Şimdi Ara

Bayram Çok Sıkıcı (bayram saçmalığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıntıdan patlayacam arkadaş. Bayram için köye geldik. Her sene aynısı oluyor ya. Hiç sevmiyorum şu bayramları sırf bayram diye her sene sevmediğim ortamda sevmediğim kişilerin yanında bulunmaktan bıktım. Yaş 21. Şu yaş biraz daha ilerlesinde bu tür saçmalıklardan kurtulayım yeter artık ya her sene her sene sevmediğim kişilerin suratını görmekten bıktım. Ortam saçma insanlar saçma. Allahım ne günahım varda bunları çekiyorum. Şu bayramın bitip evime dönmek ve tatile çıkmak için gün sayıyorum. Eminin benimle aynı durumda olan arkadaşlar vardır. Daha ne kadar katlanacaz bu saçmalıklara ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende pazar gününü bekliyom tatile gitmek için, şuan köydeyim ama pek canım sıkılmıyor. Hani evde olsam daha çok sıkılırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çok sıkılıyorum
    ben zırt pırt giden biri değilim memlekete felan arayıp duruyorlar niye gelmiyon felan diyorlar bende tamam bu sefer gelecem dedim çıktım yola trenle gittim bütün keko vardı trende
    neyse vardık sohbet muhabbet ettim büyüklerle felan, dayım arar genelde sohbet açayım diyorum sanki konuşmak istemiyor gibi konuşuyor neyse bende sustum kızıp aldı eline telefonu yarım saat telefonda face de takıldı hanzo
    sabah olsun gidecem dedim, sabah oldu tam gidecem dayım ayakkabılarımı saklamış ver şunu dedim çocuk çocuk hareketlerde bulunma dedim yok kalacaksın felan dedim sıkılıyorum felan sonra onun terliğini giyip tekrar döndüm izmire. insanın kendi evi gibisi yok
  • Bayramın gözünü seveyim be kac aydır et yemiyorum kokusunu özlemişim. Şu akraba ziyaretinde verilen yemekler kadar güzeli yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben valla o kadar sıkılmıyorum ama internet yavaş köyde kuru kuru valla

• 21 yasinda zorla goturuyorlarsa seni gecmis olsun

• Bizde şu an köye gidiyoz bi tane annemin teyzesi kaldı hâlâ orda diğer herkes merkeze tasindi offf offf köy ölüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

21 yasinda zorla goturuyorlarsa seni gecmis olsun

Hocam 21 yaşında tabikide zorla götüremezler ama malum işte gerekli gereksiz herkes köyde oluyor dedelerim anneannem babaannem falan da köyde oluyor.(sırf kendimi zorlayarak onlar için gidiyorum) Şimdi gitsem dert gitmesem dert. Şimdi baba evinde kalıyorum evden herkes köye gidiyor şimdi sadece ben gitmesem ? Hani bahanede yok biraz mecbur kalıyorum gitmeye. Biraz yaş ilerleyip baba evinden ayrılıp kendi evimi kurunca tabikide gitmem. Ama şimdi baba evinde kalınca herkes gidince mecburen gidiyormuşum gibi oluyor biraz. 21 yaşındayım ama aileden tam bağımsız değilim daha. Kendi evimi kurunca aileden bağımsız olurum anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dstrykmrs -- 6 Temmuz 2016; 16:28:57 >

• aynen çok sıkıcı oluyor artık bayramlar mesela dün öğlen 3 de uyudum.. Eve bir sürü misafir gelmiş, ben mışıl mışıl uyuyordum o ara .
    Rahat olucaksın bayramı da normal günü nasıl geçiriyorsan öyle geçireceksin
  • Olum biraz kulturunuze sahip çıkın lan.azda olsa,nasıl gençsiniz.

• dstrykmrs D kullanıcısına yanıt
    Anladim. Benim yas 18 daha 15-16 yasindan beri cenaze falan olmadikca gitmem evdekiler gider. Akrabalari sevmiyorum zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.