Şimdi Ara

Bayiileri dolaştım, fiyat aldım.(3.16i eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
7
Favori
9.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün takasla araba değiştirmek için birçok bayiiye gittim, fiyat aldım. Araba alacak olan arkadaşları faydası olur belki diye konusunu da açıyorum. Bayii yorumlarımı da kısace ekleyeceğim.

Gedizler Toyota Tarabya.

İlgi alaka çok iyi. Çok sıcak danışman görevliler vari memnun kaldım.

Yaris, Auris modellerinde 2.500tl civarı, corolla da 4bin lira civarı indirim yaptılar.

Çiftkurtlar Honda

İlgi alaka fena değildi. Yardımcı olmaya çalışıyorlar ama Honda Türkiye fiyat olarak tüketici yanlısı değil, uyanıklık yapıyorlar. Dolu hasarlı diye kampanya yaptık diyorlar ama dolu hasarsızlar daha uygun.

Honda civic hb için dolu hasarlı olanlara 3bin civarı indirim yaptılar. Dolu hasarsız honda civic sedanlar için ise çok iyi fiyatlar verdiler. Makyajlı elegance otomatik modeli 62bin gibi fiyata verdiler bence çok başarılı. Araçta sunroof, xenon far gibi donanımlar var.

Okmeydanı Peugeot.

Araba almak isteyenler bu bayiiye uğrama gereği bile duymasınlar derim. İlgi alaka pek yok, galerici gibiler. Liste fiyatlarından bile yüksek fiyat veriyorlar.

1.2 130 active otomatik için 70bin dediler

Doğuş oto maslak.

İlgi alaka çok iyi. Satış temsilcileri gayet güzeldi:)

Polo 1.2 tsi dsg comfort için 48.950tl, golf 1.2 tsi comfort için 64.500tl fiyat verdiler. %5i %4 indirim yaptılar. Beklemek yok, hemen teslim ediyorlar. Resimlerini ekliyorum.

Toyota gtc plaza

Yine ilgi alakaları çok güzel.

Fiyat olarak belirli bir rakam vermedi ama takas değerlendirmesi sonucu güzel fiyatlar vereceğini söyledi. Gedizler gibi bir indirim yaparlar diye bekliyorum.

Nissan Maslak

İlgi olarak memnun kaldım.

Dolu hasarlı micraları 2-3 bin civarı uyguna veriyordu. 1.2 cvt match olana 42bin istedi.

Bir de bence önemli bir husus olan sigorta masrafları bazı araçlarda dahilken bazı araçlarda dahil değil. Mesela toyota trafik sigortası dahil fiyat veriyor, vw sigorta hariç.

Ataşehir Borusan

Dün bir arkadaşım için bmw 3.16i sorduk ve siparişi verdik. 3.16i M paketle beraber 122,5bin tl'ye anlaştık, beklemek yok hemen teslim.

Bmw alacak olanlar Borusan'dan fiyat alsın derim. Kosifler'den daha iyi fiyat veriyor.

Bu arada 4*4 suv almak isteyenler için Toyota rav4 2.0 elegant otomatik için 117bin fiyat verdiler.(nataş ve tarabya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 15 Kasım 2014; 18:57:21 >

• Peugeot şaşırtmadı beni, şu kafayla yine de iyi satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşım

• Yil sonu indirimleri daha piyasaya dusmedi sanirim ben en cok toyotadan bekliyorum

• Anlaşılan TOYOTA ile devam edeceksiniz.
  • Geçen hafta bende opel astra sedan cosmo donanım(manuel) için fiyat istedim, plaka+ruhsat+kasko+mtv dahil 66200 son dedi. Bu araç için başka fiyat alan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Anlaşılan TOYOTA ile devam edeceksiniz.

Bizim aracımıza takasta en iyi fiyatı kim verirse ondan alacağız.

Gönlümüzden auris ve s-cross geçiyor. İkisi arasında her türlü s-cross tercihimiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Honda civic elegance izmit hondada dolu hasarlı 59.000 bıraktılar.ama otomatik için 3000 daha istediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Geçen hafta bende opel astra sedan cosmo donanım(manuel) için fiyat istedim, plaka+ruhsat+kasko+mtv dahil 66200 son dedi. Bu araç için başka fiyat alan var mı acaba?

Bugün opel bayii denk gelmedi. Astraya da niyetliyiz. Yarın açık olurlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Peugeot şaşırtmadı beni, şu kafayla yine de iyi satıyorlar.

bunlar adam olmaz.kim ne yapsın orta donanım active 70k dan.gider 62 ye lpg li honda alır.yada 64.5 e golf dsg comfortlıne alır.70 e allure donanımı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Geçen hafta bende opel astra sedan cosmo donanım(manuel) için fiyat istedim, plaka+ruhsat+kasko+mtv dahil 66200 son dedi. Bu araç için başka fiyat alan var mı acaba?

Bugün opel bayii denk gelmedi. Astraya da niyetliyiz. Yarın açık olurlar mı acaba?

Açık olması gerekiyor hocam, sonuçta çalışan insanlar sadece haftasonu müsait oluyor. Astra sedan için fiyat alırsanız, beni de haberdar ederseniz çok memnun olurum

• Elinize sağlık. Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. Bu arada doğuş maslak golfe iyi indirim yapmış.
  • quote:

quote:

Yahu bu opeli nasil aliyorsunuz anlamiyorum. Haystimda ilk defa opele bulastim sifir yeni kasa astra sedan aldim. Satacagim gunu iple cekiyorum. Her yokusta opele binbir kufrediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

quote:

quote:

Yahu bu opeli nasil aliyorsunuz anlamiyorum. Haystimda ilk defa opele bulastim sifir yeni kasa astra sedan aldim. Satacagim gunu iple cekiyorum. Her yokusta opele binbir kufrediyorum.

Kasaları kaliteli, sağlam. İç mekanları da kaliteli. Yıllar geçse de bozulma yıpranma olmuyor. Fiyat olarak da uygun. Tasarım olarak zaten en iyilerden. Hantal, çok yakan ve arıza çıkaran bir marka ama pek kullanılmayacağı için sorun olmayacak bize. Yerine alacağımız araç 8 yılda 24bin km yol yaptı.

Siz neden memnun değilsiniz?

• commandx C kullanıcısına yanıt
    honda liste fiyatından 8 bin tl mi indirmiş yoksa ben mi yanlış anladım ?
  • Çok güzel paylaşım, Golf için aldığınız fiyat otomatik için midir?
  • Avrupa araçlarında indirim olması gerekmiyor mu? Euro 2,88 den 2,78 e geriledi. %3-4 fiyatlarda gerileme olması lazım. Bu gerileme mesala yeni Passat trendine da (70000 TL) en az 2500tl olması gerekiyor. Haksız mıyım. Aynı şey diğer Avrupa araçlarında da olmalı.

• quote:

Hocam bu benzinli fiyatı mı

• Paylaşım için çok teşekkürler.
    Bununla beraber şunu görmüş olduk; Doğuş da artık hatrı sayılır fiyat kırmaya başlamış ve sıra muhabbeti bitmiş.
    Umarım tüketici lehine olur ileriki günler.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Bundan once toyotave kia kullandim. Opelin hangi falsosunu anlatayim bilmiyorum. 1 motor kedinlikle kasayi cekmiyor. Her yokusta opele nefretim bir kat daha artiyor. Kia sephia ile ciktigim yokusta sifir opel bayilip cekmiyor. Toyotada ani sollamalar yapardim. Opelde yap yapabilirsen. 2 adam yan kcaga bile kapakli kol dayama yapmamis. 3 nasil muhendisler varsa kislik botlarin tabanlari biraz genis olur ama opeliniz varsa oda sorun oluyor. Cunki sol ayak debriyajdan sonra yan tarafa sigmiyor. Salakca bi durum. Daha neler sayayim. Ama en buyuk sorun motor yetersizi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.