Bildirim
Baykuş yakaladık. SS'li (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
etoburdur bunlar dikkat edin beslerke bir ara bahsi geçmişdi forumda besleyen falan diye. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just Silence
quote:
Orijinalden alıntı: brkmm
Yan dairemiz boş duruyor. Gece camları falan açık bırakırdık. Bugün babam eski kitaplar için gittiğinde farketmiş. Yuva yapmışlar kendilerine, çok tatlı geldiler nedenseİsmini Murtaza koymuştum, bıraktığımız anda kaçıp gitti. Hoş kaçmasa kendisi için düşündüğümüz birşey yoktu ama yanlış yaptı gibime geliyor.
lan acaip tatlı geldi bana bi an gidip bende yakalayacam
3. resimdede acaip karizmatik çıkmış
+1
-
Çok sevimliymiş gerçekten -
yemin ediyorum hayatımda bu kadar sevimli bişey görmedim -
baykuşları bende çok severim.çok sevimli oluyorlar bence.bi ara yarasalardanda hoşlanırdım ama geçen yaz bizim yayladaki evin tavan arasına yuva yaptılar,ben adamları kovalamaya çalışırken az kalsın ısırıyordu beni haytalar... -
Çok güzel bir hayvan. -
Yerden yazıyorum -
mesajım bulunsun -
benim bildiğim onlar vahşiydi ?
ufak olduğu için saldırmadı heralde. -
Baykuşumuz yerli, yazıları da yerli olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: MirabLe
Sondan 2. kedimi ? -
çok sevimli ya o nasıl bi bakıştır öyle atın bi yerlerinde kelebek görmüşçesine -
quote:
Orijinalden alıntı: kaanzxD
quote:
Orijinalden alıntı: MirabLe
Sondan 2. kedimi ?
Yok yeni bir tür baykuş.. Kedi baykuşu mikmiş böyle olmuş..
-
Bu Da Benden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Activision -- 4 Temmuz 2010; 13:37:21 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: YumuRtaLi_DonDurma_xD
Tsamina mina eh eh Waka waka eheehe :D:D:D
Ne ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Zamina_mina_%28Zangalewa%29
-
-
Konu Up
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X