Şimdi Ara

BAYRAM BEREKETİ OLSA GEREK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden.com ' da son 15 gün içerisinde toplam 130 bin den fazla araç ilanı verilmiş.

Son 24 saat içerisinde ise 20 binden fazla ilan verilmiş.

SON 15 GÜNÜN İLANLARI

Araç alımlarını bayramdan sonraya bırakanlara hayırlı pazarlıklar olsun...

Ama dikkat edilmesi gereken bir nokta var.

Sahibinden.com ' a verilen ilanların neredeyse %90'ı aracın fiyatının neredeyse %15 ' ine tekabül edecek kısmı kadar fazla yazdığını unutmayın.Hatta bu oran araca göre %10 ila %30 arasında gidip gelmektedir.Olması gereken fiyata açılan ilanlardaki araçlarıda anında kapıyor galericiler.Bizzat benim araç alım aşamasındaykende yaşadığım olaylardır.Tam normal fiyatllı araç buldum derken bir bakıyordum ki araç hemen satılmış bile galericilere.

Araç alırken sakın alacağınız araç fiyatı hakkında sahibinden.com vb... online alım-satım sitelerine bakıp karar vermeyin.Zararlı çıkarsınız.Muhakkak bir tanıdık galericiyede danışın.Yeter ki sahtekarlara para yedirmeyin.

Tekrardan hayırlı pazarlıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 21 Ekim 2013; 18:55:09 >

• Av sezonu açıldı desene
  • Hareketli bir kıs bizi bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit parası olan sotede beklesin bu kış sıcak parası olan çok güzel malları çok ucuza yakalayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Nakit parası olan sotede beklesin bu kış sıcak parası olan çok güzel malları çok ucuza yakalayacak.

Benim de tahminim bu yonde. Butun aile ac kurt gibi bekliyor

• Bu ne arkadaşlar belgesel izliyormuşum gibi hissettim. Aç kurtlar, av mevsimi vs :). Korkuttunuz beni "Winter is coming" diyeyim bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Borç batağı, ödenemeyen krediler. Güzel bir kış bizi bekliyor.

Türkiye iflas etti demiştiniz,ne zaman resmen ilan edilecek acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parayi cebinize koyun bekleyin. Muteahitten insaat firmasindan bi ev alirsiniz kriz bitince 2 katina satarsiniz. Hatta tercihen parayi da faize koymayin dolar yapip tutun.

• tasaruf yapın arkadaşlar. bi kavanoz yaptım. hergun eve gelince cebimizdeki bozukluklari atiyoruz içine 1 haftada 60-70 oldu valla. dolarmi yapalim bu paralari ne diyorsunuz. ufak ufak göl yapacaz hanimla.

• 0 2013 model golfün 2.el 0 la aynı fıyata yazılanını golfun böyle olmasını görmekten bıktım araç alıcak olsam vazgecerım
  • arkadaşım aracın sıfırını 59bine aldı, sahibinde 6-7bin km aynı araç aynı renk ve özellikte 56-57bin. Anlıyamıyorum o siteyi ben
  • @Kaygerya

@sekoya81

Beyler varsa öneriniz , nereden ev alınabilir ?

Türkiye'nin her yeri için geçerli bir durum ise değerlendirelim bari
  • altın fiyatlarında da güzel yükseliş olmuş gibi. 2 gün önce 80 lira olan gram altın, gün itibari ile 84 tl olarak gözüküyor.
  • quote:

altın işleri çok riskli ben karımı alıp tamamen çıktım , dolar gibi kestirilebilir değil , israil bir gece aklına eser iranı vurur 2000 dolar olur, fed 10 gün sonra bir sıkılaştırma kararı alır,900 dolara gider, bu aralar altında çok kişi aklını oynatmış durumda.
    Bir arkadaşım 100 bin kredi çekip 94 ten altın aldı, ne zaman kendini köprüden atacak diye haber bekliyoruz.

gramı 94'ten 100 bin tllik altın mı aldı hangi piyasaya güvenip aldı yahu vallahi iyi cesaret,, deli cesareti...
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

altın işleri çok riskli ben karımı alıp tamamen çıktım , dolar gibi kestirilebilir değil , israil bir gece aklına eser iranı vurur 2000 dolar olur, fed 10 gün sonra bir sıkılaştırma kararı alır,900 dolara gider, bu aralar altında çok kişi aklını oynatmış durumda.
    Bir arkadaşım 100 bin kredi çekip 94 ten altın aldı, ne zaman kendini köprüden atacak diye haber bekliyoruz.

gramı 94'ten 100 bin tllik altın mı aldı hangi piyasaya güvenip aldı yahu vallahi iyi cesaret,, deli cesareti...

Saçma sapan duyumlarla gaza gelen tipler işte,suriye savaşı çıkacakmış ta altın 3000 bin dolara gidecekmiş, o ümitle girdi, şimdi putine her gün ana avrat küfrediyor savaşı önledi diye,birde bunların kredi çekip borsada 200 bin falan oynayanları var ki, şu an hepsi ağzına silahı dayamak üzere.

valla resmen kumar gibi bu altın piyasası. bizimkisi ufak tefek birikim niyetine, arkadaşınki kredi ile yüklü olunca resmen kumar. geçmiş olsun

• quote:

"Winter is coming" yani desene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

quote:

"Winter is coming" yani desene

kış çoktan geldi türkiye çoktan battı da, sadece hükümet kontrolündeki basını izleyenler ortamı bahar sanıyor, bugün iki kilo domatese 16 lira verdim içime oturdu hem de İstanbul un en varoş yerinde.

domates baya pahalanmış

• 20'li yaşlarda ve bekar olsam, bir sn. durmam bu ülkede. Bu saatten sonra zor artık düzenimizi burada kurduk.

Ama tabii hiç belli olmaz, bunlar bir dönem daha seçilirse yaşanacak hali kalmaz ülkenin, en azından kalan hayatımızı insan gibi yaşayacak bir yere gideriz.
  • quote:

Başlık altı,ölücüler toplantısı gibi olmuş.
    Bende full dolarda nakitteyim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.