Evet uzunca bir zamandır baykuşlara dh olarak takmış durumdayız.Bizi duyan oldu ve filmlerini yaptı
Baykuş Krallığı Efsanesi Yönetmen: Zack Snyder Seslendirenler: Jim Sturgess, Emilie de Ravin, Abbie Cornish, Hugo Weaving, Geoffrey Rush, Helen Mirren, Sam Neill, Ryan Kwanten, David Wenham, Miriam Margolyes, Jay Laga’aia, Emily Barclay Senaryo: John Orloff, John Collee (Kathryn Lasky’nin romanından uyarlama) Türü: Animasyon-Fanrastik-Macera Yapım: 2010 ABD-Avustralya yapımı Süre: Gösterim Tarihi: Ekim 2010
Dawn of the Dead, 300 ve Watchmen adlı filmleriyle hatırladığımız senarist-yönetmen Zack Snyder, bu kez animasyon bir filmle geliyor. Kathryn Lasky’nin aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Legend of the Guardian – Baykuş Krallığı Efsanesi, Soren adlı genç bir baykuşun hikayesini anlatıyor. Ülkemizdeki gösterim tarihi Ekim 2010 olarak planlanan filmde Helen Mirren, Geoffrey Rush, Hugo Weaving, Sam Neill gibi ünlü oyuncular animasyon karakterleri seslendirdiler…
Filmin konusu: Genç bir baykuş olan Soren, babasından hikayelerini dinlediği Ga’hoole adlı koruyucu baykuşlardan çok etkilenmekte ve birgün, tüm baykuş soyunu korumak için mücadele veren koruyuculardan biri olmayı hayal etmektedir.
Zack Snyder yolun başında ama beğendiğim bir yönetmen kötü iş çıkaracağını sanmıyorum , O RLY demeden'de geçemeceğim
Biri kalkıyor, ben roman yazıcam diyor. İyi güzel fakat konusu baykuşlar diyor. Normal insanla sanatçı arasındaki fark mı bu şimdi
Böle bi film oldgndan haberim yoktu bugune kadar. Fragmanını Son Hava Bükücüye gittiğimde sinemada 3 boyutlu izledim süperdi =)