Şimdi Ara

BAYMAK & BRÖTJE NOVADENS EXTRA (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.753
Cevap
24
Favori
173.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Samet.Can

PM16 "2" olarak ayarlanmasını nasıl yapılıyor tarif edebilir misin? Kendim yapsam sadece bu ise..

Uzman ayarı olduğu için sizin yapmanızı tavsiye etmiyorum, yinede ben yapacağım diyorsanız linkte fotokopisi mevcut.

http://sendfile.su/912265, soldaki mavi butona basın altta indirme linki gözükecek, tıkladığınızda dosya inmeye başlayacak.

Mevlânâ Celâleddîn-î Belhî Rûmî
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: Samet.Can

PM16 "2" olarak ayarlanmasını nasıl yapılıyor tarif edebilir misin? Kendim yapsam sadece bu ise..

Uzman ayarı olduğu için sizin yapmanızı tavsiye etmiyorum, yinede ben yapacağım diyorsanız linkte fotokopisi mevcut.

http://sendfile.su/912265, soldaki mavi butona basın altta indirme linki gözükecek, tıkladığınızda dosya inmeye başlayacak.

Bizim burası ilçe servis bişeyden anladığı yok. verdiğin linkten kemdim yaptım. 48 saat hiç durmadan çalışıp 50 metreküp gaz harcayan kombi nihayet durdu. Teşekkürler. Alllah razı olsun.

• Samet.Can S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, Allah hepimizden razı olsun.

• arkadaşlar bu kombi nin panelini değiştirmek istiyorum şuan çocuk odasında,ben oturma odasına almak istiyorum ama duvarı delip te paneli takmak istemiyorum bunun başka yolu yordamı varmı

Orijinalden alıntı: Yaltunbas

arkadaşlar bu kombi nin panelini değiştirmek istiyorum şuan çocuk odasında,ben oturma odasına almak istiyorum ama duvarı delip te paneli takmak istemiyorum bunun başka yolu yordamı varmı

Mutfaktan oturma odasina kablo ile cektim.cift tarafli bant ile duvara yapistirdim.sizde yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm 16 servis ayarında 1: yüksek sıcaklık zzonu 2:düşük sıcaklık zonu ifadesi var...yerden ısıtma sisteminde 2 mi olması gerekiyor...mantıken yerden ısıtma sisteminde kombi çalışma prensibi aynı değilmidir (yoğuşma prensibi)...düşük veya yüksek sıcaklık zonu diye bir ayırım gerekli bir durummmu...yoksa bizde pm 16 yı 2 yapsak kombilerimiz daha ekonomik çalışırmı..

Orijinalden alıntı: narec

quote:

Orijinalden alıntı: Yaltunbas

arkadaşlar bu kombi nin panelini değiştirmek istiyorum şuan çocuk odasında,ben oturma odasına almak istiyorum ama duvarı delip te paneli takmak istemiyorum bunun başka yolu yordamı varmı

Mutfaktan oturma odasina kablo ile cektim.cift tarafli bant ile duvara yapistirdim.sizde yapabilirsiniz

teşekkür ler kardes bi çift taraflı bant alim yapim.

• Yerden ısıtmada zemin üstü sıcaklık sağlık açısından 30-35C dereceyi geçmemeli, dolayısıyla zeminin 5-6cm altındaki boru sıcaklığı da en fazla 35-40C olmalı. Sistem zaten bu zorunluluklara göre ısıtmayı sağlayacak uzunlukta borulamaya dayandığından, 40/30 ve 50/30 gibi maksimum yoğuşma verimlerinin alındığı gidiş/dönüşte çalışacak ve üstelik tüm ısıtma sezonu bu verimlilik gerçekleşecektir...

Orijinalden alıntı: attismail

pm 16 servis ayarında 1: yüksek sıcaklık zzonu 2:düşük sıcaklık zonu ifadesi var...yerden ısıtma sisteminde 2 mi olması gerekiyor...mantıken yerden ısıtma sisteminde kombi çalışma prensibi aynı değilmidir (yoğuşma prensibi)...düşük veya yüksek sıcaklık zonu diye bir ayırım gerekli bir durummmu...yoksa bizde pm 16 yı 2 yapsak kombilerimiz daha ekonomik çalışırmı..

PM16 değerini 2 yaparsanız yerden ısıtma ayarı olur. Kazan sıcaklığını 50 dereceden fazla yapamazsınız. Yanlışlıkla 50 derece üzerine çıkarmamak için bir önlemdir. Diğğer ayarlara etkisi yoktur. Saygılar...
  • Baymak novadens extra kombimin bacasında baymak yazmıyor. acaba orjinal baca değil mi kafama takıldı. sizinkilerde yazıyor mu bilen varsa yazsın lütfen.
    "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir."

• Samet.Can S kullanıcısına yanıt
    problem yok yazmamasında... ucu beyazdır yoğuşmalıların düz kombilerin siyahtır..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • Arkadaslar kombide sunu farkettim banyoda sicak suyu kullanirken, ayni anda peteklerde sicak kaliyor.su anda 53 derecede kullaniyorum.banyo suyu sicakligida 47 derecede 30 dk boyunca banyoda kullanim oldu peteklerde 47 derece gibi sicak kaldi.eski kombimde boyle degildi banyo acikken petek soguyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Komşularınız yakıyorsa + ısı yalıtımı varsa + dış sıcaklık yüksekse (dolayısıyla iç sıcaklık da yüksekse) ve güneş gibi kazançlar varsa ısı kaybı yavaş ve az olur...
    "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir."

• Merhabalar,

Novadens extra 24Fi modelini kullanıyorum. Evim 4+1 ve 180 m2. Kışın; mutfağım, salonum, yatak odam ve banyodaki havlupanım aktif. Sormak istediğim şu, çeşmeden akan suyu sürekli sıcak tutma imkanım var mıdır? Mesela haftaiçi akşam 18:00 - 23:00 arası çeşmeyi açtığımda minumum 1-2 saniyede sıcak su akmasını bu kombiyle sağlayabiliyor muyuz?

Kullanım kitapçığında, P RIS "Isıtma Devresi Zaman Programlaması yapılır" şeklinde bir ibare var. Bu bölümden evimin sıcaklığını programlayabiliyorum. Ancak aynı kitapçıkta da, P SAN "Sıcak Kullanım Suyu Zaman Programlaması yapılır" denmesine rağmen bu menüye giremiyorum. Nedeni nedir acaba?
  • dangerous kullanıcısına yanıt
    Bizim kombide öyle bir özellik yok maalesef. P SAN kısmından sadece sıcak su derecesi ayarlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Bizim kombide öyle bir özellik yok maalesef. P SAN kısmından sadece sıcak su derecesi ayarlanıyor.

Yanıt için teşekkürler. Peki, suyun 35-40 saniyede ısınması normal mi?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.