Bildirim
Baykuş yakaladık. SS'li (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: vipergts
baykuş cenaze habercisidir eski büyüklerim öyle derdi bir mahalleye baykuş dadandı mı o mahalleden cenaze çıkarmış. kötü bir efsane ama genede göndermeye bak birşekilde
Uzun zamandır aynı apartmanda yaşıyoruz. Senelerdir çatımızdan eksik olmazlar. Cenaze falanda çıkmadı şu güne kadar.

_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: YumuRtaLi_DonDurma_xD
Tsamina mina eh eh Waka waka eheehe :D:D:D
Ne ?
Shakira - Waka Waka Şarkısı :)_____________________________ -
-
eskiler derlerki baykus ugursuz hayvandır. fazla kurcalamayın başınıza bi iş gelmesin
|)__)
-"-"-_____________________________ -
hep istedim
hedwig gibi karbeyazı istedim buda pigwidgeona benziyor
kacmasaydı egitirdin yea
:)

quote:
Orijinalden alıntı: injection
:)

hahaha malum sitede peygamber baykuş bu :D
{o,o}
|)__)
-"-"-_____________________________ -
Beni öyle tutsalar bende kaçarım

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: MirabLe

ne gerek vardı hayvancağızın huzurunu bozmaya -
-
size bakınca kafasını sağa sola yatırıyormu bende çocukken baykuş bulmuştum suratımıza bakıp kafasını sağa sola yatırıyordu _____________________________ -

bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: NER0
quote:
Orijinalden alıntı: DavidRobinson
quote:
Orijinalden alıntı: XR9

Koptum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

No Wai.
Hızlı