Şimdi Ara

Baymak Falke kombi nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun doğalgazım borularını yapan firmayla görüştümde onlar kurulumunu yapcaklar çünkü bana şuan toplu mal çektiğini baymak falke model 7 yıl garantili elinde ürün olduğunu kurulum + kutusu + kombi yani yapması gereken heerşey toplam 1400 tl civarı fiyat verdi eğer dedi yoğuşmalısı istersen 300 lira fark eder ne dersiniz sizce fiyat olark nasıl artı ürün performans olarak iyi bir ürünmü.

• GÜZEL FİYAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

Merhabalar.

Bugun doğalgazım borularını yapan firmayla görüştümde onlar kurulumunu yapcaklar çünkü bana şuan toplu mal çektiğini baymak falke model 7 yıl garantili elinde ürün olduğunu kurulum + kutusu + kombi yani yapması gereken heerşey toplam 1400 tl civarı fiyat verdi eğer dedi yoğuşmalısı istersen 300 lira fark eder ne dersiniz sizce fiyat olark nasıl artı ürün performans olarak iyi bir ürünmü.

Dostum kusura bakma bayağı bir zaman geçmiş aradan ama, ne yaptın baymak mı aldın ?.
    Tecrübeni paylaşırsan minnettar kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancez

quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

Merhabalar.

Dostum kusura bakma bayağı bir zaman geçmiş aradan ama, ne yaptın baymak mı aldın ?.
    Tecrübeni paylaşırsan minnettar kalırım.

hocam çok konuştuk tartıştık vailant aldım pro 2000 lerdenn kimlede görüştüysem kendi evinse vailant al dedi taktir senin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Kombi
    15 yıl önce açıldı
    Buderus vs ECA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.