Şimdi Ara

Bayram Öncesi Turkcell Lira Kart Rezilliği \ Hiç bir yerde yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tl'den önce her bayram Turkcell Kontör sıkıntısı yaşandığını hepimiz burada konuşuyorduk..

Gerekçe hep aynıydı

"Zam Zam Zam"

Ama bugün gelinen nokta bunun zam olmadığını , resmen bir operatörün Dağıtım ve Hizmet kalitesinin yerle bir olduğunu bizlere gösteriyor..

Çünkü "ZAM" gelme şansı hiç yok artık..

Şu an İstanbulda Bir çok noktada Turkcell Kontör Satışı Durmuş Durumda..

Abone Merkezlerinde Kart yok, Cihazlar Çalışmıyor..

Sebep diyoruz?

TDM ler piyasaya Lira Kart sürmedi sistemlerde yoğunluktan çalışmıyor ?

Hizmet kalitesinin her zaman en üstte olduğunu söyleyen bir kurumun bu akıl almaz davranışının açıklamasının ne olacağını açıkcası merak ediyorum..

İstanbul Geneli Toptan Kontör Satıcıyım ve elimde şu an 1 tane bile Lira Kart yok..

Başka il ve ilçerlerde durum nedir bilgi verebilecek arkadaş varmı?

Anadoluda sorun olmadığı söyleniyor , İstanbuldaki bu sıkıntı nedendir anlamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 15 Kasım 2010; 19:18:26 >

• S.volkan konuyu dağıtmak istemiyorum sonuçta ekmek tekneniz bu iş biliyorum.
    Acaba bankamatiklerdeki yüklemedede sorun varmıdır .?
  • Bico,

Benim için sorun değil. Kontörden bugün para kazanmayım ama şu an gerçekten bir rezillik söz konusu. İnsanlar kontör yükleyemiyor ciddi ciddi..

Ve bu kaç saattir böyle.. Nakit cihaz müşteri tyemsilcileride durumdan bunalmış ne zaman düzelecek bilmiyoruz diyor..

Şu an Garantiden Kontör göndermek istedim..Hata alıyorum

"Özür dileriz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."
  • s.volkan bu sorun sadece turkcell için mi geçerli vodafone ve aveada durum nedir
  • Az önce turkcell hattıma oim den kredi kartımla tl yüklemeye çalıştım ama işlemin son adımında ekrana boş bi sayfa çıkıyor ve tekrar tamam butonuna tıkladığımda en başa dönüyor bu böyle sürüp gidiyor bi türlü hattıma tl yükleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican
    s.volkan bu sorun sadece turkcell için mi geçerli vodafone ve aveada durum nedir

vodafone ve avea da kaç senedir bu isteyim hiç kart sıkıntısı görmedim. Sistemlerinde de su an hiç sorun yok.

Türkcell cihazlar su
    an itibarı ile de çalışmıyor banka ekranları da kontor gönderemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 15 Kasım 2010; 22:35:01 >
  • Saat 18:30 gibi online işlemlerden kredi kartı ile yükleme yaptım ama ancak 21:00 civarı geldi hattıma tl ler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün Turkcell online işlemlerden Yapı kredi kartı ile ödeme yapamadım. TL kart satışı yapan bayiler de bizden alsanız da yükleyemezsiniz dedi.

Aradım ve sistemlerinde ciddi bir sorun old. için süre veremiyorlar.
  • Allah göstermesin su anda deprem olsa bir yerler yıkılsa adam tl siz kalacak ohooo olme essegim ölme iletişim cokecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef
    Allah göstermesin su anda deprem olsa bir yerler yıkılsa adam tl siz kalacak ohooo olme essegim ölme iletişim cokecek

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Tl'den önce her bayram Turkcell Kontör sıkıntısı yaşandığını hepimiz burada konuşuyorduk..

Gerekçe hep aynıydı

"Zam Zam Zam"

Ama bugün gelinen nokta bunun zam olmadığını , resmen bir operatörün Dağıtım ve Hizmet kalitesinin yerle bir olduğunu bizlere gösteriyor..

Çünkü "ZAM" gelme şansı hiç yok artık..

Şu an İstanbulda Bir çok noktada Turkcell Kontör Satışı Durmuş Durumda..

Abone Merkezlerinde Kart yok, Cihazlar Çalışmıyor..

Sebep diyoruz?

TDM ler piyasaya Lira Kart sürmedi sistemlerde yoğunluktan çalışmıyor ?

Hizmet kalitesinin her zaman en üstte olduğunu söyleyen bir kurumun bu akıl almaz davranışının açıklamasının ne olacağını açıkcası merak ediyorum..

İstanbul Geneli Toptan Kontör Satıcıyım ve elimde şu an 1 tane bile Lira Kart yok..

Başka il ve ilçerlerde durum nedir bilgi verebilecek arkadaş varmı?

Anadoluda sorun olmadığı söyleniyor , İstanbuldaki bu sıkıntı nedendir anlamıyorum..

Turkcell hep altyapisi ile ovunen bir sirketti yakismamis Turkcell e

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.