Şimdi Ara

Bayiileri dolaştım, fiyat aldım.(3.16i eklendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
7
Favori
9.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat farkı sanıyorum Cam Tavandan kaynaklanıyor. Tavanlı fiyat 127 son diyorlar çünkü ve aradaki fark tam olarak Cam Tavan fiyatı. Kendi sorumu kendim cevaplamış olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırtına333

Hocam 3.16 mpaket almak istiyordum ama ekimde 130 civari fiyatlar verdikleri icin vazgecmistim. sizin 122.5 fiyati duyunca kosa kosa Borusana gittim ama 128.5 dedi son. Bayi ismi falan vermedim sizin fiyati soyledigimde imkansiz dedi cikti adam. Hatta paketsiz olani 119 a vermis cikardi onu gosterdi. Nasil olacak simdi bu is? Bi akil verin bana lutfen.

Sunroof için 4500tl civarı bir fiyat farkı olduğunu yazmıştım.

Bu arada aracın detaylı testini foruma ekleyeceğim en kısa zamanda. Arkadaş anahtarını verdi dün test et diye ama hem hava yağışlıydı hem de yoğundum, test edemedim.

Yakıt olarak pek ekonomik değil. İstanbul içi sakin kullanım 8,5 - 9litre civarı yakar diye tahmin ediyoruz.
  • Bugün ben de 3.16i testi yaptım. Parkuru biraz uzun tuttu satışçı arkadaş. İstediğim rengi bulursa ben de alacağım sanırım haftaya.

Sürüş izlenimine gelirsek, Eco ve Confort modda iken hızlanma için gaza çok yüklenmek gerekiyor. Aksi halde orta şeritten sakin sakin gitmeniz lazım. Ama bu iki modda bile olsa ara hızlanma gerektiğinde gaza yüklenirseniz baya iyi hızlanıyor. Sportta zaten üst devirlerde tuttuğu için sıkıntı yok pek. Tabi 3.20i kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama açıkçası bana yetti. Zaten genelde arkada çocuklu olarak kullandığım için genelde sarsıntısız kullanmaya çalışırım. Bir de F1 kulakları olmaması biraz dezavantaj denebilir. O da ayrı bir opsiyonmuş ama ben baktığım araçların hiçbirinde göremedim. Sonuçta bu fiyatlara BMW alabilmek için ordan burdan kısmalarını çok görmemek lazım.
  • Alacaksan 3 20 i ed alacaksın, gerçi onda da direksiyon titremesi varmış. Çok ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istedigim rengi bulduk. Buraya bomba gibi dusecek bir kampanya haberini vereyim. 3 .16 almamin sebebini de anlatmis olurum. Sadece 20 kasim gunu sadece 3.16 da gecerli olan kampanya soyle; kredili satis fiyatinin 1/3 u pesin 1/3 une 0.89 faizle 36 ay taksit 1/3 u de 36 ay sonra balon odeme. Yalniz her bayi ve her danisman henuz bu kampanyadan haberdar degil.
    Baska turlu bunu alamazdim zaten.
    Bir de 3.20 de estoril dolaysiyla mjoy paket henuz yok. 2015 te gelecek ancak fiyat farki buyuk.

• quote:

Istedigim rengi bulduk. Buraya bomba gibi dusecek bir kampanya haberini vereyim. 3 .16 almamin sebebini de anlatmis olurum. Sadece 20 kasim gunu sadece 3.16 da gecerli olan kampanya soyle; kredili satis fiyatinin 1/3 u pesin 1/3 une 0.89 faizle 36 ay taksit 1/3 u de 36 ay sonra balon odeme. Yalniz her bayi ve her danisman henuz bu kampanyadan haberdar degil.
    Bir de 3.20 de estoril dolaysiyla mjoy paket henuz yok. 2015 te gelecek ancak fiyat farki buyuk.

o kampanya bence size özel alacağınız için yapılmış yoksa her kampanya küçük büyük demeden internette duyruluyor zaten. Örneğin renonun 3 günlük kampanyası hemen hemen her otomobil sitesinde görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Istedigim rengi bulduk. Buraya bomba gibi dusecek bir kampanya haberini vereyim. 3 .16 almamin sebebini de anlatmis olurum. Sadece 20 kasim gunu sadece 3.16 da gecerli olan kampanya soyle; kredili satis fiyatinin 1/3 u pesin 1/3 une 0.89 faizle 36 ay taksit 1/3 u de 36 ay sonra balon odeme. Yalniz her bayi ve her danisman henuz bu kampanyadan haberdar degil.

o kampanya bence size özel alacağınız için yapılmış yoksa her kampanya küçük büyük demeden internette duyruluyor zaten. Örneğin renonun 3 günlük kampanyası hemen hemen her otomobil sitesinde görebilirsiniz.

Renonun kampanyası nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

quote:

Renonun kampanyası nedir

herkes pusuda arkadaş

• Forum ortami basladi yine sence bence diye. Bayideki satis temsilcisi 20 kasimda 1 gunluk 3.16 icin boyle bir kampanya olacagini soyledi. Benim ozelligim ne ki bana ozel kampanya yapsin. Te Allam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

quote:

Renonun kampanyası nedir

http://www.arabalar.gen.tr/renaultdan-72-saatlik-kampanya-h4286.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmety

Yil sonu indirimleri daha piyasaya dusmedi sanirim ben en cok toyotadan bekliyorum

ben hepsinden bekliyorum..

bu fiyatlarla sinek avlarlar yine.. satışlara baksanıza, şirket araçları hariç satışlar baş aşağı gidiyor..
  • Bugün Honda'daydım, Civic Sedan Elegance Eco Lpg kit dahil 66500 dediler, sizin bahsetdiğiniz fiyata Lpg kit dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Bugün Honda'daydım, Civic Sedan Elegance Eco Lpg kit dahil 66500 dediler, sizin bahsetdiğiniz fiyata Lpg kit dahil mi?

Honda civic hiç listemizde yoktu, çok dikkat etmedim o yüzden. Ama lpg li değildi galiba, fiyat farkı çok fazla çünkü.
  • avukathayro A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir bayii satış danışmanı olarak yazdıklarını keyifle okuyorum. öncelikle "avukathayro" nun sorusunu cevaplayayım.

2014 temmuz ayının ortalarında Gebze/Şekerpınar'da ki fabrikamızda bir dolu yağışı oldu ve bu esnada otoparkta 2.800 adet aracımız vardı tabii bunların hepsi hasar gördü.
    hasar dediğimiz de sadece dış aksamında gamze şeklinde milimetrik ezikler. Bunlarda yurt dışından getirilen özel ekipmanlarla vakumlama yöntemiyle düzeltildi. Tramer kaydı, boya ve değişen yok. Sadece biz kendi sistemimizde görüyoruz onu da 3. şahıslarla paylaşmıyoruz. kaldı ki bunu satarken söyleseniz dahi hasar olarak geçmez.

fabrika ortamında düzeltmesi yapıldı en nihayetinde. ve sırf bu yüzden ciddi rakamlar indiriyoruz.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    simge hanım o :)
  • Erdoğan Bey, satış danışmanı olduğunuza göre şuanki sıfır araç stokları hakkında bilgi alalım. Hangi araçlarda sıra var hangileri hemen teslim gibi. Böylece 2.el fiyatlarında ki artışları da anlarız.
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Civic sedan ve CR-V' de stok problemi yok en geç 3 iş günü içerisinde teslim. Civic hb yok mart sonu nisan başı gibi gelecek. Haziran 2015'te CR-V dizel otm geliyor onda şimdiden 60'ı aşkın sıra var gelecek adet belli olmadığından net bir tarih veremiyorum. son 1-2 tane 2014 model kaldı.

yanlız 2.el piyasası şuan çok durgun bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.