Şimdi Ara

baymak kombi arıza (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
22
Favori
337.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar meraba
    Baymak Ocean Luna marka kombi kullanıyorum, ve kombi bozuldu, 2 haftadır siteden konuyla ilgli çok bilgi aldım.Kombinin genleşme tankı ile ilgili bir problem vardı, konuyla ilgili 20-30 tane servisi aradım, kurt puslu havayı sever misali hepsi çok ucuk fıyatlar soyledıler 250-300 tl arası en son çok büyük bir şans eseri, bir usta buldum.
    Kombiyi çok uygun bir fiyata yaptı ve gerçekten esnaf diyebileceğimiz uzun vadeli sürekli çalışılavbilecek bir insan.Cemal Usta 0532 502 28 01, İstanbul'da hiç bu kadar iyi bir ustayla ve insanla karşılacağımı düşünmemiştim
  • Merhaba arkadaslar benimde dün kombiyle ilgili bir porblemim olustu. Fakat arıza tamamen benden kaynaklı olustu.Banyodaki tahliyeyi kullanarak tesisatın suyunu temizlerken kombinin emniyet ventilini zorlamısım farkında olmadan. Kombi suan calısıyor fakat emniyet ventili sıpır sıpır su akıtıyor. Ben banyoda tahliyeyi bitirdikten sonra banyodaki vanayı kapadım.Kombinin basınc vanası acık kalınca eminyet ventilini zorlamış ve sonuc bu. Sadece emniyet ventilini değiştirmekle sorun cozulurmu? Bu parçayı nerden nasıl bulabilirim ? Arastırdıgım kadarıyla 15TL civarında bir parça,usta cagırıp 100-150 vermek istemiyorum. Bu konudaki yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

    Ayrıca istanbul-göztepe-bulgurlu da KOMBİ ve SU TESİSATI konusunda çok bilgili,çok beyefendi bir ustanın telefonunuda vermek istiyorum
    CEMAL USTA : 0532 568 29 95
  • Baymak E03 Arızası tamiri
    Kendi çektiğim video

    http://www.youtube.com/watch?v=AHlRkkwJW2Q&feature=youtu.be
  • Merhabalar.
    Ferroli marka kombi kullanıyorum.( 5 senedir kullanıyorum )sıcak su akarken kendiliğinden su soğuyor.Biraz sonra yine sıcak su geliyor.bu sürekli böyle devam ediyor. Arıza ne olabili? ve masraflımıdır?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • herkese selam

    arkadaşlar bende baymak kombi kullanıyorum.petek ısınmasında bir sorun yok ama musluk suyunda sorun var.kombiye yakın olan mutfak musluğu çok sıcak denebilecek kadar iyi ısınırken daha uzak olan banyodan akan su ılık bu konuda yardım rica ediyorum tşk.

    bu arada bende 3 yollu değişimi ve bakım yaptırdım bakım konusunda süpürüp bakım yaptım diyen hırsızlara kanmayın çok detaylı işler yaptı usta toplam 150 lira verdim.banyo suyu içinse musluk bozuk dedi.
  • baymak luna 24 fi marka kombim var,sıcak su akıyor fakat petekler çalışmıyor, sıcaklık göstergesi ise 40dereceyi gösteriyor kombi arada çalışıyor derece 70dereceyi gösterince duruyor. 3 gün önce ise tam tersi oldu kalorifer çalışıyor,sıcak su akmıyordu kombideki basınç 3 barı gösterince suyu boşaltan vanayı açıp kombideki suyu komple boşaltıp tekrar doldurduğumda sorun normale dönmüştü,şimdi yine aynı şeyi yaptım suyu boşaltıp tekrar doldurdum ama çözüm olmadı kalorifer halen çalışmıyor bu soğuk havada,yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum
  • benim kombi kendine geldi kaloriferler yanmaya başladı,8 saatlik bir ara verdikten sonra kendi kendine yanmaya başladı,bu kombi kafayı yedi
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bizim baymak 240 fi bazen 40 ta 50 de ayarlı olmasına rağmen petekleri maximum seviyeye kadar ısıtmaya başladı.. Bu neden kaynaklanıyor ? Hangi parçada sorun var?

    Yardımcı olursanız sevinirim
  • @Müverrih
    Bizimki de aynı, anakart dediler bana 300-350 TL arası fiyat verdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 29 Ocak 2012; 1:42:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nouma45

    baymak luna 24 fi marka kombim var,sıcak su akıyor fakat petekler çalışmıyor, sıcaklık göstergesi ise 40dereceyi gösteriyor kombi arada çalışıyor derece 70dereceyi gösterince duruyor. 3 gün önce ise tam tersi oldu kalorifer çalışıyor,sıcak su akmıyordu kombideki basınç 3 barı gösterince suyu boşaltan vanayı açıp kombideki suyu komple boşaltıp tekrar doldurduğumda sorun normale dönmüştü,şimdi yine aynı şeyi yaptım suyu boşaltıp tekrar doldurdum ama çözüm olmadı kalorifer halen çalışmıyor bu soğuk havada,yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum

    tamirci çağırdım,peteklere giden boru üzerinde bir filtre var o kirden pasdan dolayı tıkanmış onu temizleyince normale döndü kombim, kombiniz benimki gibi epey eski bir model ise tamirci çağırmadan önce filtreyi temizlemenizi öneririrm...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gustav

    @Müverrih
    Bizimki de aynı, anakart dediler bana 300-350 TL arası fiyat verdiler.

    Yaptırdınız mı?
  • Bir de arkadaşlar bukart arızaları nasıl gideriliyor?? kart bilgisayara bağlanıp format atılıp yeniden mi program yükleniyor ya da bir devre elemanı mı değiştiriliyor??

    Şayet devre elemanları değiştirilerek hallediliyorsa ben kendim her şeyini değiştirebilirim.. Yeterki hangi parçanın değişmesi gerektiğini bileyim..
  • baymak enerji 240fi cihazım var.kırmızı ışık yanıyor.kırmızı bir vanadan bahsediyorlar su eksilmesi ile ilgili ama her yanan kırmızı ışık farklı arızadan yanabilir.pompa kayanklı olabilirmi acil bu havada donduktam arıza yapacak zamanı buldu.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.teşekkürler.
  • su eksilmişse basınç vanasından anlayabilirsiniz, 1,5 - 2 bar arasında olmalı. Kombinin altına eğilerek göreceğiniz küçük mavi bir vanayı açarak kombiye su girişini sağlayabilir ve basıncı arttırabilirsiniz. Bunu yapınca düzelmezse kapatıp açın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

    Baymak E03 Arızası tamiri
    Kendi çektiğim video

    http://www.youtube.com/watch?v=AHlRkkwJW2Q&feature=youtu.be

    Videodan yapılan işlem tam olarak anlaşılmıyor. Bende de aynı arıza kodu var : 03E Acaba yaptığınız işlemi yazabilirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MXKM

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

    Baymak E03 Arızası tamiri
    Kendi çektiğim video

    http://www.youtube.com/watch?v=AHlRkkwJW2Q&feature=youtu.be

    Videodan yapılan işlem tam olarak anlaşılmıyor. Bende de aynı arıza kodu var : 03E Acaba yaptığınız işlemi yazabilirmisiniz?

    Benim kombimde e03 arızası veriyor sadece boruya ufleyip yerine mı taktiniz? Geçici bir çözüm mü bir kaç günde bir tekrar edilmesi gerekiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 3 Nisan 2012; 21:18:27 >
  • arkadaşlar bende baymak kombi kullanıyorum.petek ısınmasında bir sorun yok ama musluk suyunda sorun var.kombiye yakın olan mutfak musluğu çok sıcak denebilecek kadar iyi ısınırken daha uzak olan banyodan akan su ılık bu konuda yardım rica ediyorum tşk.
  • baymak kombi eco3 üçyollu vananın fıyatı
  • E03 Arıza için Baymak servisinin koyduğu teşhis: "Baca Sensörü Arızası" oldu. Parçayı garanti kapsamında ücretsiz değiştirdiler ve sorunlar ortadan kalktı. Aynı sorunu yaşayanların dikkatine.....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.