Şimdi Ara

Baykar, İtalyan Leonardo ile ortak girişim LBA Systems’i duyurdu: İşte detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bahsettiğiniz konu doğrudur. ASELSAN'ın da ürettiği bazı ürünleri Leonardodan tedarik edecek BAYKAR firması. Bunun da nedeni AB'nin 150 Milyar Euroluk Savunma fonundan pay alabilmesi içindir. ASELSAN'ı ekarte etmek için değildir. Bununda birlikte zaten seri üretim. Seri üretim konusunda hala istenilen seviyede olunmadığı ortada. Herşeyi kendimiz üretelim düşüncesi ne kadar doğru olsa da bizim o kadar vaktimiz olmadığı ve bu konunun gereksiz yere politize edilmemesi gerektiği de ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cattivo2323 -- 18 Haziran 2025; 10:12:22 >
  • Wolflexx W kullanıcısına yanıt

Benim imanimi veya namazimi sorgulamak size kalmamis. Kimin ne yaptigini veya nasil yasadigini klavye basindan bilemezsiniz o yuzden haddinizi bilin. Boykot konusuna gelince de benim hangi markayi boykot ettigimi veya hangi urunleri tukettigimi de bilip bilmeden cahilce yorum yapiyorsunuz bu sizin kalitenizi gosteriyor. Bu mesajimdan sonra size cevap vermekle vakit kaybetmeyecegim kendinizi bana laf sokmus ve kazanmis hissetmemeniz icin yazdim bilginiz olsun.

• Linux Super User kullanıcısına yanıt
    1. Bildirimlerden gordugum kadariyle 3-4 kere mesaji yazip yazip silmissiniz sanirim kendinize arguman ariyordunuz.
    2. Bu son mesajiniz da cok uzun oldugu icin okumakla da vakit kaybetmeyecegim.
    3. Profil adinizin altinda da uzaklastirildiginiz yazdigi icin size cevap hakki dogmayacagindan dolayi da karsit bir cevap verip haksizlik etmek istemiyorum.

Selametle kalin.

• eee şimdi elimizdeki bu kadar gizli sayılabilecek bir teknolojiyi neden adamların insiyatifine geçiriyoruz daha derli toplu bir açıklama var mı acaba
  • Linux Super User kullanıcısına yanıt
    Sen ne anlatıyon hacı dayı ya Türkçe 'yi kullanmayı öğren ilk önce..!

Ne yazdığını 10 kere okudum anlamadım neyin kafasını yaşıyon sen?

• Amerikan Uçak gemisini niye gezdikleri ortaya çıktı...

• Pankartı stabilleştirmek için kullandıkları 2 adet pet su şişesinin içine kırmızı renkli bir sıvı koyma durumları olsaymış 4/4'lük olurmuş

birgun.net
    Baykar’a İsrail protestosu: Pankart asan öğrenciler ev baskını ile gözaltına alındı
    https://www.birgun.net/haber/baykara-israil-protestosu-pankart-asan-ogrenciler-ev-baskini-ile-gozaltina-alindi-632283

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt
    İsrail'in buna ihtiyacı yok bir kere. Şirket ortağı olan baykar %50 ortağı olduğu için kime satılmagacağına karar verebilir ve zaten Leonardo araları bozulmasın diye saygı gösterir.

Bunun esas nedeni yerli şartı olan AB savunma sanayi bütçelerinden yararlanmak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Belli idi zaten. Adamlar uçak gemisine TB-3 ve Kızıl Elma indirip kaldırma görevi verilmiş dünyada bunun en iyisinin nasıl yapıldığını görme fırsatını kaçırır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.