Şimdi Ara

Baymak Kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doğalgaz ile yeni tanışan biri olarak baymak brötje enerji digit 24fi kombim var. daha takılalı 2 hafta oldu.

Yaz ayında olduğumuzdan şu an sadece kullanım suyu sıcaklığı çalışıyor. 35 derceye kadar düşübiliyor. 35 'in altına inmiyor. Duş alırken duş telefonu açılmaz ise 36-37 derecede kalıyor. Fakat duş telefonu açılınca (basınç artınca) ise sıcaklık 65-80 arasında oluyor. kombiyi kapatıncada sıcaklığı 5-6 derece fazla gösteriyor.

Sizce kombi arızalımı? Duş telefonunu açınca neden 36-37 derece kalmayıp sıcaklığı ikiye katlıyor?

• Kullanım suyu sıcaklık ayarını en düşük konuma alıp deneyin.
  • en düşük konum olan 35 derecede. hiç değiştirmedim.

çeşmelerin ucunda birşey yoksa sıcaklık değişmiyor. ancak suyun basıncını arttıracak bir nesne takarsan sıcaklık artıyor. ben sabit kalmasını istiyorum. sensör konumu değerini yada değiştirmem gereken değerler varsa yazarsanız memnun olurum. durum anormal geliyor bana? sizce?
  • servis geldi ancak pek anlamıyorlar gibi duruyorlar. fabrikaya telefon etmeye çalıştılar. tabiki ulaşamadılar. kullanım suyu sensörünü değiştirdiler fakat sonuç aynı. kartı değiştirelim dediler. kart siparişi verecekler. haftaya pazartesi yada salı geliriz dediler ve gittiler.

arkadaşlar yardım edin yaw. ayarı falan varmı bu aletin. adamlara f ayarları var dedim orayı kurcalama ondan değil dediler.
  • Servis bile halledememiş forumdan birileri mi çözebilecek...
    Sanmıyorum.
  • kardeş çok iyi moral verdin.
    saol.

servisin beceriksiz olduğunu yukarıda bildirdim. ben burdur ilinde yaşıyorum. buraya servis antalya yada ıspartadan geliyor ve hergün gelmiyorlar. haftanın belirli günleri geliyorlar. adamları getirmek için genel merkeze şikayette bulundum. zorla geldiler bugün.

forumdan bişeyler çıkartmaya çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ariston genus kombi
    3 yıl önce açıldı
    Kombi
    6 yıl önce açıldı
    BAYMAK KOMBİ ARIZALARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.