Şimdi Ara

Baykuş Krallığı Efsanesi (((Bu film bizim için çıkıyor beyler)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet uzunca bir zamandır baykuşlara dh olarak takmış durumdayız.Bizi duyan oldu ve filmlerini yaptı

Baykuş Krallığı Efsanesi
    Yönetmen: Zack Snyder
    Seslendirenler: Jim Sturgess, Emilie de Ravin, Abbie Cornish, Hugo Weaving, Geoffrey Rush, Helen Mirren, Sam Neill, Ryan Kwanten, David Wenham, Miriam Margolyes, Jay Laga’aia, Emily Barclay
    Senaryo: John Orloff, John Collee (Kathryn Lasky’nin romanından uyarlama)
    Türü: Animasyon-Fanrastik-Macera
    Yapım: 2010 ABD-Avustralya yapımı
    Süre:
    Gösterim Tarihi: Ekim 2010

Dawn of the Dead, 300 ve Watchmen adlı filmleriyle hatırladığımız senarist-yönetmen Zack Snyder, bu kez animasyon bir filmle geliyor. Kathryn Lasky’nin aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Legend of the Guardian – Baykuş Krallığı Efsanesi, Soren adlı genç bir baykuşun hikayesini anlatıyor. Ülkemizdeki gösterim tarihi Ekim 2010 olarak planlanan filmde Helen Mirren, Geoffrey Rush, Hugo Weaving, Sam Neill gibi ünlü oyuncular animasyon karakterleri seslendirdiler…
     Baykuş Krallığı Efsanesi  (((Bu film bizim için çıkıyor beyler)))

Filmin konusu:
    Genç bir baykuş olan Soren, babasından hikayelerini dinlediği Ga’hoole adlı koruyucu baykuşlardan çok etkilenmekte ve birgün, tüm baykuş soyunu korumak için mücadele veren koruyuculardan biri olmayı hayal etmektedir.

• Zack Snyder yolun başında ama beğendiğim bir yönetmen kötü iş çıkaracağını sanmıyorum , O RLY demeden'de geçemeceğim
  • Biri kalkıyor, ben roman yazıcam diyor. İyi güzel fakat konusu baykuşlar diyor. Normal insanla sanatçı arasındaki fark mı bu şimdi
  • Böle bi film oldgndan haberim yoktu bugune kadar. Fragmanını Son Hava Bükücüye gittiğimde sinemada 3 boyutlu izledim süperdi =)
  • Çıksında izleyelim o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.