Şimdi Ara

Baymak mı Vestel mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
14.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ado

07.06.2017 üretim tarihi.
    Sizin bu tarihleri görme imkanınız yok hocam maalesef.

Ürünlerde 4 metre alüminyum montaj kiti çıkar ancak evap ve kondans bakırdır (Bu güne kadar söktüklerim de hep bakırdı)

Taşınma durumunuz garantiyi etkilemez hocam, sadece bu hizmeti garanti kapsamında alamazsınız söküm takım işlemleri ücretlidir ki her marka her modelde aynı şekildedir.

Klimayı alınca servise bağlatma süresi varmı, paketi açmadan 1,2 ay sonra ücretsiz bağlanabilirmiyim?

Servisi vestel olacak herhalde, elektrik işlerini onlarmı yapıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seknyr S kullanıcısına yanıt
    Beyaz Eşya ürün gurubunda çeyizlik süresi 5 yıldır, bu anlamda faturanızı saklamak koşulu ile 5 yıl içerisinde istediğiniz zamanhizmet alabilirsiniz

Servisi VESTEL yetkili servisidir.

Elektrik bağlantısı çok baskı yapmamıza rağmen hiç bir marka geri adım atmıyor, size gelecek olan servisin yetkinlik ve belgesinin olup olmamasına göre değişir bağlayıp bağlamayacakları.
  • quote:

Beyaz Eşya ürün gurubunda çeyizlik süresi 5 yıldır, bu anlamda faturanızı saklamak koşulu ile 5 yıl içerisinde istediğiniz zamanhizmet alabilirsiniz

Servisi VESTEL yetkili servisidir.

Elektrik bağlantısı çok baskı yapmamıza rağmen hiç bir marka geri adım atmıyor, size gelecek olan servisin yetkinlik ve belgesinin olup olmamasına göre değişir bağlayıp bağlamayacakları.

Cevapların için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seknyr S kullanıcısına yanıt
    Rica Ederim Hocam
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam birincisi seg klimada da 4yıl ek garanti alınıyor mu?

İkincisi ileride garanti kapsamında taşınma işlemi yaparken montaj işlemleri ücretli mi tsm anlamadım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    4 yıl ek garanti yapılır

Ilk montaj haricindeki her montaj ucretlidir. Her markada uygulama aynidir.

Anladım üstad

Bugün gittim sabah işe gelirken A101e daha gelmemişti ve 2 3 kişi klima bekliyordu. Sanırım 20sine kadar stok kalmayacak. Belki stok kalır dedim ama bimdeki gibi olmayacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 15 Haziran 2017; 9:35:14 >
    Hocam yanlış anlaşılmasını istemem lakin geçen sene satılmamasının nedeni de aslında forum ortamlarında bilgisizce yapılan yönlendirmeler ve negatif söylemler.

Bakın bütün forumu gezin dolaşın, geçen sene satılan bu klimalardan şu forumda yazılmış bir tane dahi olumsuz söylem, yetersizlik, kalitesizlik yorumu göremezsiniz.

İnsanları bundan 5-10 yıl önceki üretimlerden gelen bilgiye göre yönlendirmek yanlıştır. Ürünü tanımadan, teknik detay bilmeden, üretiminde neler kullanıldığını nasıl üretildiğini bilmeden yapılan mesnetsiz yorumlar bu fırsatların kaçırılmasına sebep olmaktadır.

gerek geçen seneden gelen deneyim, gerekse bizlerin burada DOĞRUYU anlatma çabamız kısmen de olsa etkisini göstermiş veya gösterecek olabilir.

Haa gönül ister ki bu klima da 1300TL bantlarında satılsın, umuyorum olur.

Ben de gittim bizim A101 e sordum ''Abi 1 tane gelecek, ürün isteyen ve ayırtmak isteyen çok ama bu tarz ürünler yüksek sayıda gelmez'' dedi.

Belki kurum da geçen sene yaşanandan ders almış bu sene temkinli gitmek istiyor olabilir.

Şimdi alamıyor olsanız da ben inanıyorum ki mutlaka devam ederler, ancak o zamana kadar yaz eziyeti çekersiniz o ayrı konu.

üstad sizin gibi bilgili arkadaşlar her zaman bulunmuyor malesef. şuan belki siz demeseniz ben seg e yanaşmazdım.

bakalım 21 inde ne olursa olsun alacağım. 9 yada 15. 9binlik sipariş verip 2016 üretimi çıkarsa da yapacak bişe yok hocam ne yapalım. yine aynı şekilde a101de de kalmazsa yapacak bişe yok. kader kısmet artık. zaten gidip 1 tane gelse o da 2017 üretimi olmasa almam demem sanırım
    Hocam forum ortamında ''İnverter gibi şeyler önemli değildir'' cümlesini dahi cesaretle yazan arkadaşlar var.

Sonra sert cevap yazınca da kötü insan oluyoruz. Doğru bilgiyi paylaşarak biz üstümüze düşeni yapalım da, Allah görüyor nasılsa her şeyi.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126977645
    malesef hocam böyle insanlar var. ve bu tip insanlara bakarak ürün alan arkadaşlar da oluyor.
  • Ben Baymak kullanıyorum çok memnunum.
  • Baymak mı Vestel mi ?Baymak mı Vestel mi ?Baymak mı Vestel mi ?Baymak mı Vestel mi ?Baymak mı Vestel mi ?

Adem Ustaya yazdım buraya da herkesin görmesi açısından koyup düşüncelerimi ve olan biteni yazayım.

Montaj bu şekilde. Şuan ayrıca atık su da dış ünitenin üstüne damlıyor yarısı bazen kenarına damlıyor bu ne kadar doğru ?

Ayrıca ürünün iç hortum tarafından gaz akış sesini duyuyorum bariz şekilde. montaj kaynaklı mı yoksa ürün kaynaklı mı bilmiyorum. servisi yarın için çağırdım bekliyorum.

Hayırlı olsun...
    Vakum yapıldı değil mi? Bir de drenaj borusu nereye gidiyor, fotoğraftan tam çıkaramadım?
  • unreleased kullanıcısına yanıt
    yapıldı hocam. bir alet taktılar 10 15dk kadar çalıştı. ha ama devir daim işlemi yapılmadı. o cihaz da ellerinde yokmuş zaten.

duvardan çıkıyor pencere dibindeki dış üniteye iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 19 Haziran 2017; 20:53:54 >
    Anladım hocam, gaz akış sesi normaldir ancak gereğinden fazlaysa bakır boru kırılmış vs olabilir. Gerçi fotoğraflardan da gördüğüm o ki kırılacak kadar eğim verilmemiş.

İç ünitenin drenaj borusunu tahliye edebilecek yer olmadığından dolayı ortalıkta bırakmışlar sanırım.
    En azından şuraya konursa, dış ünitenin tahliye çıkışından aşağı damlar.
    Baymak mı Vestel mi ?

• unreleased kullanıcısına yanıt
    ohoo oraya gelmesi için pakette gelen tahliye borusu kadar bir boru daha olması lazım ki oraya gelsin

Adem üstad sıkıntı olmaz aksine üstüne damlar pislik birikmesine bir nebze engel olur dedi. Sıkıntı olmazsa kalsın zaten löp löp damlıyor aşağıya çiçekleri suluyor

boru kırılması yok vakum da yapıldı. servis bir baksın yarın umarım çözebilirler. yani ben şimdiye kadar oturduğum yerde böyle bir ses duymadım. belki de bu hortumlara hiç bu kadar yakın olmadım. ama bu sesten sonra içerideki diğer 24000btu bosch klimanın hortumuna baktım böyle bir ses yok. acaba bu alüminyum borular gereğinden daha mı ince de ses yapıyor hiç anlamadım.

• quote:

Tercihiniz ve gelişmeler ile ilgili bizi haberdar edin lütfen

Sizinle yazıştıktan sonra, biraz da kendimce araştırma yaparak midea blanc 18000'de karar kıldım. Bugun servis keşif için geldi. 'Abi aynı ürün profilo etiketiyle 200tl civarı daha ucuz, onu tercih et bence' dedi. Midea üretimi olan bir klimayi profilo, midea'dan nasıl daha pahalı satabilir diye sordum. Profilo daha alt gelir grubuna sattığından kar marjı daha düşük diye yanıtladı.

Ne yalan söyleyeyim, belki haklıdır ama benim çok aklıma yatmadı. Iyice kafam karışti servis böyle konuşunca :(

• Arkadaşlar Merhaba,
    Evin salonu için tahminen 30-35 metrekare sadece soğutma özellikli
    VESTEL BIO COOL PLUS INVERTER 18000 BTU A ENERJİ SADECE SOĞUTUCU KLİMA adlı ürün 2000 TL civarında.
    Sizce 2700-2800 lük baymak vestel seg hatta 3000 liralık samsung yerine filan alsam ihtiyacımı karşılar mı?

Ofiste Airfel 18000 luk kullanıyorum gayet memnunum...
  • keyifadami kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar maalesef ki bilinen uygulamalar. Ben ısrarla forumlarda bu nedenle MARKA konusuna kimse takılı kalmasın diye söylenip duruyorum. Benim için aslında fark yok, üreticinin MİDEA olduğu kesin ise ben olsam alırdım lakin, MİDEA nın MİDEA kalitesinde bir üretimi olduğunun garantisini veriyorlar mı asıl önemli konu bu

Zira daha önce de yazmıştım MİDEA A ensesi kalınlara - MİDEA B orta tabakaya - MİDEA C dar gelirli vatandaşa.

Dışarıdan bak hepsi MİDEA.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.