Bildirim
Baykuş yakaladık. SS'li (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
etoburdur bunlar dikkat edin beslerke bir ara bahsi geçmişdi forumda besleyen falan diye. _____________________________ Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim -
_____________________________ EVRENDE İYİ VEYA KÖTÜ YOKTUR. SADECE VERİLMİŞ KARARLAR,SEÇİMLER VE ONLARIN IŞIĞINDA OLUŞAN SONUÇLAR VARDIR
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just Silence
quote:
Orijinalden alıntı: brkmm
Yan dairemiz boş duruyor. Gece camları falan açık bırakırdık. Bugün babam eski kitaplar için gittiğinde farketmiş. Yuva yapmışlar kendilerine, çok tatlı geldiler nedense
İsmini Murtaza koymuştum, bıraktığımız anda kaçıp gitti. Hoş kaçmasa kendisi için düşündüğümüz birşey yoktu ama yanlış yaptı gibime geliyor.
lan acaip tatlı geldi bana bi an gidip bende yakalayacam
3. resimdede acaip karizmatik çıkmış

+1_____________________________
-
Çok sevimliymiş gerçekten
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
yemin ediyorum hayatımda bu kadar sevimli bişey görmedim
_____________________________ -
baykuşları bende çok severim.çok sevimli oluyorlar bence.bi ara yarasalardanda hoşlanırdım ama geçen yaz bizim yayladaki evin tavan arasına yuva yaptılar,ben adamları kovalamaya çalışırken az kalsın ısırıyordu beni haytalar... _____________________________
Detroit Pistons
-
Çok güzel bir hayvan. _____________________________ -
Yerden yazıyorum
mesajım bulunsun _____________________________ -
benim bildiğim onlar vahşiydi ?
ufak olduğu için saldırmadı heralde.
Baykuşumuz yerli, yazıları da yerli olsun

quote:
Orijinalden alıntı: MirabLe

Sondan 2. kedimi ?
çok sevimli ya o nasıl bi bakıştır öyle atın bi yerlerinde kelebek görmüşçesine
_____________________________ Apartmanımdan nefret ediyorum,
Sokağımdan nefret ediyorum,
Semtimden nefret ediyorum,
Bu şehirden nefret ediyorum,
Hepinizden nefret ediyorum,
İnsanlardan nefret ediyorum,
Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaanzxD
quote:
Orijinalden alıntı: MirabLe

Sondan 2. kedimi ?
Yok yeni bir tür baykuş.. Kedi baykuşu mikmiş böyle olmuş.._____________________________
-
Bu Da Benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Activision -- 4 Temmuz 2010; 13:37:21 >_____________________________ INTEL CORE i5 4590 Soket 1150 3.3 GHz //MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) // SAPPHIRE R9 280X TRI-X O.C. 3 GB 384 Bit // Kingston Hyper X Blu 8 GB (2x4GB Modül) 1600 MHZ // Western Digital 2 TB HDD + Seagate 1 TB HDD // Cooler Master Rc-K380 600W Midt Atx
Steam: osmansaritabak
Origin: osmansaritabak -

_____________________________ Sosyal bir devlet istiyoruz. Biz insanca yaşamak için mücadele ediyoruz. Bir kimliği üste çıkarmak diğerini aşağılamak değil eşitlik mücadelesindeyiz. Farklılığımız zenginliğimizdir. Türklerde, Kürtlerde, Ermenilerde tüm etnik kimlikler bu çağrıya kulak vermeli. Dünyanın tek ses oldugu iletişim çağında biz orta çağ kimlik felsefeleriyle boğusuyoruz. Biz artık bu bayrak altında bütünlük istiyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: YumuRtaLi_DonDurma_xD
Tsamina mina eh eh Waka waka eheehe :D:D:D
Ne ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Zamina_mina_%28Zangalewa%29_____________________________ Bir porsche fanatiği
-

_____________________________ 335 KSD ŞIRNAK ULUDERE
-
Konu Up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı