterTheMago

beni zorla koye goturuyorlar

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benim içinde pek birşey değişmedi.Bayramlaşacak kimse yokki.Öyle oturuyorum tek başıma.Diğer günlerden farkı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

3 günlük tatilimiz var bayramı sevmiyorsan buraya ya yazma ya da turkiyede yasama. Daha oncede böyle sacma konular açtığını biliyorum. Allah ıslah eylesin.

Bir kere Bayram Bir tatil değildir.Akrabalara gidilir el öpülür.Bayramı bir tatil olarak görmeyin
  • quote:

Bayram zaten müslümanların bayramı, senin gbi ateistlerin sıkıcı bulması normal. Şükür ki uzaklaştırmayı yemişsin daha fazla trolleyemeyeceksin.

+100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanBaV

quote:

3 günlük tatilimiz var bayramı sevmiyorsan buraya ya yazma ya da turkiyede yasama. Daha oncede böyle sacma konular açtığını biliyorum. Allah ıslah eylesin.

Bir kere Bayram Bir tatil değildir.Akrabalara gidilir el öpülür.Bayramı bir tatil olarak görmeyin

Allah askına bu nasıl cevap? Bayram tatildir ve tüm ailenin eli öpülür. 3 günlük bir tatil görende 1 hafta sanar. Bu bizim bayramımız tadını çıkarın.
    Bayramınız mübarek olsun inşallah.

• quote:

quote:

quote:

Allah askına bu nasıl cevap? Bayram tatildir ve tüm ailenin eli öpülür. 3 günlük bir tatil görende 1 hafta sanar. Bu bizim bayramımız tadını çıkarın.

Bayram bir tatil değildir derken bayramda tatile gidilmez anlamında söyledim Bayram bir tatil değildir Adı üstünde bayram

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bayram bir tatil değildir derken bayramda tatile gidilmez anlamında söyledim Bayram bir tatil değildir Adı üstünde bayram

Alıntıları Göster
    Bu konu şakirt dolmuş beyler kaçın canınızı kurtarın !!11!!1!!1!

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Bu konu şakirt dolmuş beyler kaçın canınızı kurtarın !!11!!1!!1!

Alıntıları Göster
    Eve tıkılan bayramı evde tv başında program izlemek zannedersen sıkılırsın tabi. Git bi akrabana ellerini öp, dön dolaş başka yere git sevindir yaşlı olanları.

Bende pek çıkamıyorum ama hiç yoktan gelenlerle iki sohbetin belini kırıyoruz .. Sıkıcılığı nerde. Adam 4 saat PES oynar sıkılmaz Bayram geldi diye sıkılır :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.